Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586248

Editie 66 - Forum


Dutchy3010

437 bezichtigingen

oc_own_forum.jpg

Deze rubriek is geschreven door Mirrrr!



Projecten

Wie is de mol?

Deze week de vierde ronde van Wie is de Mol. Het groepje begint steeds kleiner te worden en de spelers zijn steeds meer voor zichzelf aan het spelen. Op dit moment spelen ze voor de pot maar ook voor een vrijstelling. Welk gedeelte zal het meeste meespelen. Elkaar het zo moeilijk mogelijk maken of zichzelf zo makkelijk mogelijk. Volg het hier.

Design your own Mission

Na wekenlang allemaal je eigen missie hebben mogen verzinnen was het nu tijd voor de stemronde. Deze is met volle overtuiging door GTA-Sheep gewonnen. Op dit moment zijn PatrickW en Dutchy3010 hard bezig om zijn missie te scripten. Dus over niet al te lange tijd kunnen we allemaal de missie spelen, verzonnen door onze eigen GTA-sheep.

Beeld & Geluid awards

De nominaties zijn inmiddels geteld, de poll is gemaakt. Dus stem nu ook op je favorieten in het daarvoor speciaal aangemaakte subforum. Je kunt stemmen tot 22 november, 00.00 uur.

Zesde Corporation Verkiezingen

Na een spannende week vol wachten was het zondag eindelijk tijd om de stembussen voor de eerste ronde te sluiten. Hier kwamen de Schijtlama's als beste gang uit en The Gunslingers als minst populaire corperation. Wie van de 2 zal vanaf volgende week het subforum bewonen. Stem op je favoriet.

Ook wil ik iedereen namens alle Oceans leden bedanken die niet op ons gestemd heeft!

The Oceans Oudejaarsloterij

Zoals elk jaar organiseren The Oceans onder leiding van Ikkes, Wijst en Mirrrr de Oceans Oudejaarsloterij. Er zijn weer mooie prijzen te winnen om te vieren dat we het oude jaar gaan afsluiten. Oa een signature gemaakt door Froodooo, een interview in OWN en natuurlijk de eeuwige roem. Dus wacht niet en post in The Oceansblog voor een lot en misschien win jij wel die mooie prijzen.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...