Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579276

Editie 12 - Ongezouten


Dutchy3010

453 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-33831-1161027649.jpg

Ook deze week heeft iemand weer de moeite genomen om een (klein) stukje voor ‘Ongezouten’ te schrijven. Jij kan dat ook! Dus mocht je ergens mee zitten, of eindelijk je mening ergens kwijt kunnen, aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

NandroDavids

Al vanaf het begin van Oceans Weekly News loop ik met het idee rond om een keer mijn mening te kunnen geven in ‘Ongezouten’, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen. Zoals je ziet is het deze week wel gelukt, maar omdat ik erachter kwam dat in ‘Ongezouten’ geen namen genoemd mochten worden moest ik ook nog eens op zoek naar een ander onderwerp, waar ik mijn mening over kon geven zonder namen te noemen. Dat is gelukkig gelukt, en ik wilde het graag hebben over de sfeer op het Forum, en hoe die leuk te houden is.

Veel mensen zeiden vaak dat de sfeer op het Forum vroeger beter was, met één van de belangrijkste argumenten dat je toen iedereen kende, en dat er nu veel meer zogenoemde ‘noobs’ zouden zijn. Naar mijn mening zijn de mensen die dat zeiden juist de ‘noobs’, want voor een goede sfeer en een leuk Forum kun je zelf zorgen, en dan heeft het niets te maken met het aantal leden en de personen daarvan met wie je goed contact hebt.

Wat het GTA-Forum natuurlijk leuk maakt is het praten over de verschillende GTA’s, en het helpen van mensen die problemen met een bepaalde missie hebben. Maar aangezien er al een redelijk lange tijd geen nieuwe GTA uit is gekomen valt er minder te discussiëren over GTA, en zijn er minder mensen die hulp nodig hebben met een opdracht of met het vinden van bijvoorbeeld alle Hidden Packages. Al met al is er dus minder te doen op het Forum, maar gelukkig zijn er leden die nadenken over leuke evenementen die de sfeer verbeteren zoals bijvoorbeeld de verschillende Foto Contests, de Race Tournaments, de Graphics Battles & Contests en ga zo maar door. Maar bij dat soort evenementen is vaak één probleem: Een heleboel leden kijken het topic wel door, maar nemen dan niet de moeite om een keer mee te doen, of om even zijn/haar stem uit te brengen, terwijl je daarmee juist bij kunt dragen aan een leuker en gezelliger Forum: Niemand vind het leuk om een contest te winnen omdat er maar 3 tegenstanders waren, en niemand vind het leuk dat er dan maar 6 keer is gestemd.

Daarom wil ik via deze weg iedereen oproepen om gewoon een keer mee te doen aan een contest, even een stem uit te brengen in één van de Foto Contests of in een Graphics Battle, of gewoon even het lijstje in te vullen van de vanmiddag gestarte Muziek & Film Awards. Daarmee maak je de contest leuker; niet alleen voor de organisator en de deelnemers, maar nog belangrijker: voor de sfeer op het Forum!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...