Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586302

Editie 81 - De Tien


Dutchy3010

514 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Galiorix en Silverbyte!

Deze week gaat De Tien over.... lelijke, beroemde mensen! Sommige mensen weten het misschien niet, maar je hoeft niet knap te zijn om beroemd te worden. Integendeel, sommige mensen werden soms zelfs beroemd omdát ze zo gruwelijk lelijk waren. Uit de vele lelijkerds hebben we een top tien samengesteld (hoe kan het ook anders bij een rubriek die 'De Tien' heet) met een foto en een leuk verhaaltje erbij. Veel leesplezier!

Nummer 1:

t1_michael_jackson.jpg

Michael Jackson

Tja, hoe kan het ook anders, Michael Jackson op nummer 1. Ooit was hij een succesvolle, zwarte zanger, maar hij besloot zichzelf te laten verbouwen. Dit verwoestte niet alleen zijn gezicht, maar ook zijn reputatie.

Nu lijkt hij op een kruising tussen een alien en een albino-aap. Dat laat maar weer eens goed zien wat er kan gebeuren als je overgaat tot plastische chirurgie...je zou kunnen eindigen als een albino alien, net als Michael....

Nummer 2:

normal_wildenstein_after1.jpg

Jocelyn Wildenstein

Wat!? Is dit nog wel een mens? Dat kan goed de eerste gedachte zijn bij het zien van Jocelyn Wildenstein. Ze is eigenlijk geen beroemdheid geworden vanwege haar talenten of iets in die richting, maar omdat ze zo gruwelijk lelijk is. Haar uiteindelijke doel was om er uit te zien als een kat en dat is aardig gelukt...

Maar mooi is het niet te noemen. Ze kreeg van de pers ook een bijnaam, namelijk 'The bride of Wildenstein', een variätie op 'The bride of Frankenstein'. Haar totale verbouwing kostte ruim 4 miljoen dollar en het werd allemaal betaald door haar echtgenote, Alec Wildenstein.

Nummer 3:

24_manson.jpg

Marilyn Manson

Je zou haast nachtmerries van hem krijgen krijgen. Van de spookachtige, witte make-up tot de twee verschillend gekleurde ogen.. Marilyn Manson is een freak, en bovenal, hij ziet er niet uit. En niet alleen Marilyn zelf is eng, ook zijn muziek doet ons zeven kleuren bagger schijten. Marilyn Manson is overigens niet zijn echte naam, hij werd geboren met de naam Brian Hugh Warner.

Nummer 4:

shane70.jpg

Shane Macgowan

Ierse drank fanaat in de muziek industrie. Letterlijk een leven lijk, z'n huid is opgezwollen en bleek en rond z'n ogen zitten wallen en is het helemaal rood. Door zijn drankproblemen verwaarloosde Macgowan zijn gezondheid en verloor hij een aantal van zijn tanden. De andere tanden die over zijn, zijn niks meer dan bloederige stompjes. Hij heeft een tijd geleden in een engels tijdschrift verklaard dat hij dit jaar iets aan zijn tanden wil laten doen en dat is maar goed ook, want als je met zo'n gebid over straat moet...

Nummer 5:

feldman.jpg

Marty Feldman

En weer zo'n vreemd geval. Marty Feldman was een Engelse schrijver, komedian en BAFTA-award winnend acteur. Hij leed aan het het zogenaamde ‘Graves Dissease’, een ziekte waardoor zijn ogen uitpuilden en zijn ogen scheef staan.. Toch zat deze ziekte zijn succes niet in de weg en schreef hij voor veel programma’s voor de BBC zoals The Army Game, Bootsie en Snudge en had hij zelfs een tijd een eigen TV serie op de BBC. Daarbij speelde hij in diverse films, zoals Sherlock Holmes' Smarter Brother en Mel Brooks' Silent Movie.

Nummer 6:

amy.winehouse.425.jpg

Amy Winehouse

Drugs of drank doen vaak niemand echt goed. Het kan niet alleen je gezondheid verpesten maar ook je uiterlijk kan er onder lijden. Dit gebeurde ook bij R&B, soul en jazz zangeres Amy Winehouse, die zelf drank problemen heeft. Ze heeft een aantal tattoos van naakte vrouwen op haar lichaam, die niemand eigenlijk zou willen. Ze houd van pin-up modellen, verklaarde ze ooit in een interview toen er naar de tattoos gevraagd werd. Verder zitten er tattoos verspreid over haar hele lichaam en we kunnen niet bepaald zeggen dat dat aantrekkelijk is... Daarbij mist ze ook ook éen of misschien wel meerdere tanden en is ze ook nog eens broodmager...

Niet bepaald je ideale schoondochter...

Nummer 7:

curious01280613.jpg

Clint Howard

Geen rare ziektes over verslavingen deze keer, hij is gewoon lelijk. En ook in dit geval, is het de belangrijkste reden waarom 'ie beroemd werd. Hij heeft een groot gebit. Nou is een groot gebit op zichzelf niet zo erg maar zijn tanden staan gewoon ietwat scheef of ver uit elkaar, waardoor je er niet beter uit gaat zien. Ook zit op de een of andere manier de huid rond zijn ogen een beetje raar, waardoor het lijkt alsof zijn ogen aan de zijkanten puntig zijn. Omdat hij door de ouderdom inmiddels kaal is, lijkt het alsof hij een enorm voorhoofd heeft, niet echt aantrekkelijk. Maar ook hij bewijst dat je niet altijd knap hoeft te zijn om met iemand te kunnen trouwen, hij is tot nu toe 2 keer getrouwd geweest.

Nummer 8:

kellyosbourne.JPG

Kelly Osbourne

Dochter van de beroemde zanger en inmiddels ook bekend in Engeland en omstreken. Ook zij is een fan van tatoages want ze heeft er veel. Je kan ze vinden op haar voeten, haar nek, haar armen, noem maar op. Van 'een beetje' make-up rond haar ogen is ze ook niet vies, het zit vaak in meerdere, dikke lagen rond haar ogen.

Door haar ietwat vierkante en mollige gezicht, haar bleke huid en zwart of roze haar, ziet ze er vaak uit als een gothic... Niet echt aantrekkelijk dus.

Nummer 9:

6.jpg

Michael Berryman

Nee, het is geen make-up, en ook geen masker. Michael Berryman lijdt aan het zeldzame 'Hypohidrotic Ectodermal Dysplasia', het gevolg daarvan is dat hij geen zweetklieren, haar, vingernagels en tanden heeft. Daardoor ziet hij er misschien toch wel een beetje eng uit. Dat is ook de reden waarom hij over het algemeen vooral de rollen speelt van mutanten, monsters en andere griezels. Hij speelde in vele films, waaronder The Hills Have Eyes, Armed Response en One Flew Over The Cuckoo's Nest.

Nummer 10:

lyle-lovett-400a052307.jpg

Lyle Lovett

Het is voor velen nog altijd een raadsel hoe deze man ooit in de acteer wereld terecht is gekomen. Hij ziet er namelijk gewoon niet uit. Hij is misschien al 50 jaar oud, maar er zijn genoeg acteurs van 50 of ouder die er beter uit zien als hem. Hij heefd een rimpelig en oud gezicht en hij heeft daarbij ook nog flap-oren.. Daarom was het volgens veel mensen ook raar dat hij in 1993 met Julia Roberts trouwde... Overigens duurde dit huwelijk maar 2 jaar, ze gingen daarna als vrienden uit elkaar.

Nou, dit was weer De Tien voor deze week, we hopen dat jullie het leuk vonden! Tot de volgende week!

10 reacties


Recommended Comments

Ik leef mee met die mensen ... :(

Met sommige wel ja, die bijvoorbeeld een ziekte hebben waardoor ze er niet zo goed uit zien maar met Michael Jackson zal ik nooit medelijden hebben, die heeft zichzelf gewoon verminkt. :Y

Link to comment
Ik vind nummer 6 niet eens zo heel lelijk(Wel jammer van die belachelijke tatoeages)
Ja man! Die hoort in het Superchick topic! :@ Ga ik nou plaatsen :)
Link to comment
Ik vind nummer 6 niet eens zo heel lelijk(Wel jammer van die belachelijke tatoeages)
Ja man! Die hoort in het Superchick topic! :@ Ga ik nou plaatsen :)

Als ik dat van Micheal Jackson had gezegd, had je hem dan ook in het superchick topic gezet? :puh:

Link to comment
Ik vind nummer 6 niet eens zo heel lelijk(Wel jammer van die belachelijke tatoeages)
Ja man! Die hoort in het Superchick topic! :@ Ga ik nou plaatsen :)

Als ik dat van Micheal Jackson had gezegd, had je hem dan ook in het superchick topic gezet? :puh:

Vergis je niet, Micheal Jackson is een vent. Dus dan had ik hem natuurlijk in het Lekkere Mannen topic gezet, logisch natuurlijk.
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...