Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586283

Editie 71 - Herrie met HerrieM


Mirrrr

418 bezichtigingen

Herrie%20met%20HerrieM.png

Deze rubriek is geschreven door Prancer!

Het was een koude, donkere winternacht,

en Mirrria en Dizzef waren op weg naar GTAgames Community. Dit kwam omdat koning Joriz een ledentelling had uitgeschreven, en alle leden moesten naar hun thuishonk toe. Dizzef was op het moment dat ze het nieuws hoorde samen met Mirrria aan het spammen in het Beeld & Geluid. Mirrria was in hoge verwachting van een warn en dus niet zelf in staat te lopen. Dizzef had daarom een ezel genaamd Preddy voor haar gehuurd, en zo waren ze aan hun lange reis naar het Megaleden Forum begonnen. Laat op de nacht kwamen ze aan bij het ML forum en Dizzef klopte op de deur. Voorzichtig ging deze op een kier en Ewoud stak zijn hoofd naar buiten. “Wat mot dat hier zo laat?” vroeg hij met een duidelijke irritatie in zijn stem. “Wij komen voor de ledentelling, en moeten hier overnachten”. ”Het hok is vol, er is hier geen ruimte meer, ga maar ergens anders heen.” Ewoud was duidelijk maar genadeloos, hoeveel Dizzef ook smeekte een uitzondering te maken, vol was vol. Met de moed in hun schoenen en hoeven sjokte ze door, want het Superleden Forum was daar niet ver vandaan. Maar ook daar kregen ze een afwijzend antwoord. Hoe graag Galiorix ook zou willen helpen, er was gewoonweg geen ruimte meer. Dizzef, Mirrria en de ezel Preddy stonden al weer klaar om hun heil ergens anders te zoeken toen Galiorix nog riep, “Ik weet wel een plekje waar jullie kunnen overnachten. Het is niet veel, maar je zit er in ieder geval beschermd tegen de regen en kou.” Galiorix riep zijn knecht NilsHolgersson erbij en vroeg hem om de gasten naar de Prullenbak te leiden. Hij kwam er toch vaak, dus dat moest geen probleem zijn. Gewapend met een olielamp ging Nils op weg naar de Prullenbak, maar de drie gasten schrokken toch even van de rotzooi toen de deur openging. ”Wees maar gerust, het lijkt erger dan het is.” kwam er geruststellend uit de mond van Nils. Hij hielp de drie nachtgasten om het zo comfortabel mogelijk te maken. Door wat verloren topics op te stapelen werd er een provisorisch bed gemaakt voor Mirrria. Dizzef zou die nacht waarschijnlijk op wacht blijven staan, want die warn kon elk moment komen. De ezel kreeg een plekje naast de os, of beter gezegd naast de _KoE. Nadat iedereen een plekje had gevonden besloot Nils om maar weer terug te gaan. Hij zou de volgende ochtend met een ontbijtje komen om te zien of alles goed was gegaan. Uren later, het was toen al ver voorij kinderbedtijd, was het dan zover. De onbevlekte Mirrria kreeg haar eerste warn. Het eerste wat ze uit kon spreken was ”Jezus” en zo kreeg hij zijn naam.

Aan de andere kant van het forum zaten drie herders te waken over hun schaapjes. GTA-Sheep, Ikkes en Mania-92 keken tevreden uit over een slapende kudde in NOTA toen ze ineens een groot licht aan de horizon zagen verschijnen. De herders keken op en zagen een engel. Hij zei: “Schrik niet, herders. Ik ben de engel Thundercover. Ik kom jullie goed nieuws vertellen.” De herders, die anders nooit zulke bijzondere dingen meemaken 's nachts, zijn verbaasd, maar ze luisteren. “Er is een warn geboren in de Prullenbak, een bijzondere warn. Een warn die vrede zal brengen op het forum. Een grote rode f_hot.gif zal jullie de weg wijzen.” Thundercover verdween weer even snel als dat hij gekomen was, maar de herders bleven stomverbaasd staan. Mania was de eerste die weer kon spreken en hij riep: “Dat is wel een bijzondere warn, die moeten we zien.” Door nieuwsgierigheid overmand stemde GTA-Sheep en Ikkes volmondig in en de herders begonnen hun reis richting de Hot Topic.

Ook drie wijzen uit het GTA San Andreas Forum waren op zoek naar Jezus. Zij hadden gehoord dat de warn, als hij groot werd een ban zou worden. Om deze gelegenheid te vieren hadden ze alleen een cadeautje meegenomen. –Matthijs- had PhotoShop tips mee, Bling een nieuwe Easter Egg en Froodooo een op een mislukte oversized condoom lijkende ring. Van heinde en verre kwamen er leden kijken in de Prullenbak. Daar zat Mirrria samen met haar Jezus. Met de _KoE en Preddy, de drie wijzen, de herders Dizzef, en nog enkele andere nieuwsgierigen. De deur zwaaide open en daar stond burgemeester PatrickW. Ook hij had gehoord van Jezus. Hij aanschouwde de grote groep leden die verstijfd omkeken. Het was muisstil en niemand durfde ook maar een beweging te maken. Als de dood dat de burgemeester zijn banknuppel erbij zou halen. En zo stonden ze daar, wat leek op minuten duurde in werkelijkheid maar enkele seconden. PatrickW sprak opeens kalm maar duidelijk: “Komen jullie allemaal maar mee naar, ik ken een warmer plekje. Dan kunnen we gezellig samen rond de haard zitten. Ik heb zelfs een boom versierd, en ik zal vragen of .Levi. voor iedereen een kop warme chocolademelk zal maken.”

En zo is het gekomen, op die koude donkere winternacht. Dat er een warn werd geboren, die alle leden bij elkaar bracht. En nu weten jullie het ontstaan van het forum kerst traditie, en zeg het voort, want ook op andere fora verdienen ze een vredige kerst.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...