Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579980

Editie 78 - Herrie met HerrieM


PatrickW

451 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_23231.jpg

Deze rubriek is geschreven door HerrieM

Vorige week kwam mijn column helemaal uit China, maar helaas wegens de huidige mensenrechtensituatie voel ik mij geneigd om China te boycotten. Ze zijn in China van plan om ergens in augustus mensen, onder erbarmelijke omstandigheden, meer dan 42 kilometer te laten lopen. Die 42 kilometer gaan ze niet eens rustig wandelen, maar er word van ze verwacht dat ze nog hard gaan rennen ook. En niet alleen de mensenrechten in China worden geschonden, ook het dierenleed kent geen grenzen. Zo worden paarden straks gedwongen om ritmische, tegen natuurlijke bewegingen te maken, terwijl er op de achtergrond muziek van Wibi Soerjadi wordt gedraaid. Als dat geen dierenmishandeling, weet ik het ook niet meer. Vandaar dat ik de column deze week maar weer zelf zal schrijven en het begint met een mededeling op het privé vlak, waardoor de meeste van jullie wel zullen begrijpen waarom ik de laatste tijd wat afwezig ben geweest.

We zijn uit elkaar, het is spijtig om te moeten mededelen, maar het is er dan toch van gekomen. Ik kan het me nog herinneren als de dag van gister dat we elkaar voor het eerst zagen. Het moet ergens in de lente van 2001 geweest zijn, en ik was verzeild geraakt in Doetinchem. Een vriend van me kende wel iemand, die misschien wel wat voor me kon betekenen, en ja, toen ik haar zag was ik meteen verliefd. Er ging een week overheen met wat telefoontjes heen en weer, maar daarna waren we onafscheidelijk. Dat is een paar jaar zo gebleven, alleen werd het de laatste maanden meer een haat liefde verhouding. Er kwamen steeds meer problemen tussen ons, en ik kon me aan steeds meer kleine dingetjes ergeren. Het ging zelfs zo ver dat we regelmatig ruzie kregen. De laatste maanden was er weinig vreugde tussen ons. Ik heb er alles aan gedaan om de passie levend te houden, inclusief het betalen van een verbouwing, maar dat haalde weinig tot niets uit.

Toen ik een twee weken geleden een Intel Quadcore met GeForce 8800GTS aanliep was het voor me duidelijk, mijn oude pc moest maar eens de deur uit. Het nadeel is dat dit nieuwe monster zoveel spellen aan kan dat ik niet genoeg tijd heb om ze allemaal te spelen., maar dat weerhoud me niet om het te proberen.

Sorry voor deze poging om op te scheppen over mijn nieuwe pc, maar ik kon het niet laten.

7 reacties


Recommended Comments

Zijn jullie als vrienden uit elkaar gegaan? :-( In ieder geval sterkte, HerrieM.

Nee, het is met flinke ruzie. Ik geef toe dat ik haar in een slechte bui zelfs mishandeld heb.

Link to comment

Tja, eerst trekt een ezel de ploeg over het land, maar vervolgens wordt het beestje ingerolen voor een superdeluxe tractor.

Gelukkig zijn ik en mijn ouwe Betsie onafscheidelijk. _O_

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...