Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8351

2008


M4X

251 bezichtigingen

siggieddiiicopyde9.jpg

Het is zaterdagmiddag, 19 januari 2008. Door het gekletter van de regen wordt iedereen naar buiten gelokt, uit ons hol in de Flugelbar waar we tot nu toe een hele maand hebben doorgebracht. Na elke avond straalbezopen van de Flugels op Wazuups kosten in de Flugelbar te overnachten is het weer eens iets anders te gaan doen, en daarom organiseren we de komende tijd een aantal dingen. In dit item alvast een paar plannen.



du2copycj9.jpg

Wij beginnen 2008 met een gloednieuwe Duck Up zoals ik vorig jaar beloofd had. Wat dit precies gaat inhouden houden we nog even geheim, maar inschrijven kan je binnenkort al doen. Houd de blog dus goed in de gaten als je mee wilt doen, voor je plezier of voor kostbare punten. Binnenkort meer dus!

The DuckDome: 1 jaar!

Op 14 Februari 2008, 16:44 bestaat The DuckDome precies 1 jaar. Daarom zullen we dan naast een borrel voor iedereen een grote reunie voor oude leden organiseren, begin februari. Oude leden ontvangen daar binnenkort een uitnodiging over, en ik kan alvast verklappen dat het heel gezellig gaat worden :)

4 reacties


Recommended Comments

En eeen flugel op mijn kosten voor de aftelling naar 14 februari, want om te ontnuchteren moet je beginnen met wat je de avond ervoor deed! Eeeeeeen.... Nog eentje!

Link to comment
En eeen flugel op mijn kosten voor de aftelling naar 14 februari, want om te ontnuchteren moet je beginnen met wat je de avond ervoor deed! Eeeeeeen.... Nog eentje!

Lekker joh :D

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...