Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586283

Editie 79 - Grappenhap


Dutchy3010

316 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_5819.jpg

Deze rubriek is geschreven door Wijst.

Deze week heb ik grappenhap weer eens gemaakt,en wil ik mijn dank overtuigen aan PatrickW die geweldig is ingevallen voor mij. worshippy.gif

Ik heb voor jullie gebrobeert leuke grappen en filmpjes en natuurlijk niet te vergeten plaatjes gezocht. En als je iets leuks vindt kun je het altijd naar mij opsturen.

Veel plezier met lezen !!! :D

Grappen

Jezus en Petrus slaan samen een balletje op 'the green'. Aangekomen bij de 6e hole vraagt Jezus aan Petrus: 'Wat zou Balasteros bij deze hole genomen hebben?' 'Mwoah, een '3 ijzer' ofzo' zegt Petrus. Jezus pakt z'n '3 ijzer' en geeft de bal een mep waarbij de bal recht in de plomp terecht komt. Terwijl Jezus over het water loopt om z'n balletje te zoeken komt er een man naast Petrus staan en zegt: 'Kijk die vent daar, die denkt dat ie Jezus is!', 'Sterker nog', zegt Petrus, 'Hij denkt dat ie Balasteros is!!'

----------

Een Belg en een Hollander op safari in Afrika staan plotseling tegenover een woedende leeuw. De Hollander gooit een steen, maar mist de leeuw. Roept die Hollander: "Lopen, zo hard als je kunt!". Zegt de Belg: "Waarom zou ik lopen, jij gooide toch die steen?"

----------

Komt een man bij de dokter. Hij wil zich laten castreren. Vraagt de dokter: "Weet je dat zeker?" "Ja", zegt de man, "M'n vriend heeft het ook en hij heeft nou heel veel succes bij de meiden." Dus de dokter voert die operatie uit. De volgende dag komt die man z'n vriend tegen. Vraagt die vriend: "En heb je je nou laten tatoeëren?" Zegt de man: "Jij ook altijd met je moeilijke woorden!"

----------

Er komt een Belgische bouwvakker tijdelijk te werken op de bouw in Nederland. Als ze 's middags gaan schaften pakken de Nederlandse bouwvakkers hun broodtrommel en hun thermosfles. Dan zegt de Belg: "Wat hebben jullie daar dan voor ding??"

"Tja", zeggen de Nederlanders, "dat is nu een thermosfles." "Wat kun je daar mee doen dan?" "Daar kun je warm in houden wat warm moet blijven en koud in houden wat koud moet blijven." Dus die Belg ook zo'n thermosfles gekocht.

Komt de Belg een paar weken later weer in Belgie op de bouw en daar zien zijn collega's die thermosfles. Vragen ze: "Wat heb jij daar dan?" "Dat is nu een thermosfles, daar kun je in warm houden wat warm moet blijven en koud houden wat koud moet blijven."

Zeggen zijn collega's: "Wat heb je er in dan?"

Zegt die belg: "Koffie en een ijsje."

----------

Een kerel komt thuis en vind zijn hond met het konijn van de buren in de bek. Het konijn is dood en bij de gedachte van een grote ruzie raakt hij in paniek. Hij pakt het vieze konijn, doet hem in bad, föhnt het beestje en stopt hem terug in het hok van de buren in de hoop dat ze zullen denken dat het beest uit zichzelf dood is gegaan.

Een dag later loopt hij zijn buurman tegen het lijf die zegt: "Wist je dat Nijntje dood is?" "Eh... nee... wat is er gebeurd?", vraagt de man.

De buurman antwoord: "We vonden hem dood in zijn hok, maar het vreemde is dat de dag nadat wij hem begraven hadden, iemand hem weer opgegraven had, een bad en een föhn gegeven had en hem weer terug in zijn kooi had gestopt. Vreemde mensen heb je hier toch!

----------

Een mannetje heeft in de kroeg een stevig stuk in zijn kraag zitten zuipen. Als hij naar buiten stapt, heeft het flink geregend: het asfalt glimt van het water.

'Verdomme,' zegt de man, 'nou moet ik nog een rivier overzwemmen ook.

'Hij neemt een aanloop en maakt een duik. Hij komt keihard op het asfalt terecht.

Krijg de pest,' roept hij: 'Het heeft nog gevroren ook!'

Plaatjes

----------

175focus.jpg

----------

school1.jpg

----------

03.jpg

----------

kenteken_2_fast_4u.jpg

Filmpjes

----------

VmYEIgphqj8&feature=related



----------

ruWACoetPgA



----------

bCI_p1rXtv4&feature=related



----------

0VI4SyyzZaI



Dit was grappenhap voor deze week, ik hoop dat jullie gelachen hebben !

Lachen is gezond !!

Mvg Wijst !! :D

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...