Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580003

Editie 72 - Herrie met HerrieM


Dutchy3010

367 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

post-60100-1195387720.jpg

Deze rubriek is geschreven door HerrieM

2008, een jaar met kansen.

Een nieuw jaar, traditioneel tijd voor goede voornemens, en ook deze idioot heeft besloten om eens mee te doen aan al die goede voornemens. Vooral omdat mij verteld werd dat het maken van goede voornemens goed voor je is. Maar dan komt meteen een moeilijk punt, welke goede voornemens kun je maken. Het moet iets zijn waar ik zelf wel invloed op heb, dus beter weer, of acceptabele prestaties van AGOVV zijn onmogelijk. Goed gejat is altijd beter dan slecht bedacht, dus ik kijk wel bij andere af om goede voornemens te maken.

Nieuwjaarsreceptie van de wijk:

Hé, buurman, hoe is het ermee, nog goede voornemens voor het nieuwe jaar? Natuurlijk, stoppen met roken, zoals elk jaar.

Lijkt me een goed plan. Mooi die voornemen is geslaagd, of juist niet. Niet roken valt waarschijnlijk niet onder stoppen met roken, dus moet ik eerst gaan roken om de voornemen te laten slagen. En vanaf hoeveel trekjes telt het roken… Of moet ik eerst verslaafd zijn aan de sigaretten om te kunnen stoppen. Moet ik soms het teergehalte van mijn longen meten voordat ik trots kan mededelen dat ik ‘gestopt’ ben? Dat stoppen met roken lijkt me nu al een ongezonde bedoeling en ook veel te veel inspanning. Om de kosten nog maar niet mee te rekenen, want ik denk niet dat het Oceans bestuur bereid is mijn goede voornemens te sponsoren.

Afvallen

Ook een van die oeroude voornemens. Maar hoeveel moet ik afvallen voordat ik ben afgevallen. Ik geef toe dat ik regelmatig ergens van afval, maar dat zal wel niet bedoeld worden wanneer iemand zo’n voornemen maakt. En waarom zou ik eigenlijk moeten afvallen, echt te zwaar ben ik niet. Over de kosten gesproken, als ik ga afvallen moet ik waarschijnlijk allemaal nieuwe broeken kopen. Een voornemen bedenken is al bijna meer moeite dan ik er voor over heb. Misschien moet ik een voornemen beter op mezelf richten. Wat zou er aan mijn leven kunnen verbeteren…

Een opgeruimde kamer

Misschien niet zo’n gek idee om dit als voornemen te gebruiken. Tenslotte ben ik meer dan eens mijn horloge kwijt, of OVkaart of rijbewijs, of pennen, ik ben altijd mijn pennen kwijt. Laten we beginnen met mijn kamer maar eens opruimen.

Half uur later, zo tijd voor een pauze, laat ik maar een spelletje spelen. Ik heb wel weer eens zin in Premier League Manager 2002, even de cd pakken. Hoes open en… Waar is die cd gebleven? Misschien zit hij per ongeluk bij een ander in, nee niet bij GTA in, ook niet bij Half-Life, of Mafia… een 100 spellen later… Waar kan die cd nou gebleven zijn. Dan maar in mijn kast kijken. Aha een doos met allemaal cd’s. Nee, dit zijn allemaal cd’s vol met demo’s. Een demo van Settlers 3 en van Rollercoaster Tycoon, de eerste. Het is maar goed dat ik mijn kamer aan het opruimen ben.

2 dagen later, met een volledig opgeruimde kamer, maar zonder Premier Manager. Volgens mij moet ik er vandoor, hoe laat is het eigenlijk. En waar heb ik mijn horloge nu weer gelaten.

Het mag duidelijk zijn, een opgeruimde kamer veranderd niks aan het leven van een chaoot. Dit is dus ook niet echt een goede voornemen.

Al die goede voornemens, daar heb ik nu al weer geen zin in.

HerrieM gaat in 2008 nog minder luisteren naar andere!

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...