Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8343

El Pato FM


M4X

282 bezichtigingen

elpatofmqs3.jpg

Welkom



Hier zul je alle informatie vinden over El Pato FM. Sinds 'vernieuwing act II' is El Pato TV verleden tijd, aangezien er niet echt veel nieuws meer zou zijn. Daarom heb iets dergelijks opgericht. Het zal dus een soort opvolger zijn.

Wat

El Pato FM is uiteraard een radiozender. Maar niet zomaar eentje. Je kunt er naar luisteren via Shoutcast, naar de beste muziek, die alle eenden leuk vinden. En ja, er zitten natuurlijk ook reclames tussen. Maar geloof me, ook die zullen om te lachen zijn! Af en toe komen er ook wel een (grappige) telefoongesprekken langs, of een discussie over ee nieuwsonderwerp. Je hoort het allemaal hier, op El Pato FM!

Waar

Hier kun je het beluisteren: http://82.170.66.143:8000/

Let wel op, je hebt ook nog een ander programma nodig om naar El Pato FM te kunnen luisteren, namelijk Winamp. Winamp kun je hier vinden: www.winamp.com

Klik vervolgens op listen, en winamp zal beginnen met afspelen.

Je kunt overigens ook met Windows Media Player luisteren. Dat gaat wel ietsjes anders. Ga naar windows Media player, dan (met de nieuwste versie) rechtermuisknop op de balk bovenaan. Je zult file zien, klik daarop, en dan vervolgens 'play url'. Vul dan http://82.170.66.143:8000 in, en voila, luisteren maar!

Wanneer

Je zult er doordeweeks (behalve vrijdag) van 7 uur 's avonds tot 10 uur 's avonds naar kunnen luisteren. Op vrijdag draaien we van 6 tot 12. Op zaterdag draaien we van 1 tot 12, op zondag van 1 tot 11.

Waarvoor

El Pato FM is opgericht om de gezelligheid in de Duckdome te bevorderen. Je kunt er op de aangegeven tijden altijd naar luisteren, en fijn genieten van de allerbeste eendenmuziek. Natuurlijk kun je ook zelf een liedje aanvragen. Dat doe je door een PB naar mij toe te sturen, met de naam van het lied, en de zanger(es)/band.

DJ's

Hier staan alle DJ's die momenteel dienst doen bij El Pato FM. Elke DJ heeft zijn eigen, vaste uitzendtijd. Alleen in de vakanties kan dit verschillen, van vrijwel de hele dag tot weken helemaal niet (als ik op vakantie ben bv). Elke DJ heet natuurlijk zijn eigen favoriete muziek, zodat de muziek nog wel eens kan verschillen. Dit lees je terug in de profielen.

djxifreniy2.jpg

Naam: DJ Xifren

Gtaforumnaam: $NeoSyp$

Tijden: Doordeweeks elke dag (behalve vrijdag) van 7 tot 10, in het weekend van 1 tot 6

Favoriete muziekstijlen: 80's Pop, Disco, New Wave

djrullezwn8.jpg

Naam: DJ Rullez

Gtaforumnaam: Rullez

Tijden: Vrijdag en zaterdag van 6 tot 12, zondag van 6 tot 11

Favoriete muziekstijlen: Apreski, Hardcore, Top 40

13 reacties


Recommended Comments

Hartstikke bedankt voor de positieve reacties, hier heeft echt veel werk in gezeten. Om 8 uur neemt DJ Rullez het trouwens over, ik ben er morgenmiddag weer om 1 uur! Maar ik blijf natuurlijk wel gezellig meeluisteren :)

@Thundercover: Ligt denk ik aan jou ja, bij mij en anderen haperrt hij niet voor zover ik weet...

Link to comment

Zo, we hebben gezellig afgesloten met 'Lang zal hij leven' voor onze jarige, Dead-Dodo! Nog vele jaren jongen!

En dan sluiten we nu toch echt af. Tot morgenmiddag 1 uur! :)

Link to comment

Het is tijd, de hoogste tijd. U wordt bedankt voor weer een avond gezelligheid. Dag mevrouw en dag meneer u komt hier toch weer?

Het was lekker gezellig deze avond.

Link to comment

Tja Dodo, dan zou de energierekening bij mij thuis wel erg hoog oplopen :7

Afijn, het is bijna 1 uur, dus we gaan over enkele minuten weer van start. DJ Xifren draait nu weer tot 6 uur, en we beginnnen met een klassieker uit de jaren 80, namelijk 'I can dream about you', van Dan Hartman. Geniet ervan!

Link to comment

Er is overigens nu een geheel vernieuwde manier om naar El Pato FM te luisteren! Geen gedoe meer met downloads of links invoeren in Windows Media Player! Nee, vanaf nu kun je gewoon op de link 'Beluisteren' klikken! (Bij 'Waar')

Beluisteren

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...