Jump to content
 • Sign Up

Project's en co. - E3 Blog

 • entries
  118
 • comments
  135
 • views
  22,390

Sportkenners 2008: Eredivisie

Sign in to follow this  
HerrieM

196 views

erediviesievoetbal2.jpg

Het voetbal weekend is weer voorbij, en de clubs kunnen de schade gaan opnemen. In de Belgische eredivisie was het vooral het weekend van de gelijke spelen. Van de vijf wedstrijden die jullie mochten spelen eindigde er maar liefst vier in een gelijk spel. Alleen Anderlecht wist met een krappe 1-0 de overwinning te behalen. De overwinning van Anderlecht was naar ieders verwachting, en levert dan ook iedereen een puntje op. Bij de andere vier wedstrijden was er minder goed gegokt, maar Thundercover, M4X en Froodooo mogen blij zijn dat ze elk een van de wedstrijden juist hadden, waardoor ze daar 7 punten voor pakken. De Nederlandse competitie kende de klassieker Ajax - Feijenoord, die wat eenzijdig verliep en resulteerde in een overwinning voor de Amsterdammers. Dit was voor de meeste geen verassing, net als de overwinning van Heerenveen, al denk ik niet dat er op een 7 - 0 overwinning op Vitesse was gerekend. De wedstrijden van AZ - PSV en Sparta - VVV leverde verdeeldheid op onder de sportkenners, maar bij FC Groningen - Roda JC was iedereen het met elkaar eens, wat weer geen punten oplevert. Voor de Sportkenners levert dit uiteindelijk een score op waar de meeste bij elkaar in de buurt zitten, maar M4X toch net iets beter was dan de rest. Thundercover behoud de koppositie wel, maar M4X is aan een opmars bezig.

De punten:

M4X -- 14

Froodooo -- 12

Thundercover -- 9

NandroDavids -- 8

Pitbull -- 7

SoaDT0M -- 6

Preddy -- 5

De volgende ronde is bekend.

Sign in to follow this  


4 Comments


Recommended Comments

De helft van de wedstrijden goed voorspelt; Ik denk dat ik gematigd tevreden mag zijn met zo'n start...'t kan alleen maar beter worden ga ik vanuit :)

Share this comment


Link to comment

Lol, ik had zelf juist niet verwacht dat het zo zou lopen maargoed. Ik ben vooral blij dat de domper van woensdag tegen PSV nu een beetje vergeten is na de 3-0 tegen Feyenoord :dans:

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...