Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85517

Vaarwel Spyker, welkom Singapore


Mirrrr

421 bezichtigingen

F1Bulletin4.png

Spyker nu Force India F1 Team

Het team van Spyker gaat voortaan door het leven als Force India F1 Team. Dat heeft het World Motor Sport Council bekend gemaakt. De teams en Bernie Ecclestone hadden al hun toestemming gegeven voor de zoveelste naamswijziging en overname van de afgelopen jaren. Het logo is nog niet onthuld, maar zal met de Indiase kleuren zijn en ook de layout van de wagen is nog onbekend.

Nachtrace in Singapore

Ze waren er het afgelopen seizoen al mee bezig, maar volgend jaar is het dan echt het geval: de eerste nachtrace uit de historie van de Formule 1 zal gehouden worden op het stratencircuit van Singapore. Zo'n 1500 schijnwerpers zullen langs het nog nieuw te bouwen circuit, om de veiligheid te garanderen. Het circuit zal vier keer zo goed belicht worden als een voetbalstadion.

76550.jpg

Al enkele coureurs hebben zich tegen de plannen van Ecclestone gekeerd, maar nu de FIA groen licht heeft gegeven, zullen ze niet veel meer kunnen doen. Een nachtrace zorgt er namelijk voor dat Europa live mee kan kijken, wat meer kijkers opbrengt. De historische dag is trouwens over een klein jaartje: 28 september 2008.

Door: Thundercover

7 reacties


Recommended Comments

Is Spyker dan 'overgenomen' ? Ik weet dat het niet zo goed met ze ging alleen ik ben een beetje verbaasd dat er in eens wat over staat...

Link to comment
Maar dat snap ik niet. Want Michiel Mol heeft samen met Vijay Mallya dat team overgenomen. En hij werkt niet meer bij Spyker, maar een Nederlands tintje mag het team toch wel hebben? Maargoed, ik vind het in ieder geval geen mooie naam om als Formule 1 team uit te komen. Ik vind het geen orginele, dat vind ik Spyker beter. Maargoed, dat kan niet omdat Spyker niet meer in de Formule 1 zit.

Ik vind het ook een naam van niks, maar misschien dat het Nederlandse tintje ergens anders in terug komt: een rijder, de kleurstelling, de hoofdsponser?

Link to comment
Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...