Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580681

Editie 61 - Forum


Dutchy3010

547 bezichtigingen

oc_own_forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door Mirrrr!



Promoties

Deze week weer een hoop promoties 3 nieuwe superleden en 1 nieuw megalid

MartyCeha, Galiorix en Bigstijn zijn gepromoveerd tot superlid en ikzelf (Mirrrr dus) tot megalid

De eerste reactie van de nieuwe Superleden en het nieuwe megalid:

MartyCeha

'Waarom heb ik zoveel PM's? Ben ik superlid? YES!!!'. Zoiets dus:p

Galiorix

Hoi Mirrrr!

Nog bedankt voor de felicitatie, mijn eerste reactie was eigenlijk : Hè, wat? Ik Superlid?? Ik was aan het MSNen toen ik een email van GTAForum.nl ontving dat ik een nieuwe PB had. Dus ik snel naar mijn inbox en ik geloofde mijn ogen niet; een pbtje met als titel 'Promotie tot Superlid' van PatrickW. Ik las gauw ff een beetje het PBtje door maar het wou niet echt tot me bezinken. Na een paar seconden keek ik ff op mijn profiel en zag onder mijn naam Superlid staan. Ik heb het toen meteen aan Dead-Dodo (waar ik regelmatig mee op MSN zit) verteld en na een paar minuten begonnen ook de felicitaties binnen te stromen. Dat was het zo'n beetje denk ik.

Greetz Galiorix

Bigstijn

Toen ik de computer na een dag met veel huiswerk opstartte viel eigenlijk nauwelijks me iets op, ik logde in en zag 4 PB's, als eerste schoof de PB van -Matthijs- te voorschijn en ik was benieuwd wat er in zou staan, ik zag: 'Gefeliciteerd met je promotie'. En ik kon op dat moment ook wel van mijn stoel afvliegen. Het kwam eigenlijk totaal onverwachts, nadat ik ruim 1 week niet meer had gepost. Het was dus erg leuk om mezelf in een nieuw kleurtje te zien. Eigenlijk moet ik een paar leden in het speciaal bedanken, met namen Dutchy3010 en RonaldVC. En Jow Tommy Verceti en Youp door hun steun.

Mirrrr

Het was vreemd om het pbtje wat ik normaal aan iedereen stuur die gepromoveerd is te sturen, nu opeens van mijn geliefde collega Dutchy te krijgen.

Maar mijn reactie was natuurlijk blij. Aangezien er velen op het forum zeiden dat het nooit zou lukken... En Groen is veel mooier dan zwart of course...

4 reacties


Recommended Comments

Tja het was voor mij nogal stom om dit te schrijven, heb ook echt zitten piekeren hoe ik dit moest doen met mijn eigen eerste reactie.

Maar iedereen gefeliciteerd..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...