Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586291

Editie 81 - Ongezouten


Dutchy3010

391 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_8951.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Inmiddels was het al weer een aantal weken geleden dat iemand wat te klagen had, maar nu tot mijn grote "enthousiasme" heb ik weer iemand binnen. Komt ie!

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Hallo. Het valt me de laatste tijd op dat veel mods+ topic's die goed bedoelt zij te snel dicht word gedaan. Stel iemand kan iets niet vinden met de zoekfunctie en maakt dus een topic. Dan krijgt hij eerst gezeur van "Gebruik nou is de zoekfunctie" en dan krijgt hij er een extraatje bij van de mods+ met een slotje zonder dat er antwoordt is gegeven. Of iemand maakt een topic van "Ik ben weer terug." Zonder pardon een slotje op gezet met zoiets als dit: "Leuk dat je het wil laten merken. Maar je kan ook gewoon in je sig zetten." Jeee..... Die blijven vast nog heel lang op het forum. Lekker gezellig :D [Not]. En ik vind dat mods+ daar iets zachter in kunnen zijn. Want simpel dit kan beter zijn. "Hey leuk dat je er weer bent. Ik hoop dat je het leuk krijgt op het forum. Maar Dit zien wij een beetje als spam en dus moet dit topic op slot. Maar we hopen zeker dat je hier nog lang blijft!" Veel beter niet?

.:MR Anoniem:.

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Dus mocht je ergens mee zitten, schroom niet en stuur het op!

2 reacties


Recommended Comments

Ik ben het ergens wel met je eens, maar dit doet wel een verkeerd beeld scheppen van de mods+. Het hangt af van de stemming van de desbetreffende persoon, en niet alle mods+ doen dit op zo'n manier.

Maar ik begrijp je wel, en je zegt ook niet dat alle mods+ dit doen. Ik vind het verstandig van je op dit in Ongezouten te zetten, en dan nog als anoniem, zodat niemand je erop aanspreekt. :D

Link to comment

Ik ben het deels wel met je eens. Er word soms een slotje opgezet zonder enig commentaar of medelijden. Toch is het je taak om orde te houden en ja, het kan soms je strot uit komen om 15 keer op een dag mensen te corrigeren om geen topic over de uitgelekte foto's van de map te maken.

Natuurlijk is en blijft het een taak die je als mod+ op je neemt maar ik zie wel is gevallen op het forum waar ik de mods toch wel begrijp. Voorbeeld: iemand heeft net gereageerd in het topic over je favoriete liedje. Vervolgens maakt hij een topic aan: "Jou drie meest favoriete liedjes". Dan zie ik het nut er gewoon even niet van in om die persoon vriendelijk te corrigeren. Een slotje zonder enige toevoeging zegt genoeg en dat weet die persoon zelf ook wel.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...