Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580019

Paaseditie - Forum


Dutchy3010

517 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

forumvk8.png

Deze rubriek is geschreven door Galiorix

Deze week weer een leuke week met verassende promoties en updates van contests!

Promoties

Deze week maar één promotie en wel die van Silverbyte. Na ongeveer 11 maanden van inactiviteit keerde dit lid in Januari dit jaar weer terug op ons forum. Na 3 maanden van actief, behulpzaam en gezellig posten, kreeg Silverbyte het vertrouwen van de crew om het predikaat Superlid te dragen. Gefeliciteerd namens de hele OWN redactie! Hier zijn eerste reactie:
Het staat een beetje raar dat ik dit nu naar jou stuur, maar goed :7

Ik was even aan het rondneuzen op een ander forum, totdat ..::Ghostrider::.. ineens 'Gefeliciteerd!' tegen me zei op MSN.

Ik dacht: 'Wat krijgen we nou?' en ging kijken op het forum.

Daar zag ik tot mijn verbazing dat ik een extra laagje zwart had gekregen.

Ook zag ik dat ik een PM van PatrickW had gekregen, waarin stond dat ik nu Superlid was.

Ik was verrast, en tegelijkertijd ook erg blij, want ja, promotie is natuurlijk heel tof. :)

De wisseling van de wacht...Deze week maar liefst 2 nieuwe moderators en 3 moderators met pensioen. Allereerst is deze week RTS gestopt met de Multi Player Mod fora te modereren. Als vervanger kwam er Argon, die inmiddels al weer 5 dagen lekker aan het modereren is. Verder is Wazuup na lange tijd gestopt met het modereren van de Modding Fora. De crew zag als geschikte opvolgster Global Moderator Dutchy3010. Geen nieuwe eend in de bijt dus. -Matthijs- is dat wel. Na een lange tijd van activiteit en behulpzaamheid op het hoogste niveau, volgde dit Megalid _KoE_Mzungu op als Moderator. _KoE_Mzungu, die om onbekende reden plotseling van het forum verdween is voortaan megalid.

Gefeliciteerd en succes names de hele redactie, Argon en -Matthijs-!

Projecten

GTAForum Verhalen Paascompetitie

Vorige week melden we al dat er een paascompetitie bij GTAForum Verhalen er aan zat te komen, deze week hebben we er al weer iets meer nieuws over. Het word een competitie waarbij leden paaseieren moeten gaan zoeken in de verhalen van GTAForum Verhalen! Er is verder nog niets over bekend, dus het is voorlopig nog afwachten. Hopelijk kunnen we er meer over melden in de volgende OWN!

GTAForum Nerds

Ook voor deze contest is er een update. Inmiddels hebben 22 mensen zich aangemeld bij de contest van Hanneswasco en is inschrijven niet meer mogelijk. Vanaf 7 uur morgen avond worden de vragen aan de deelnemers gesteld en kunnen de eerste punten worden binnen gehaald. Veel succes deelnemers!

GTAForum Verhalen Paascompetitie

Speciaal voor de OWN heeft onze Forumschrijver TheGuardian een exclusief artikel over de aankomende Paascompetitie van GTAForum Verhalen:

Vanaf maandag 24 maart 2008 start er op de blog GTAForum Verhalen een Paascompetitie. De paashaas heeft zondagnacht voor alle leden eitjes achter gelaten op de blog en nu is het de bedoeling dat je deze gaat zoeken en tellen. Als je ze allemaal gevonden hebt stuur je deze op per PB naar TheGuardian. De uiteindelijke winnaar wint een Paas-winnaar signature + er word een exclusief verhaal geschreven over de winnaar. De winnaar mag zelf kiezen welke schrijver een verhaal schrijft met de winnaar in de hoofdrol. Meer informatie volgt maandag op GTAForum Verhalen.

Dit zijn de details tot nu toe, maandag zal de competitie dus van start gaan. Hierbij wil ik TheGuardian dan ook veel succes wensen met de organisatie!

3 reacties


Recommended Comments

Nog mijn excuses dat ik er gisteravond niet was. Normaal lever ik mijn rubriek dan in, maar er kwam iets tussen waardoor het niet kon, sorry. Galiorix, bedankt dat je mijn rubriek voor een keer over hebt genomen, hij ziet er prima uit. Ik weet niet wie er nog meer aan hebben geholpen (Thundercover zo te zien), maar jullie ook hartstikke bedankt.

Ik had van TheGuardian nog een artikeltje gekregen, speciaal voor de OWN. Aangezien die eigenlijk niet kan ontbreken, heb ik die er ook ingezet.

Nogmaals bedankt voor de invalbeurt, mensen!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...