Jump to content

The DuckDome

 • entries
  67
 • comments
  197
 • views
  8,393

Update


M4X

504 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   5
  • 20%
   6
  • 30%
   1
  • 40%
   2
  • 50%
   11
  • 60%
   6
  • 70%
   4
  • 80%
   7
  • 90%
   40
  • 100%
   0

This poll is closed to new votes

siggieddiiicopyde9.jpg

Na een weekje vakantie met veel vernieuwingen gaan wij weer verder, en de komende tijd staat er erg veel op het programma. Ik begin wel met wat nieuws om iedereen weer een beetje up to date krijgen.

Nieuwe Co Leader: Pennywise The Clown

Gelukkig heb ik alleen maar positief nieuws, op het vertrek van Wazuup na. Na Wazuups vertrek werd .Antonio weer tijdelijk Co-Leader, zoals hij dat ook was toen The DuckDome werd opgericht. Na veel overleggen en een polltje waarin de leden konden stemmen, bleek dat jullie voorkeur uitging naar Rullez, White Gold, en Pennywise The Clown. Hieruit heb ik Pennywise gekozen als nieuwe co-leader, en White Gold en Rullez blijven permanent moderator van ons subforum. Hiermee is het co-leader hoofdstuk dus ook afgesloten, en bij deze wil ik jullie alle drie veel succes wensen :)

Vernieuwingen

De vernieuwingen zijn zo goed als afgesloten, met name Pennywise The Clown, Rullez, White Gold, en Neosyp hebben hier keihard aan gewerkt. Het resultaat is helaas niet voor iedereen zichtbaar, maar het is in ieder geval erg leuk geworden. Later kun je hier ook meer over lezen in de blog.

Leden

De laatste paar weken hebben we 2 kersverse leden mogen verwelkomen: Dead Dodo en Fiegel5. Welkom allebei, en veel plezier in The DuckDome! Ook is Galiorix sinds gisteravond megalid, hiermee wil ik ook hem feliciteren, en ik stel voor om vanavond 3 rondjes gratis Flugel te doen :Y

Duck Up! 2

Volgende week zaterdag zal Duck Up 2 van start gaan, een competitie waarin je mee kan doen voor de lol, de eer, de punten, of een flinke geldbonus die je lekker kan besteden in ons gloednieuwe winkelcentrum. Wat de opdracht blijft houd ik lekker geheim net zoals bij de vorige ronde, maar je kan je inschrijven door simpelweg een reactie achter te laten met daarin de '' :cya: '' emoticon, of op een andere manier duidelijk te maken dat je mee wilt doen ^_^

Voorbeeld:

:cya:

Ander NieuwsVa_8rbQKnVk

Door NeoSyp

Signatures

Als laatste wil ik mededelen dat de signatures flink vernieuwd en aangepast worden, zodat ze wat meer bij ons nieuwe thema passen. Geen totaal nieuwe signatures dus, de oude vertrouwde eend en het lettertype dat we al een jaar lang gebruiken behouden we wel. De banner gaat wel helemaal vernieuwd worden, die presenteer ik zo snel mogelijk.

Dan is het nu tijd voor The DuckDome Island, waar iedereen zo lang op heeft gewacht. Een korte rondleiding van Pennywise The Clown:

islanddks7.png

Welkom op misschien wel het mooiste plekje op aarde. Welkom op Duckdome Island!

[hr=3]blue[/hr]

Duckdome Island is het resultaat van een geheel vernieuwd concept, uitgevonden door Pennywise-The-Clown, M4X, Rullez en NeoSyp. De stad Duckdome, in de regio Kwakendam was langzaam uiteen gevallen, en de inwoners zochten een uitvlucht. Een eiland midden in de oceaan bood uitkomst. Een probleem was echter dat het eiland bewoond was door de Allergicoënte-stam. Maar een voordeel voor de eendjes was weer dat dit letterlijk vertaald; Allergisch voor eenden betekend. De Allergicoënte's werden van het eiland verdreven, en de eenden hadden een nieuwe plek.

[hr=3]green[/hr]

Plattegrond

plattegyw1.png

[hr=3]lightblue[/hr]

Plaatsen

Duckdome Island bestaat uit drie plaatsen; Pato du Solei, Oie du Solei en Sudente.

Pato du Solei is de hoofdstad van Duckdome Island. De stad heeft ongeveer 1.300.000 inwoners, en ligt ten noorden van het eiland. Alle Overheidsbedrijven (op één na) zijn hier gevestigd. De stadsfoto hieronder toont de skyline van Pato du Solei, waarop onderandere het gebouw van het Duckdome Financial Centre is te zien. Tijdens de bouw was dit bedrijf nog bekend onder de naam Bank of Duckdome, vandaar deze woorden terug zijn te zien op het gebouw.

patolhp5.png

[hr=2]lightblue[/hr]

In het oosten van Duckdome ligt het dorpje Oie du Solei. Het staat bekend om zijn sfeervolle strandhutjes en bungalows. In Oie du Solei zijn veel surfers woonbaar omdat het dorp vrijwel pal áán het strand Playa del Viento ligt. De welbekende Flugelbar is gevestigd in Oie du Solei, direct aan het strand. Op de dorpsfoto hieronder zijn een aantal strandbungalows zichtbaar, met de zee op de achtergrond.

oiedusoleiyf9.png

[hr=2]lightblue[/hr]

In het zuid-westen van Duckdome Island ligt het authentieke vissersdorpje Sudente. Het dorpje heeft vele gezellige knusse straatjes, die je doen denken aan een vakantie in Spanje, Italie of Portugal. Sudente ligt aan de haven Port la Cygne.

sudenteqb7.png

havendq9.png

[hr=2]orange[/hr]

Fotoboek Duckdome Island

Playa del Cielo

Playa del Viento

Playa del viento 2

Park Estavez

Park Estavez 2 uitzicht op Pato du Solei

Domanikerk bij Oie du Solei

Uitzicht op strand en zee bij Playa del Cielo

Milleniumtower

Oude vuurtoren (niet meer in gebruik)

Green Diamond (midden in de bossen van Duckdome Island)

Ansichtkaart Duckdome Island

[hr=2]brown[/hr]

8 Comments


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...