Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580679

Editie 81 - Forum


Dutchy3010

628 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo

Promoties



Deze week zijn er geen promoties geweest, volgende keer beter. Maar het voordeel is, dat er eindelijk weer eens geen nieuwe potten verf gekocht hoeven te worden!

900.000

Na lang en hard werken (lees 'spammen' :puh: ) is het dan eindelijk gelukt, de 900.000 posts op het Forum zijn bereikt! Voor deze mijlpaal was Preddy de gelukkige om deze post te plaatsen. De inhoud van deze post was, heel toepasselijk, de tekst '900000'. Zoals je in de screen (die is genomen door Mirrrr) ziet, is de post geplaatst in het subforum van 'The Oceans', en is NandroDavids de gelukkige toeschouwer. Wij vroeger Preddy natuurlijk om zijn eerste reactie omtrend deze 900.00ste post:

"Om mijn eerste reactie te begrijpen moeten jullie eerst de geschiedenis weten. In de Oceans Crib en in een topic waar men zou spammen is al een tijdje een prestige strijd aan de gang. De ene persoon is de eerste op de 1000e pagina van dat vermeende spamtopic, de ander post de 3000e post in een topic waarin wel op hoogstaand niveau wordt gepost. Op een dag zag ik dat de mijlpaal van 900.000 posts met rasse schreden naderde en ik zag mijn kans schoon. De prestige die met het posten van het 900.000 bericht zou meekomen zou al die andere posts doen verbleken dus ben ik gaan F5-en zoals een goed internetter betaamt. Zo wachtte ik ongeduldig af tot de vermeende spammertjes die ons forum in overvloed telt eindelijk de aantal posts nodig - 1 posts (14) hadden gepost. Die 10 seconden leken wel een eeuwigheid maar met die prestige in het vooruitzicht sloeg ik mij er doorheen. Net op het moment dat er rook uit m'n laptop kwam en de F5 knop begon te smelten stond daar het getal dat ik wilde zien. Binnen luttele nanoseconden stond de post er, zes getallen met een punt, naar voren komend uit de dikke mist. Om mij heen werd alles stil, zelfs mijn zeer prosterende, geluidmakende harde schijf was niet meer te horen. In mijn hoofd ging maar een ding rond, VICTORY. Leken die eerder 10 seconden lang, de seconde die deze overwinningsgedachte duurde was zo mogelijk nog langer. Het is waarschijnlijk wel te vergelijken wanneer een sporter Olympisch goud wint, zodat jullie er wat bij voor kunnen stellen. Het enige verschil was dat in plaats van zweet bij mij de voldoenende geur van brandend plastic overheerste. Ik had er hard voor gezwoegd en het resultaat mocht er wezen. Tevreden en voldaan droeg ik het Wilhelmus aan mezelf op.

Tja en toen was het een anticlimax dat niemand het had opgemerkt"

Tot zover de duidelijke reactie van Preddy. Uiteraard gaan we nu met z'n allen voor een wel heel bijzondere mijlpaal, namelijk de één-miljoenste post! Succes met het spa... uhm, posten naar deze post! Je zal het uiteraard in deze rubriek lezen, als die post is gemaakt!

screenshot052pp1.th.jpg

De legendarische screen

GTA IV Trailer

Afgelopen donderdag was het weer zover, iedereen zat gespannen achter de computer te wachten op de nieuwe GTA IV trailer, de laatste voor de release op 29 april! In dit topic werd de trailer gepost, en inmiddels zijn er alweer drie pagina's reacties op. Uiteraard werd er door SummerBase weer een nieuw onderzoekstopic gestart, waar de hele trailer onderzocht zal worden. Wat ons nu nog rest, is wachten op de release. Ik wens iedereen dan ook veel succes in deze moeilijke tijden, waarin geen trailers meer gaan komen. De trailer is overigens hier te bekijken.

Projecten

Expeditie Robinson

Je kunt je nog altijd inschrijven voor de Forum editie van Expeditie Robinsons. De inschrijfdatum is namelijk verlengd met een wek tot en met 2 april. Als je dus nog mee wilt doen maar nog niet hebt ingeschreven, dan heb je nog eventjes tijd. In Expeditie Robinson: Forum Editie moet je, net als in de echte editie van Expeditie Robinson via proeven en eliminaties proberen om dé Robinson van het Forum te worden!

Hot Topics

Voordat de nieuwe IV Trailer ook maar was uitgekomen was er al een topic over. Ja we hebben het natuurlijk over het nieuwe IV Trailer Onderzoek 4 topic.

Je hoort het, nog feiten of andere Easter Egg's gezien? Posten maar!

post-13783-1187786892.png

Uiteraard was er deze week veel ophef over de Film van Geert Wilders. De meningen liepen uiteen of de film nu op feiten berust is en of er zover ophef over moest zijn. Wat je mening ook is, het is en blijft een discussiepunt.

post-13783-1187786892.png

Verder kwam er op het laatste moment nog een bezorgde ouders langs bij SA General om advies te vragen over de leeftijdsgrens van het spel. Het topic genaamd: Leeftijdsgrens trok zeker de nodige aandacht.

post-13783-1187786892.png

Ook hadden we nog een jubileum op onze trouwe site. Jawel, de De 900000ste post was er deze week nog. Preddy maakte hem en we konden niks anders doen dan elkaar feliciteren. Zo hoort dat immers op een warme site als deze!

post-13783-1187805023.png

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...