Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586262

Editie 60 - Game On


Dutchy3010

505 bezichtigingen

oc_own_gameon.jpg

Deze rubriek is geschreven door Ikkes & Wijst

Deze keer heeft Ikkes mij geholpen met het samenstellen van Game On, ik wil hem hier hartelijk voor bedanken ! Dit is tevens de laatste keer dat ik voor jullie Game On heb mogen schrijven, het was me een hele eer om dit te mogen doen. Ik wil hierbij tevens Mirrrr en Dutchy3010 bedanken voor het mij vragen om deze rubriek te doen. Ik hoop dat jullie weer met plezier deze rubriek zullen lezen. Gegroet Wijst.

11859054350sr9.jpg

Football Manager 2008

Sports Interactive heeft de datum bekend gemaakt voor Football Manager 2008 de dag dat hij in de winkels zal verschijnen zal zijn 19-10-07. Football Manager wordt geproduceert door Sports Interactive en uitgegeven door SEGA. Het spel zal weer een stukje realistischer zijn maakt Sports Interactive bekend.Buiten de wedstrijden om zijn er ook belangrijke wijzigingen. Het systeem rond de financiën is wat veranderd, je hebt nu veel meer mogelijkheden als je bondscoach bent, je krijgt meer feedback van het bestuur en je supporters, je kunt vrij schuiven met budget tussen je transfergeld en je geld voor salarissen en de manier waarop wedstrijddagen voorbij gaan is ook veranderd, om je meer in de wedstrijdsfeer te brengen. Dus hou jij van voetbal, maar wil je niet gaan rennen of teveel met knopjes op je toetsenbord in de weer zijn ? Koop dan op 19 oktober Football Manager 2008 !

asset6300hlhn7.jpg

EA presenteert nieuw Command & Conquer-pack

EA heeft om het twaalf jarige bestaan van Command & Conquer te vieren een nieuw pack samengesteld,onder aan dit bericht staan de games die EA erin heeft gestopt. In de packs zitten volledige games en uitbreidingen van de volledige games.Vorig jaar bracht EA ook al een Command & Conquer-pack uitgebracht dit oude pack is nog steeds verkrijgbaar voor een prijs van 29.99 euro. Hieronder de games in de nieuwe pack :

Command & Conquer (Aug. 1995) Command & Conquer: The Covert Operations (April 1996) Command & Conquer: Red Alert (Oct 1996) Command & Conquer: Red Alert - Counterstrike (Mar. 1997) Command & Conquer: Red Alert -- The Aftermath (Sept. 1997) Command & Conquer: Tiberian Sun (Aug 1999) Command & Conquer: Tiberian Sun - Firestorm (Feb. 2000) Command & Conquer: Red Alert 2 (Oct. 2000) Command & Conquer: Red Alert - Yuri's Revenge (Oct. 2001) Command & Conquer Renegade (Feb. 2002) Command & Conquer Generals (Feb. 2003) Command & Conquer Generals: Zero Hour (Sept. 2003) Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Mar 2007)

ps3logo1x08x09x06gs2.gif

Playstation 3 krijgt nieuw broertje én een prijsverlaging!

Dat de geruchten er al waren is bekend, maar nu heeft Sony eindelijk officieel bekend gemaakt dat de Playstation 3 een prijsverlaging krijgt en dat hij een nieuw broertje krijgt.

Als eerste zal het Starterpack (60GB PS3 + Motorstorm +Resistance: Fall of Man, 2 SIXAXIS Controllers) een prijsverlaging krijgen. Hij zal dan ook te verkrijgen zijn voor “maar” 499 euro. Een verlaging van 100 euro dus.

Daarnaast is het nieuwe ps3 broertje aangekondigd: de 40 GB variant. Naast de 20 GB minder harde schijf ruimte zal de ook 2 USB poorten minder hebben, er blijven dus 2 over. Ook zal de ingebouwde Cardreader eruit gehaald worden. Maar het belangrijkste is toch wel denk ik dat deze versie geen Playstation 1 en Playstation 2 spellen af kan spelen. De prijs voor deze nieuwe PS3 zal op een mooie 399 euro te komen liggen.

Beide nieuwe prijzen zullen met ingang van 10 oktober(!) gelden.

psp20logoya6.jpg

Playstation Portable Slim & Lite doet het goed in Japan

Deze week is bekend geworden dat de PSP Slim & Lite in Japan maar liefst 580.000 keer verkocht is in maar 2 weken. Hiermee is de PSP dus met een flinke inhaalslag bezig ten opzichte van de Nintendo DS die de laatste tijd een beetje wegzakt. De eerst 500.000 beschikbare PSP’s in Japan waren dus binnen 2 weken uitverkocht. De overige 80.000 zijn de PSP’s uit de bundel met de Crisis Core: Final Fantasy VII.

game1080lh1.gif

Halo 3 verkopen vliegen de lucht in!

Uit een onderzoek is gebleken dat in de eerste 5 dagen maar liefst 3,83 miljoen(!) exemplaren van deze topgame over de toonbank zijn gevolgen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de game vele records breekt en dat de game officieel de snelst verkopende game ooit is. Toch zit er één klein smetje op al deze mooie woorden. In Groot Brittannië, moet de game het doen met een “magere” tweede plek achter de regelrechte hit, GTA: San Andreas voor de Playstation 2. De hardware verkopen van de Xbox 360 zijn hier overigens wel verdubbeld, naar het hoogste aantal van dit jaar.

Dit was game On voor deze week, ik wens de nieuwe redacteur van Game On veel succes en plezier ! :tu:

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...