Jump to content

OWN

  • entries
    5,186
  • comments
    17,587
  • views
    1,525,725

Sinterklaaseditie - Grappenhap


Dutchy3010

319 views

 Share

Grappenhap.png

Deze rubriek is geschreven door TheGuardian!Hallo iedereen!

Deze week een sinterklaas grappenhap voor jullie!

Moppen

Een vader begint tegen zijn zoon over Sinterklaas. Waarop zijn zoon antwoordt: "Ach, schei toch uit met je Sinterklaas. Ik heb alles gevonden in de kelder, het kostuum, de baard en die staf. Ik geloof allang niet meer in Sinterklaas. En," zegt hij, "nou we toch kerels onder elkaar zijn, met die ooievaar kan je ook wel inpakken."

Antwoordt zijn vader: "O ja, weet je dan hoe het wel gaat?"

"Ja," zegt hij, "kinderen worden geboren en ik zal net zo lang zoeken tot ik die boor ook gevonden heb."

--------------------

Een heel arm jongetje wil graag een nieuwe fiets voor Sinterklaas, maar zijn gescheiden moeder kan die niet betalen. Moeder stelt voor om een brief aan Sinterklaas te schrijven waarin hij desnoods om geld voor een nieuwe fiets kan vragen. Afijn zo gezegd zo gedaan en de brief is gepost aan "Sinterklaas - Madrid - Spanje".

Bij de PTT komt deze brief binnen en iedereen slaat een ach en wee wat zielig en wat moeten we hier nu mee. Dus 1 PTT persoontje opent de brief en leest hardop voor:

"LIEVE SINTERKLAAS,

Ik ben een jongetje van 8 jaar en ik wil heel graag een nieuwe fiets. Helaas zijn mijn ouders gescheiden en is mijn vader met de horizon vertrokken en krijgen wij geen alimentatie van hem, dus kan mijn moeder die niet betalen. Ik ben altijd heel lief, ik verzorg mijn zieke moeder en oma en pest nooit mijn zusje. Een nieuwe fiets kost maar 150 gulden. Alsjeblieft, Sinterklaas, wilt u mij helpen? Liefs, Sinterklaas op zijn paard

Jongetje

<ADRES>

Afijn, de PTT afdeling post is zo ontroerd dat ze een inzamelingsaktie houden voor het jongetje om een nieuwe fiets te kunnen kopen. Ze halen 138 gulden op en sturen het geld precies op 5 december op naar het jongetje. Het jongetje opent de envelop en treft een brief van Sinterklaas aan met het geld voor de nieuwe fiets. Jongetje blij maar toch een beetje teleurgesteld dat het niet precies 150 gulden is, zodat hij zijn fiets nog niet kan kopen. Het jongetje schrijft een brief terug aan Sinterklaas en doet hem wederom op de post "Sinterklaas - Madrid - Spanje" De volgende dag komt ie bij de PTT aan en alle PTT'ers gaan helemaal uit hun dak.. "Jongens een brief van het jongetje". 1 persoon opent de envelop en leest de brief hardop voor.

"LIEVE SINTERKLAAS,

Hartelijk bedankt voor het geld voor mijn nieuwe fiets!! Heel lief van u maar ik kwam 12 gulden tekort dus ik kan nog mijn fiets niet kopen. Ik weet zeker dat u 150 gulden heeft gestuurd, dus die 12 gulden zullen de KLOOTZAKKEN BIJ DE PTT WEL GEJAT HEBBEN!"

--------------------

Elke dag als een Belg over de grens moet, komt hij dezelfde douanier tegen en die blijft hem steeds maar aanhouden voor een controle. De douanier zegt altijd tegen die Belg: "Je krijgt de groeten van Klaas."

Vraagt die Belg: "Welke Klaas?"

Zegt de douanier: "Sinterklaas."

En dat gaat zo een paar dagen door maar die Belg denkt: "Morgen ga ik hem terugpakken." De volgende dag zegt die Belg tegen de douanier: "Je krijgt de groeten van Gerrit."

Zegt die douanier: "Ja, dat wist ik al."

Vraagt die Belg: "Van wie wist je dat?"

Zegt de douanier: "Van Klaas."

Belg: "Welke Klaas?"

Zegt de douanier: "SINTERKLAAS!"

------------------

Marietje zit bij de Sint op schoot. De goedheiligman vraagt wat Marietje graag wil hebben. Marietje antwoordt dat ze graag een beetje haar tussen haar benen wil hebben. Sint: "Een beetje haar? Is een baard vol ook goed?

------------------

Op zaterdag 3 december is Sint Nicolaas in de Bijenkorf te Amsterdam aanwezig. Alle kinderen daar aanwezig mogen bij Sinterklaas op schoot zitten en hem het cadeau vragen dat ze op 5 december willen hebben. Na een lange rij wachtenden is een klein jongetje aan de beurt. Nadat hij heeft plaatsgenomen bij de Sint is het eerste wat het jongetje zegt: "Sint ik heb de zelfde naam als U."

"Zo", zegt Sint, "en wat wil Henk hebben op 5 december?"

------------------

Sinterklaas wil graag van Elsje weten wat ze in haar schoentje wil. Elsje vraagt Sint om de pil. "Waarom de pil?" vraagt de Goedheiligman.

"Ik heb nu al zes poppen en ik wil er niet meer."

------------------

In een winkelcentrum in Schiedam vraagt Sinterklaas aan een meisje hoe ze heet en krijgt alleen een boze blik. Sinterklaas herhaalt de vraag. Tenslotte antwoordt het meisje verontwaardigd: "Dat heb ik je vanmorgen in Rotterdam verteld en nu ben je het alweer vergeten!"

--------------------

Een agent staat met zijn paard voor het stoplicht te wachten. Naast hem staat een klein jongetje op zijn fietsje. De agent kijkt naar beneden en zegt: "Mooi fietsje heb je daar, zeker van Sinterklaas gekregen?"

"Ja, meneer" zegt het ventje.

"Wil je dan de volgende keer aan Sinterklaas vragen of hij er een achterlicht op zet?"

Het jongentje kijkt naar het paard van de agent en zegt: "Mooi paard hoor, zeker van Sinterklaas gekregen?"

"Ja, mannetje," zegt de agent.

Het ventje kijkt naar boven en zegt: "Wil je dan volgend jaar aan Sinterklaas vragen of hij de lul eronder zet en niet erop?"

-------------------

Sinterklaas en zwarte Piet lopen over de daken. Ze gaan door een schoorsteen naar beneden en komen in de huiskamer van een 70 jarige mevrouw terecht. Zwarte Piet vraagt aan Sinterklaas: "Wat zullen we deze mevrouw geven?"

Waarop Sinterklaas antwoordt: "Wel, we geven haar een lekkere warme wollen deken zodat zij deze koude barre winter wel weer doorkomt." Zo gezegd zo gedaan en het tweetal gaat weer terug via de schoorsteen om hun reis verder voort te zetten over de daken. Drie huizen verder gaan ze weer door de schoorsteen naar beneden en komen ze in een huiskamer terecht waar zich een vrouw van ongeveer 35 jaren bevindt die in een bikini voor de open haard zit. En weer vraagt zwarte Piet aan Sinterklaas wat ze deze mevrouw zullen schenken. Het antwoord van Sinterklaas luidt: "Wel, deze geven wij een badjas. Mocht de openhaard uitwaaien of raakt het hout op dan kan zij de badjas aantrekken en er weer warmpjes bij zitten". En weer ging het tweetal door de schoorsteen terug het dak op om de reis te vervolgen. Vijf huizen verder gaan ze weer door de schoorsteen naar beneden en komen in een huiskamer waar een meisje van 18 jaar zichzelf zit te verwennen met een vibrator. Ook deze keer vraagt zwarte Piet aan Sinterklaas wat hij aan deze jongedame wil geven. Waarop Sinterklaas antwoordt: "Als ik haar geef waar zij om vraagt, dan ben ik geen Sinterklaas meer........ Maar doe ik het niet dan kom ik nooit meer terug door de schoorsteen."

------------------

Sinterklaas (die net in Nederland is aangekomen) zit op een grote stoel en voor hem zit een hele grote massa kinderen. De hulppiet zoekt een meisje uit dat bij Sinterklaas op schoot mag komen zitten. "Zo," zegt Sinterklaas, "wat is jouw naam, lief meisje?"

"Marieke," zegt de kleine puk.

"Ik weet wel wat jij lekker vindt," zegt de Sint met zijn wijsvinger op het neusje van Marieke tikkend. "Jij houdt van pepernoten," zegt de Sint weer.

En Marieke, die niet op haar mondje is gevallen, tikt met haar vingertje tegen de neus van Sinterklaas en zegt "Ik weet ook wat U lekker vindt."

"Wat dan?" vraagt Sinterklaas nieuwsgierig.

"U houdt van poesjes," zegt Marieke weer, "dat ruik ik aan uw vinger."

----------------

Raadsels

Vraag: Wat zijn de vieste mensen van de wereld?

Antwoord:

Sinterklaas, omdat hij schimmel tussen zijn benen heeft en Zwarte Piet, omdat hij zijn zak op zijn rug draagt..

Vraag: Waarom kan de goede Sint geen kinderen krijgen?

Antwoord:

Zijn zak hangt op zijn rug.

Vraag: Waarom heeft Sinterklaas zo'n grote zak?

Antwoord:

mdat hij maar één keer per jaar komt.

Vraag: Wat is Sinterklaas met een zaklantaarn?

Antwoord:

Een schijn heilige.

Vraag: Waarom komt Sinterklaas niet in een moskee?

Antwoord:

Omdat er te veel schoenen staan!

Vraag: Sinterklaas, de Kerstman, een dom blondje en een slim blondje lopen op straat. Ze zien 100 gulden liggen. Wie van hen raapt deze op?

Antwoord:

Het domme blondje. De andere 3 bestaan niet...

Funny Pics

sintladen.jpg

sint3sn.jpg

sinterklaas.jpg

brand-5FDH.jpg

Video’s

MAfKKo56PXoX_Oof3qXj4UbV94tch4dMQa4iPafjjGEAqscuKSftTAEUGED-OVpprQ4z1pxFJI4cYijAJwOTD3cQIedereen maakt wel een bloopers. Zo ook Sinterklaas.

En niet 1 bloopertje, maar een paar.

In het volgende filmpje vind je alles over bloopers die ook gebeuren bij onze goed heilig man

Sc0JYHSdk78TheGuardian

 Share

3 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...