Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586265

Editie 63 - Ongezouten


Dutchy3010

463 bezichtigingen

oc_own_ongezouten.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Ik mag dan een mierenneuker zijn, maar ik wil het volgende toch even kwijt. Ik ben een Wii-fanboy, en ik erger mij eraan dat mensen altijd WII schrijven... je schrijft Wii, en geen WII. Dus hierbij vraag ik iedereen vriendelijk voortaan Wii te schrijven. Lekker kort stukje, maar mijn mening is duidelijk.

Jow Tommy Verceti

Wat ik soms best irritant vind, is dat als iemand een makkelijke vraag stelt, dat er dan een stuk of drie antwoorden komen. Het is natuurlijk heel goed dat iemand snel geholpen wordt, maar je kan onderaan de pagina zien of iemand al aan het posten is, als dit het geval is kan je het topic gewoon laten rusten. Het is nu een beetje zo dat er een concurrentiestrijd is om de makkelijke vragen, als je daarop zou willen antwoorden, dan weet je dat je moet opschieten omdat je anders al te laat bent, ookal zie je het topic vrij vroeg. Als je weet dat je wat meer tijd hebt om te posten, wordt de kwaliteit van de posts ook beter.

Het is helaas soms ook zo dat er wel iemand post, maar die zie je niet in dat topic. Als je niemand ziet en je post gewoon, dan is het heel handig om eerst op voorbeeld te drukken, je ziet dan of iemand anders al heeft gepost, als dit het geval is, en je had ongeveer hetzelfde als diegene kan je het natuurlijk gewoon laten rusten. Het is dan wel jammer van je post, maar anders heb je geen toevoeging.

Verder valt mij soms op dat er een paar keer ongeveer hetzelfde antwoord wordt gegeven op een vraag, het lijkt dan of de eerdere antwoorden niet echt goed doorgelezen zijn. Een goede toevoeging is naar mijn mening natuurlijk altijd handig (anders is zijn alle hulp posts voor de snelleren onder ons :puh:), maar lees dan eerst de eerdere antwoorden door, en ordeel daarna of wat jij nog hebt een nuttige toevoeging is.

David22

6 reacties


Recommended Comments

maar lees dan eerst de eerdere antwoorden door.
Amen to that. Elkaar niet zien bij het posten kan gebeuren, maar nog eens hetzelfde gaan posten als het er al staat kan ik me gruwelijk aan ergeren.
Link to comment
maar nog eens hetzelfde gaan posten als het er al staat kan ik me gruwelijk aan ergeren.

Ook ik kan me daar enorm aan ergeren, helaas weten we al lang dat mensen niet bereid zijn veel te lezen. Bekijk maar eens hoeveel leden net na hun registartie de regels verbreken. Of hoe weinig leden de regels lezen voordat ze een savegame plaatsen. Helaas weinig aan te doen, want klagen werkt ook niet. We weten al dat ze niet lezen, dus dit zullen ze ook wel niet zien.

Link to comment

Inderdaad, dit vind ik echt irriterend. :erm: Je ziet een topic met bevoorbeeld als vraag, 'Wat is dit?', en dan zie je 3 posten die rond dezelfde tijd gepost zijn, met dan ook het zelfde antwoord. En dan zie je 2 dagen erna nog iemand het zelfde antwoord posten. :duh:

Link to comment

Een begrijpelijke 'Ongezouten', ik vind het altijd nogal raar dat mensen gewoon keer op keer het zelfde posten, wat 1 of 2 posten daarboven ookal gepost is :duh:

Link to comment

Ja, daar kan ik me ook wel in vinden. 'n Keertje (al een hele tijd terug, hoor) had ik een vraagje over GTA Vice City: wat was nou die ene malle pil toch? (Het was de adrenaline-pil). Ik had een goed antwoord gekregen, en het topic was dus gewoon 'klaar'. Dan werd het topic opeens gebumbt door wel tien mensen die uiteindelijk ook per se moesten vertellen dat het om de adrenaline-pil ging. Tja, dan vraag ik me soms ook wel eens af of die mensen niet blind zijn of zo. :7

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...