Jump to content

GTA2 Warzone

  • artikelen
    7
  • reacties
    2
  • bezichtigingen
    3662

Storyline, gangs, & screens


need my speed

208 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

Allereerst, welkom op m'n blog. Deze blog gaat over m'n GTA2 mod genaamd Warzone.

Er zullen 3 gangs zijn, de Brotherhood, de Black Hand's, en de (Corrupt) Cops. GTA2 Warzone is heel anders dan de normale GTA2. In de normale GTA2 had je namelijk groene, gele, en rode telefonen. Groene telefonen waren makkelijke missies, gele telefonen waren normale missies, en rode telefonen waren moeilijke missies. Ook kwamen als je alle missies had voltooid de gang leiders achter je aan in de normale GTA2, en zo zijn er wel meer dingen.

In GTA2 Warzone zal je echter, net zoals in bijvoorbeeld San Andreas, alle missies in een bepaalde volgorde moeten doen. De groene telefonen zijn gewone missies, de gele telefonen sub missies, die je niet perse hoeft te voltooien, de blauwe telefonen zijn missies waarvoor je respect krijgt, en de rode telefonen zijn missies waarvoor je alle blauwe telefonen die je kan doen moet voltooien, omdat je een bepaald aantal respect nodig hebt. Ook zal je in het begin geen wapens aantreffen. Nadat je een bepaald aantal missies hebt voltooid zullen er wapens bij je safehouse spawnen. Na elke missie zullen er wapens spawnen ergens in de stad.

Je begint in een soort gevangenis. De uitgang is geblokeerd door een Cop Car en een SWAT Van, maar daar kan je natuurlijk overheen springen. Iets verder weg zal je een blauwe telefoon zien. Iemand van de Brotherhood (een gang) zal je vragen of je hun gang wil joinen. Jij zegt ja en zo begin je je langzaam hoger op te werken totdat je de baas van de stad bent. Nu even de storyline:

Vroeger was er 1 groep die over de stad heerste, genaamd de Brotherhood. Ze hadden prachtige gebouwen, waren vriendelijk voor het milieu, en deden geen illegale dingen, tenminste, dat leek zo. Diep in hun Pyramid of Peach werden uiterst gevaarlijke experimenten uitgevoerd. In hun Temple of Victory werden ook geheime experimenten uitgevoerd. Er werd geëxperimenteerd met electrische kracht, onzichtbaarheid, en wat allemaal niet meer. Maar toen waren oppeens de beste onderzoekers van de Brotherhood weg, niemand weet waarom, waarschijnlijk wouden ze loonsverhoging ofzo maar dat mocht niet. In ieder geval verklaarden deze groep onderzoekers oorlog tegen de Brotherhood. Ze waren maar een kleine groep, maar werden zeer gevreesd door hun kennis. Ze groeiden al gauw uit tot een kleine gang. Toen deden ze iets doms, ze vertelden alles aan de Cops, in hoop dat hun het even zouden gaan oplossen. Maaar helaas, de Cops begonnen ook aan een oorlog met de Brotherhood en de onderzoekers. De Cops waren echter al snel uitgeschakeld, waardoor de criminaliteit groter werd, en de stad steeds meer verwaarloosd werd. De Cops vertrokken, maar een paar Cops bleven achter. Ze hadden besloten om een eigen gang te gaan vormen om de Brotherhood en de onderzoekers te bestrijden. Dit was natuurlijk niet legaal, en daarom werden ze de Corrupt Cops genoemd. De onderzoekers hadden na een tijdje het grootste experiment ooit gedaan, ze hadden iemand succesvol onzichtbaar gemaakt! Daarna noemden ze zich de Black Hand, een verwijzing naar de elite troepen van de Brotherhood, die zich voornamelijk had aangesloten bij de onderzoekers. Ook waarschijnlijk wegens een te laag loon. Zo ontstond er een eindeloos gevecht. Toen kwam oppeens jij naar de stad om orde op zaken te zetten en de stad over te nemen. Je wordt deel van een uiterst gevaarlijk crimineel plan, maar het is ook je kans om de leider van deze stad te worden...

En er komt nog meer, namelijk wat informatie over de gangs:

Brotherhood:

Uiterlijk: Rood

Wapens: Pistool, Machine Gun, Rocket Launcher

Car: Peachbringer

Het lijkt alsof ze een vredige gang zijn met hun mooie tuintjes en huizen, maar niets is minder waar. Diep in de Pyramid Of Peach worden geheime experimenten uitgevoerd...

Black Hand:

Uiterlijk: Zwart

Wapens: Pistool, Silenced Machine Gun, Electro Gun

Car: Stealth Meteor

Ze kunnen oppeens verschijnen, hun Electro Gun af vuren, en snel weer weg gaan. Er is bijna niets over deze gang bekend, want niemand is ooit nog levend terug gekeerd. We weten alleen dat het een groep gevaarlijke onderzoekers zijn (maar ik weet natuurlijk véél meer :engel: )

Cops:

Uiterlijk: Goud

Wapens: Pistool, Machine Gun, Grenades

Car: CC Car

De Cops zijn geen gewone politie, ze zijn corrupt. Ze proberen alle gangs en slechte mensen te vermoorden op grove manieren. Ze hebben een uitgebreid gevangenis complex, waar je liever niet in wil komen. Ze worden ook wel de CC's genoemd (de Corrupt Cops).

Na dit allemaal gelezen te hebben (of niet), zal ik ook wat screens posten. Al die soort kleine driehoekjes zijn lampen, maar die zie je niet ingame dus wees gerust. :D

Random screens:

blog-2894-1161542810_thumb.jpg

blog-2894-1161611890_thumb.jpg

Water zuiverings fabriek:

blog-2894-1161611983_thumb.jpg

blog-2894-1161611887_thumb.jpg

blog-2894-1161540882_thumb.jpg

blog-2894-1161542468_thumb.jpg

Pyramid of Peach:

blog-2894-1161542518_thumb.jpg

blog-2894-1161542560_thumb.jpg

Stukje landschap:

blog-2894-1161542651_thumb.jpg

blog-2894-1161542685_thumb.jpg

Random screens:

blog-2894-1161542712_thumb.jpg

blog-2894-1161542773_thumb.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...