Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585652

Editie 71- Hot topics


Mirrrr

321 bezichtigingen

Hot%20Topics.png

Deze rubriek is geschreven door Blitzen!

Welkom bij de enige rubriek die 'Hot Topics' heet. Dit is de enige plek waar hot topics echte Hot Topics worden en daarmee dikgedrukt in de geschiedenisboeken worden geschreven. Omdat een lange inleiding altijd saai is, wens ik je veel plezier met deze Hot Topics!

post-13783-1187805023.png

Voor deze week was het originele plan naar boven gekomen om de OWN in kerstijl te doen. Vandaar dat jullie, de lezertjes die twee weken geleden nog vermorzeld werd door een OWN in Sinterklaasstijl, nu worden verpletterd door kerstliedjes, kerstverhalen, kerstrecepten en kersttopics. Ja, ik ga er helaas in mee. Vandaag dus de kersttopics van dit jaar. De topics waar iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar aan iedereen en Joriz wenst. Laat die kersttopics dus maar snel komen, ben je er weer snel vanaf. :puh:

post-13783-1187786892.png

Kerst betekent ook dat het einde van het jaar in zicht komt en het einde van het jaar betekend voor veel mensen vuurwerk. Dit jaar begon het vuurwerkseizoen al vroeg (1 september), maar voor WWEGTA was dat geen enkele reden om het topic Vuurwerktopic 2007/2008 niet te openen. Nu iedereen eindelijk het vuurwerk kan bestellen, is ook het topic wat aantrekkelijker om te posten.

post-13783-1187786892.png

Zoals ik al zei, kerst betekent dat het bijna het einde van het jaar is. Tijd om terug te blikken dus met 2007 - Hot or not?, ditmaal onder leiding van Ewoud. Laten we het er op houden dat dit een Hot Topic is en geen Not Topic. Als variatie op Not heb ik trouwens al wel flut gezien, maar nog geen snot. :N

post-13783-1187786892.png

Bij kerst mag natuurlijk niet Het Grote Kerst Topic op het forum ontbreken, dus werd deze aangemaakt door fiegel5. Hier kan je over kerst praten en kunnen de leden die inmiddels gek beginnen te worden nog gewoon over het forum ronddwalen. Vragen zoals wat eet je, wat doe je, waar ben je met kerst, kan je allemaal hier beantwoorden zonder dat ze eerst gesteld hoeven worden.

post-13783-1187794209.png

Nieuwjaars wensen was een topic dat met de eerste post veelbelovend begon, maar helaas voor TheGuardian hield de rest het bij een standaard wens en kon het jaar beginnen. Desondanks is de eerste post leuk gedaan en mocht je tijd hebben, lees hem eens een keer door. :Y

post-13783-1187786892.png



Dit was Hot Topics voor deze week. Heb jij een Hot Topic gezien? Stuur een PB naar Thundercover. Voor andere reacties kan je op dit blogitem reageren. [gezeur] Het is niet de bedoeling om het topic van Burned Topic te bumpen of je bericht daarvan te editten. Het is eigenlijk wel de bedoeling om de [Plaats Reactie] te gebruiken, maar ja. [/gezeur] Tot de volgende week! :cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...