Jump to content

MAF

  • entries
    518
  • comments
    1,497
  • views
    278,791

Editie 003 -- Froops Fisie


NandroDavids

402 views

froopsfisiewb7.png

Hoi beste medemens. Ik ben geweldig. Maar nu eerst nog even verder met de wedstrijd van vorige week, die uitzonderlijk veel inzendingen verkreeg!

Mirrrr en haar zeevaardersidee, terug naar de VOC!

ffaarue2.png

En TomHagen kreeg inspiratie toen hij in z’n kamer rondkeek..

ffrommelhm6.png

Zoals je ziet, heb ik streng moeten beoordelen, want er waren vele topinzendingen.

Deze uitgave wil ik het hebben over jeugdsentiment. Ik kom uit het wonderbaarlijke jaar van 1992, dus heb ik al redelijk wat onder ogen gehad. Zodoende las ik wat oude Duckies in, jeweetz. Als je nog nooit een Duckie hebt gelezen, ben je het niet waard om te leven.. De Donald Duck, blad van de vele moralistische strips. De Donald Duck, daar staan altijd van die geweldige brieven in.
Vrolijke kwaker,

Ik was met mijn ouders op een camping en had heel veel Donald Ducks meegenomen. Toen ik een Duckje wilde lezen, kon ik ze nergens vinden! Ik heb het de hele vakantie zonder Duckjes moeten doen, maar op de laatste dag heb ik ze gevonden. Ze lagen onder een krant! hihihiihhiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Groetjes van Klazina de Waal

Nou Klazina, wat een tyfusvakantie moet jij hebben gehad! Gelukkig kwam het de laatste dag nog goed.

Xxx love Donald Duck

Naja, Donald moet toch ook met zijn tijd meegaan. Totdat ik deze brief las;

Lieve oom Donald

Ik heb al 75 jaar een abonnement op jouw superfantastische coole te gekke blad! Mijn oma heeft 65 jaar een abonnement gehad, en als ze dood ging zou ik het krijgen. Omdat ze zelf altijd de hoekjes omvouwde en de posters eruit haalde heb ik haar kapot getrapt en nu heb ik het abonnement! Ik hoop nog heel lang van uw blad te kunnen genieten.

Groetjes Priscilla

Nou nou Priscilla, wat ben jij een deugniet! Leuk om te horen dat jullie al 75 jaar jullie zuurverdiende centen aan dit veel te dure moralistische blad uitgeven!

Met godvergeten groeten,

Jouw Duckie (L)

Dit was een zeer schokkende brief. Hoe kon Donald nou Katrien in de steek laten voor Priscilla? Katrien, de halfnaakte vrouwelijke eend met een grote roze strik, waardoor ze bijna een volwaardige homo is. Zou ze dan toch een travestiet zijn? Dan mag Donald Priscilla hebben.

Naja, hier volgt dus nog een brief.

Beste Donald Duck,

Ik zat vrolijk de Donald Duck te lezen onder de douche toen ineens het water koud werd. Blijkt die kankerkachel kapot te zijn godverdomme. Dus ik naakt die douche uit om dat ding te repareren maar het lukt niet. Graag advies!

Groeten Kees,

Beste Kees met je kankerkachel,

Sommige kachels moet je gewoon een kanker schop geven, dan doen ze het vaak weer. Kijk ook even of het vlammetje nog brand en anders mag je wel samen met mij onder de douche kruipen.

Groetjes, je geile badeendje donald

Wel vet natuurlijk, dat je nu ook de Donald halfnaakt onder de douche kan bekijken, zonder dat hij, z’n neefjes en alle inwoners van Dickstad nat worden. Maar is Donald toch homo? Dat verklaart weer waarom hij Katrien wil. Rare kwakert, die Donald..

Oeh, en nog een prijsvraag. Maak een brief naar meester Froop, en zorg dat deze wordt beantwoord. Toedeloe!

5 Comments


Recommended Comments

Fantastisch!

Woont schrijver brief nr. 3 trouwens in Woensel? :7

Ja, en volgens mij ook met een natte spaanse vrouw in de buurt, maar die kan ondertussen al weg zijn.

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...