Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586253

Editie 67 - Hot Topics


Mirrrr

355 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-3251-1170533127.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Welkom bij de enige rubriek die 'Hot Topics' heet. Dit is de enige plek waar hot topics echte Hot Topics worden en daarmee dikgedrukt in de geschiedenisboeken worden geschreven. Omdat een lange inleiding altijd saai is, wens ik je veel plezier met deze Hot Topics!

post-13783-1187805023.png

Nu ik niet echt meer onderdrukt wordt door anderen leden, leek ik eindelijk vrij te zijn. Zoals altijd had ik het weer mis, want nu heb ik last van leden met vage ideeën. Wat die ideeën zijn, weet ik niet, maar blijkbaar zijn de Scholierenstakingen dankzij Danny_k iedereen naar het hoofd gestegen, waar ik nu de klos van ben. Detail: dit topic werd voorgedragen door Donwell, dus felicitaties kunnen naar hem. :)

post-13783-1187786892.png

De titel van het topic Ontwikkelingshulp moet minder worden van Ruwie kan wel voor een beetje verwarring vormen. Denk niet dat Ruwie het met deze stelling eens is, in tegendeel, hij is er juist tegen. Of juist wel voor? Nou ja, lees het topic met al behoorlijk wat reacties maar en je komt er snel achter hoe het zit. Wees gewaarschuwd.

post-13783-1187786892.png

Het moet toch niet gekker worden. Dacht ik dat ik met het topic over Kerst dat werd geopend net nadat Sinterklaas in het land was alles had gehad, had ik het weer eens mis. Nee, het ging niet over Pasen, maar wat-doe-jij-op-je-boterham van Ruwie kan toch wel voor wat interessante opmerkingen zorgen. Zo eet Pietje II naast de gebruikelijke snuif... eh... snijwaren ook echte muizen op z'n boterham (zal hij er ook boter op doen?), eet Galiorix zijn boterham, kaas en ham gescheiden en heeft Blizzard met z'n pindakaas, hagelslag, kaas, ei en ham zo'n hoge boterham waarbij de Empire State Building aan het kortste eind trekt. Kortom, een geslaagd topic. :tu:

post-13783-1187794209.png

Tja, dan kijk je eens in het forum Mededelingen om op zoek te gaan naar een mooi topic, zie je dat er in topics van tijden terug nog steeds gepost wordt. Ja, het traditionele afscheid van een held blijft gewoon rustig op de index staan, omdat mensen na maanden nog even een topic willen bumpen. Natuurlijk vind ik dit geen probleem, maar er zijn genoeg mensen die spontaan in tranen uitbarsten, omdat ze denken dat er weer een moderator is vertrokken. Houd hier rekening mee en gun die mensen ook een verbrand topic, want op deze manier worden ze dat natuurlijk nooit.

post-13783-1187786892.png



Dit was Hot Topics voor deze week. Heb jij een Hot Topic gezien? Stuur een PB naar Thundercover. Voor andere reacties kan je op dit blogitem reageren. [gezeur] Het is niet de bedoeling om het topic van Burned Topic te bumpen of je bericht daarvan te editten. Het is eigenlijk wel de bedoeling om de [Plaats Reactie] te gebruiken, maar ja. [/gezeur] Tot de volgende week! :cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...