Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586311

OWN Reorganisatie!


Dutchy3010

414 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

Zoals sommige van jullie misschien al gezien hebben, is het OWN subforum nu te vinden onder Hosted Projects. Dit is naar aanleiding van een hele reorganisatie binnen Oceans Weekly News. Hierover doe ik geen uitlatingen, op één ding na, waar jullie allemaal mee te maken hebben.

Vanaf nu is het namelijk mogelijk om als niet-The Oceans lid in de redactie te komen van Oceans Weekly News. Het is de bedoeling dat je dan een PM stuurt naar mij (Dutchy3010) of Ikkes. Vervolgens stemmen we binnen de OWN redactie, of we je toelaten tot OWN. Een ieder die in de redactie komt, wordt eerst stand-in. Dat betekent dat je op zaterdagmiddag/avond een rubriek krijgt, die op dat moment niet ingeleverd kan worden door de redacteur. Indien een redacteur stopt met zijn/haar rubriek, wordt iemand van de stand-ins gevraagd of die hem over wilt nemen. Je bent als stand-in al volwaardig lid van de redactie. Je kunt je ook aanmelden met een eigen idee voor een rubriek, waarvan je zelf redacteur wordt, natuurlijk! Interesse? Stuur dan een PM naar Ikkes of mij.

Wij weten niet of we door dit hele gebeuren aanstaande zaterdag een nieuwe OWN kunnen maken... Dit item gaat op slot, omdat wij liever reacties hebben via PM (privé dus), dan in het openbaar. ;)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
This blog entry is now closed to further comments.
×
×
  • Create New...