Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586237

Editie 62 - Ongezouten


Dutchy3010

336 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Tegenwoordig lijkt het helemaal hip te zijn om om slotjes te vragen... Als een probleem opgelost is, wordt er gelijk gezegd "opgelost er kan een slotje op". Dit is helemaal niet nodig, er is geen slotje nodig als een probleem opgelost is, een slotje is alleen nodig als een topic uit de hand dreigt te lopen. Bijvoorbeeld als er gespamt wordt, als er gescholden wordt, geprovoceerd, als het al tig keren voorbij is gekomen etcetera. Maar niet als je gewoon antwoord hebt gekregen op je vraag...

En als je gegronde redenen hebt om jouw topic (of een andere) te laten sluiten, stuur dan een PM naar een admin/global moderator of moderator van het betreffende forum. Dan gaat hij ook wel op slot. Maar alleen om een vraag die is opgelost, is een slotje echt niet nodig, want misschien willen anderen nog reageren op dat topic met een vraag/opmerking of wat dan ook.

Het vriendelijke verzoek dan ook om voortaan niet meer te vragen om slotjes, want als de crew denkt dat het topic geen slotje nodig heeft krijgt die die toch niet, en als de crew denkt dat een topic wel een slotje verdiend krijgt die hem toch. Ongeacht of jij om een slotje vraagt of niet. ;)

Dutchy3010

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...