Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580728

Editie 66 - Herrie met HerrieM


Dutchy3010

473 bezichtigingen

HMH.jpg

Deze rubriek is geschreven door HerrieM

De forumawards

Ze zitten er weer aan te komen, de Forumawards. Het spannendste moment van het jaar voor ieder actief forumlid. Wordt je kennis eindelijk erkend door het grote publiek? Is je populariteit echt zo groot? Ben je die sfeermaker die je altijd denkt te zijn? Kun je die schaatskuur foutloos afronden? Maar wie denkt dat je zomaar een award wint heeft het mis. Je moet er een jaar lang je best voor doen, en dan nog is de kans dat al je moeite wordt beloond klein. Echter, kan ik als ervaringsdeskundige hierbij helpen, want een heel jaar inzet is veel te lastig. Het gaat maar om 1 maand je best doen, en je wordt beloond. Wie vanaf nu subliem te werk gaat zal erkend worden door de stemmers, en verkozen worden. Dan kun je na de verkiezingen weer teruggaan naar de spammer die je altijd was. Als ervaringsdeskundige met een goedgevulde prijzenkast met maarliefst 0 awards zal ik jullie helpen bij de tocht naar je verdiende award.

Omkopen?

Waarschijnlijk de beste methode is omkopen. Hiermee koop je een award naar keuze. Het heeft echter ook nadelen. Ten eerste komt dan de keus wie je moet omkopen. Admins hebben natuurlijk de meeste mogelijkheden om je winst te garanderen. Waar je Lantyz nog wel kunt omkopen met wat eikeltjes voor de winter, moet je bij PatrickW en Joriz toch met een flinke hoeveelheid duiten aankomen. Daarnaast heb je ook nog het gevaar dat je niet de enige bent, en als je eenmaal hebt betaald kunnen ze doen wat ze willen. Je kunt het moeilijk openbaar maken. Als je dan eenmaal de admins hebt ‘overtuigd’ zul je de Gmods zwijggeld moeten betalen. Je kunt ze proberen lief aan te kijken, maar als je weet waar de term schaapachtig kijken vandaan komt weet je hoe weinig effect dat zal hebben. Alles bij elkaar is dit misschien wel een succesvolle methode, maar ook erg prijzig. Dan heb je bij de awards gewonnen, maar krijg je de uitslag niet te zien omdat je vader er achter gekomen is dat de kosten op zijn creditcard zijn afgeschreven.

Stemmen

Je kunt natuurlijk ook proberen om stemmen te kopen. Dit kan op vele manieren. Je kunt een nieuwe creditcard aanvragen op naam van Fred de huiskat, maar ook daar zullen je ouders wel achterkomen. Zeker wanneer bedrijven reclame gaan sturen naar jullie huisdier. Je kunt natuurlijk honderden slijm pm’etjes rondsturen, maar die zullen niet opvallen tussen de andere smeekbeden om een stem. Waarschijnlijk kun je stemmen het beste kopen met behulp van wederdiensten. Ga het land door om bij zo veel mogelijk leden klusjes te doen. Maak het huiswerk voor Wazuup, was de scooter van Boris, hark de tuin aan van Koe_Mzungu. Het kan een goede methode zijn, maar is wel erg tijdrovend. En als het veel tijd kost zou je net zo goed op een eerlijke manier kunnen winnen. Stemmen bemachtigen kan makkelijker. Je moet geen stemmen halen bij leden, want er zijn nog geen eens 60.000 leden, terwijl er meer dan 16 miljoen in Nederland wonen. Daar vallen dus veel stemmen te halen. Ga de klas af om iedereen een account te laten maken. Mocht je fysiek goed gebouwd zijn kun je iedereen gewoon dreigen om voor je te stemmen. Wil je een nog makkelijkere methode, maak dan een dubbelaccount aan. Wat zeg ik tripple, octo, of nonaginta-account zal nog meer effect hebben.

De categorie

Je moet als eerste kiezen welke categorie je wilt winnen. Hoe belangrijker de categorie, hoe moeilijker het is om deze te winnen. Ga je bijvoorbeeld voor GTAIII kenner heb je een stuk minder tegenstand dan voor de award voor meet behulpzaam lid. Echter is de eer die je met de laatstgenoemde award krijgt natuurlijk ook weer groter. Je hoeft niet eens gepost te hebben in het onderwerp om er te kunnen winnen. Zolang iedereen maar denkt dat je er verstand van hebt, maak je al kans. En daar hebben we het weer, kennis van zaken. Ik heb het vaker gezegd, maar kennis van zaken is overschat. Als je eenmaal je categorie hebt gekozen ga je er zo veel mogelijk posten. Wil je beste GTA SA kenner worden, ga dan op alle vragen antwoord geven. Als is het antwoord ”ik weet ook niet waar de Big Ear te vinden is” Zolang mensen maar zien dat je reageert denken ze dat je helpt. Als je het jezelf makkelijk wil maken kopieer je gewoon het antwoord van –Matthijs-, zodat je goed antwoord hebt. Beperk je ook niet tot de nieuwere vragen. SpaceKees kan waarschijnlijk nog wel enkele tips gebruiken over het verhogen van zijn Criminal Rating.

Beste SL/ML/Mod/Lid

Er zijn van die categorie waar je al in moet zitten voordat je deze kunt winnen. Om beste Mod te worden moet je mod zijn, anders valt het wel erg op dat de crew met kerst ineens allemaal een weekje met het cruiseschip mee zijn. Om een zo groot mogelijke kans te hebben de award te winnen moet je al ruim van te voren beginnen met plannen. De eerste stap is om goed je best te doen, ongeacht welke rang. Dit zal opvallen en je zult een promotie krijgen, en daar is de belangrijke tweede stap. Weiger deze. Een SL die goed genoeg is om ML te worden zal natuurlijk het beste superlid zijn. Nog beter, laat je degraderen.

Er zijn categorieën die je niet kunt winnen zoals Beste Blog, contest of Wiki pagina. Er zijn ook categorieën die je niet wilt winnen. En dan heb ik het voornamelijk over de ABN trofee. Het is de award die zegt dat je het kneusje van de klas bent. Je bent niet goed, maar je typt tenminste netjes. Het is als een bedankt voor het meedoen lintje bij een wandelvierdaagse.

[disclaimer]

Alle awards die verdient worden door deze adviezen dienen overgedragen worden aan HerrieM. HerrieM en OWN zijn niet aansprakelijk voor materiële of emotionele schade noch voor het mislopen van een award.

[/disclaimer]

Deze lesmateriaal wordt mogelijk gemaakt door het OHvF Als u lesmateriaal wilt aanvragen of deze of andere onderwerpen kan dat bij het hoofd van O.O.

Postbus 39.57.2

7 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...