Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586305

Editie 82 - Ongezouten


Dutchy3010

381 bezichtigingen

gallery_33831_25_8951.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'Dutchy3010'.

Zit je ergens mee, of wil eindelijk je (ongezouten) mening ergens kwijt kunnen? Aarzel niet en stuur het op naar Dutchy3010. Je kunt je zowel anoniem als met naam opgeven. Als je anoniem wilt, wordt je naam aan niemand bekend gemaakt!

Inmiddels was het al weer een aantal weken geleden dat iemand wat te klagen had, maar nu tot mijn grote "enthousiasme" heb ik weer iemand binnen. Komt ie!

[hr=3]#3b91c3[/hr]

De laatste tijd erger ik me ontzettend aan de rate’s in het Graphics Fora. Er word ontzettend kort gerate en over de inhoud van deze rate’s ben ik ook niet te spreken. Je krijgt rates zoals “Mooie achtergrond maar het lettertype is lelijk”. Ze geven hun mening maar er staat vervolgens niet in wat jij de volgende beter kan doen of wat er precies lelijk aan is. Ik heb het hier over zowel de “Graphics Arena” als de “Graphics Showroom”.

Het is niet dat ik de rate’s niet waardeer, integendeel juist. Ik lees ze zeer aandachtig en probeer de nuttige tips eruit te halen. Maar als de achtergrond bijvoorbeeld lelijk wordt gevonden dan heb ik daar nog niets aan, aangezien ik niet weet wat er precies lelijk aan is. Er staat duidelijk in de regels hoe je moet raten en dat je bij een stem in het Battle topic een uitgebreide rate moet geven en je keuze moet toelichten. De regels worden vaak overtreden en er word best wel wat van gezegd door de mods. Helaas gebeurt het keer op keer en ik zie dat het steeds dezelfde leden zijn. Als je bijvoorbeeld aan het battlen bent en er komt iemand zijn stem uitbrengen die uiteindelijk de winnaar en de verliezer zal bepalen, dan wil je natuurlijk een eerlijke, toegelichte stem. Ik vind het anders ook niet eerlijk meer voor de verliezer als er zomaar wat wordt gezegd bij een stem.

Ik pleit dus voor duidelijkere waarschuwingen waar wellicht een warn aan vast kan zitten (na meerdere keren). Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat de mods van de Graphics fora simpelweg uitstekend werk verrichten en hun topic keer op keer schoon houden. Als er iemand andere oplossingen heeft hoor ik ze graag en als je het er niet mee eens bent mag er natuurlijk best wat van gezegd worden.

Anoniem

[hr=3]#3b91c3[/hr]

Dus mocht je ergens mee zitten, schroom niet en stuur het op!

3 reacties


Recommended Comments

Ik ben het echt volledig met je eens waarom zou ik hier nog mijn signatures laten rate? Je krijgt mischien 1 knappe rate terwijl de rest troep is waar je niks mee kunt. En dan spreek oje de rater aan via PB en dan krijg je als antwoordt dat hij streng en goed met rate. :7

Link to comment

Ik ben het hier ook mee eens, al vind ik die rates beter dan geen rates. Want als alle raters die slecht raten, niet meer zouden raten zou ik helemaal geen rates meer hebben! (Veel rates in die zin :puh:)

Ik vind het dus niet leuk hoe ze raten, maar zonder hun, zouden we veel minder rates hebben, en ik zou graag weten bij hoeveel mensen m'n signature in de smaak valt, of net niet.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...