Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586240

Editie 62 - Game On


Dutchy3010

468 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

oc_own_gameon.jpg

Deze rubriek is geschreven door Bigstijn & Wijst.

Deze week heb ik (Wijst) weer eens Game On in handen genomen, mijn behulpsame helper van deze week is niemand minder dan Bigstijn. Hij heeft mij heel goed geholpen met berichten schrijven, ik hoop dat jullie dat ook zo vinden want hij is hier een echte kei in, veel plezier met lezen !

wiclogoib2.jpg

World in Conflict

World in Conflict is een strategiespel die afspeelt aan het einde van de Koude Oorlog.

De Verenigde Staten en de Sovjet Unie staan recht tegenover elkaar en vechten tot de overwinning van de Derde Wereldoorlog.World in Conflict is anders dan je zou verwachten, een basis waarmee je begint, en steeds unit's bouwen tot je het speelveld tot eigen beschikking hebt gesteld. World in conflict werkt dus net iets anders en gebruikt 4 verschillende troepen. Er is keuze uit vier klassen, te weten Armor-units, Infantry-units, Aerial Units en Support Forces. De Armor-units hebben de mogelijkheid om tanks en dat soort dingen te vernietigen.

Infantry-units zijn de standaard infanterie-eenheden, Aerial Units zijn er voor vliegtuigen en helikopters over te laten komen, en Support Forces tenslotte kunnen het afweergeschut te verzorgen.

Deze vier klassen zorgen voor het strategie effect, wie je waneer en hoe gebruikt om het er zo goed mogelijk van af te brengen.Het draait immers allemaal om het veroveren van de capture points.

Het veroveren werkt simpel, maar soms moet de speler meerdere punten tegelijkertijd in nemen wil hij het gebied echt veroveren. Elke unit heeft een bepaalde puntenwaarde, die terugkomt bij je puntentotaal als deze unit sterft.

Het puntentotaal van alle units, die bij de aanval dood zijn gegaan, zal langzaam weer opgeteld worden bij het totaal,

waardoor je tijdelijk met een stuk minder units zult zitten. De release datum wordt december de 15de.

logokx2.png

Soldier of Fortune

De game Soldier of Fortune:Pay Back is verboden in australie, het gaat om de X360,PS3 en PC versies.Dit heeft de OFLC, de Australische keuringsdienst voor film,boeken en games besloten. De game is niet van een minimum leeftijdsindicatie voorzien waardoor de game niet uitgegeven mag worden. De Europese keuringsdiensten hebben geen problemen met de game en zal de game Soldier of Fortune gewoon begin 2008 in de winkels liggen. Overigens heeft Activision laten weten dat het uitstellen van de game van november dit jaar naar begin volgend jaar helemaal niets te maken heeft met de OFLC.

logoyf0.jpg

Stranglehold

In dit verhaal gaat Officier Tequila achter de Russische maffia in Chicago aan, om zijn ex–vrouw uit hun handen te redden. De game draait om actie. Vele vijanden komen in deze shooter op je af, en zijn niet echt makkelijk te doden, en zullen jou ook veel schade aanbrengen. De actie verloopt daarbij erg snel. Als je tegen een laag object aanloopt, glijdt Tequila er automatisch overheen, van railings kan je afglijden en aan andere dingen kan je weer hangen. Hierbij krijg je de hulp van Tequila Time. Als je springt, of over een object heen glijdt, en op iemand mikt, gaat de game in slowmotion, waardoor je eenvoudiger kan overwinnen van vijanden. en ander kenmerk van Stranglehold is vernietiging. Bijna alles kan kapot in het spel. De stukken vliegen van pilaren af wanneer je op ze schiet. houten objecten vallen in duizend stukken en uithangborden worden naar beneden geschoten worden.

Dit is ook nog handig, want als een tegenstander onder een uithangsbord staat, kan het bord op hem vallen en zal deze meteen uitgeschakeld zijn.

logoov6.png

Metal Gear Solid 4 demo

Na onduidelijkheid over een mogelijke Metal Gear Solid 4 demo, die op het ene moment wel leek te komen en op het andere moment ineens weer niet. Nu is de demo definitief van de baan, Ryan Payton van Konami liet weten dat er geen demo zou komen en dat E for All, die momenteel plaats vind in de Stats,de plaats is waar Konami de game aan het engels sprekende publiek toont. Dus de fans van Metal Gear Solid 4 krijgen dus geen demo maar

zullen moeten wachten tot begin 2008.

assassinscreedlogogt7.jpg

Assassin's Creed

Deze game speelt zich af in 1191 na Christus, De derde kruistocht naar het Heilige Land heeft een chaos veroorzaakt. De taak om de gevechten te stoppen door beide partijen onder druk te zetten: de moslims en de kruisvaarders,

door steeds meer belangerijke mensen uittemoorden. In het spel neem je de rol van het een Assassin: Altair.

Altair moet smerige klussen opknappen met behulp van tactieken en wapens.In Assassin’s Creed is het de kunst om zo onopvallend mogelijk te doden en ervoor te zorgen dat je zelf niet opgepakt wordt. Je moet je aanvallen goed plannen, zonder genade toeslaan en ontsnappen. Dit is vaak moeilijker dan het klinkt, omdat je omgeving reageert op je acties. Als jij iemand in het openbaar vermoord, zullen de mensen in je omgeving bijvoorbeeld van je wegrennen. Je kunt deze mensen ook juist gebruiken door tussen ze te gaan lopen en zo onzichtbaar te worden voor je vijanden. De release datum van deze game wordt 9 november.

Dit was Game On voor deze week, bedankt Bigstijn en ik hoop dat jullie hebben genoten. :tu:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...