Jump to content

GTA Martineza (PUBLIC)

  • artikelen
    4
  • reacties
    0
  • bezichtigingen
    1906

Bradley´s Eiland Info


Bradley H.

169 bezichtigingen

Bradley´s Eiland.

Wat risras informatie over het eiland zelf:

Dit eiland ligt in het zuiden van Martineza en heeft vooralsnog geen naam, het eiland is te herkennen aan de engelse uitkijk toren die te herkennen is aan de engelse vlaggen en kannonen. Deze toren bevindt zich op het noordenlijkste puntje van het eiland. Dus als je van een ander eiland binnen komt vliegen is de torren het eerste wat je ziet.

toren.PNG

Direct achter de toren bevindt zich een klein wijkje, met alle soorten en maten kleine huisjes. Geen echte villas maar ook niet echte verrote huizen.

Als je het eiland binnenvliegt zie je aan de rechter kant van de toren een kleine berg, waar een tunnel doorheen gaat, deze tunnel gaat onder het droge kanaal door en komt zo uit aan de andere kant van het wijkje.

In het wijkje, aan de andere kant van de droge rivier bevinden zich kleine huisjes, en een aantal uitgedroogde bomen. Erg opvallen in dit stukje land zijn de enorme steunpilaren van (ring)Snelweg die zich overigens aansluit aan de andere 2 eilanden van Martineza.

Ook leuk en opvalend is de oude waterput uit het jaar 1127. Waar zich waarschijnlijk nog leuke missies bij horen. Maar laat ik daar maar niet al te precies over zijn.

Helemaal weer terug, aan de andere kant van mijn eiland, ten westen van de britische toren bevind zich een enorm groot bos gemaakt door high poly/quality models. Dit stuk dient grootendeels voor de racemissies op squads.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...