Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586303

Editie 82 - De Tien


Dutchy3010

460 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

Deze week voor één keer De Vijfentwintig, waar we helaas geen banner voor hebben. Wees niet getreurd, want als je deze Vijfentwintig Forumgeboden volgt, is er geen vuiltje aan de lucht voor je om het tot Administrator te schoppen.

1. Gij zult geen moderatorverdrag vertonen.

Erg voor de hand liggend en daarom een prima manier om mee af te trappen. Hoewel je die arme Lantyz hier uitstekend mee helpt, vindt het merendeel van de leden dit storend. Hier vallen ook het gebruik van modtags door niet-crewleden en om slotjes (:slotje:, red.) vragen.

2. Gij zult niet inhalen.

Na de ongezouten tweelingpost van VWO-er en Donwell was er weinig meer te merken van inhalers, behalve bij Lantyz. Die is echter ook niet de jongste meer en dus mag het duidelijk zijn dat dit gebod zijn succes al heeft gehaald, terwijl veel anderen geboden dat nog lang niet hebben bereikt.

3. Gij zult geen afscheidstopics maken.

Afscheidstopics zijn net spamtopics: de reacties zijn altijd hetzelfde. Bij afscheidstopics komt het niet verder dan "Vaarwel!" of "Jammer dat je weg gaat", terwijl spamtopics niet verder komen dan "Hier zal wel een slotje opkomen" en "Hang toch niet de moderator uit". Vandaar dit gebod dus.

4. Gij zult het woord hip onder uw Ctrl-V hebben staan.

Dit is een pure vereiste als je er een beetje bij wil horen op dit forum. Hoe had iemand als Ikkes ooit moderator kunnen worden zonder het woord hip te gebruiken? Niet, want alleen dan hoor je er helemaal bij. Pas als men moderator is, zal men het woordje hip niet meer gebruiken. Daarvoor is het woordje :slotje: té hip om te negeren.

5. Gij zult niet meerdere keren achter elkaar posten.

Een kleine toevoeging: zonder tussenpost in één topic zonder toestemming. Ook bekend als dubble-, triple- of quatroposten.

6. Gij zult de floodcontrol aanbidden.

(Zie Admins Strippen, red.)

7. Gij zult begrijpelijke taal (ABN, red.) typen.

kwilbe stmejed iskusjerenma k ebeg getydni vordasoord onsin ,jewe tog??? (Zie Herrie met HerrieM, red.)

8. Gij zult niet crewlikken.

Heb je daar ooit eens goed over nagedacht? Nee? Nou, kijk. Men neme een admin (bij voorkeur PatrickW), men zet hem op een luxe stoel, men trekt zijn schoenen sokken uit en men gaat vervolgens met de tong de zweterige hielen likken. Na dit zo'n drie weken drie maal daags te hebben gedaan, wordt men aangedragen als Superlid. Helaas is er nog een gehele crew te gaan om ook te worden gepromoveerd.

9. Gij zult Admins Strippen lezen.

Je leert nergens meer dan bij Admins Strippen, waar Lantyz en PatrickW hun forum op het blik weergeven, of zoiets. Met simpele, maar duidelijke animaties gaan zij tot de stroomuitval door en met dit doorzettingsvermogen verdien je gewoon een plek bij de 25 geboden.

10. Gij zult nergens >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. posten.

Tegenwoordig word je er gewoon gek van, want overal waar je komt zie je >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. staan. Het woord >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. lijkt een hype te zijn, want ook in signatures, blogs en zelfs in ledentitels zie je >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. staan. Maar >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. ergens plaatsen mag eigenlijk niet, en het plaatsen van >>> Door Dutchy3010: Inhoud verwijderd. zal dan ook bestraft worden met 20% per keer. Vaarwel GTAForum! :cya:

11. Gij zult niet anoniem inloggen.

Anoniem inloggen is te vergelijken met dingen achter iemands rug doen, je schamen voor iets of gewoon stiekem iets uitvreten. Maar dat is gewoon laf, laat gewoon zien dat je er bent, dan weet iedereen het en dat is wel zo eerlijk. De admins zien je toch wel, dus waarom de anderen niet?

12. Gij zult geen dubbelaccounts maken.

Dubbelaccounts hebben is in. Je kan geen lid bedenken of hij/zij heeft wel een dubbelaccount. Ewoud heeft Zipper en Jim, Hanneswasco heeft kiwi, Lantyz ligt vaak letterlijk in een deuk met Buster, PatrickW streelt zijn ego met patrick is cool en HerrieM wilde op een originele manier zijn favoriete standje vertellen met herrie69.

13. Gij zult goede GFX rates geven.

Volgens onbetrouwbare bronnen geeft men slechte rates in het Graphics Forum. Hoewel dit al meerdere keren wordt aangekaart, zou dit nog steeds zo zijn. Gelieve daar op te letten. Dank u voor uw aandacht.

14. Gij zult den zoekfunctie nuttigen eer men een nieuwe post maakt.

Leden hebben geen geduld meer. Even (60 seconden is het toch voor leden?) wachten bij een fout kan er ook niet meer vanaf, terwijl je nog altijd het antwoord sneller hebt via de zoekfuntie dan een topic plaatsen. Daar verdoe je je tijd ook met typen en elke vijf seconden op F5 drukken. Dus de zoekfunctie is sneller en efficienter.

15. Gij zult in het juiste forum posten.

De laatste tijd is Bling meer actief in Feedback dan in San Andreas. Hij verplaatst slotjes van het laatste forum naar het eerste forum en dat kost tijd. Jij kan hem gelukkig helpen door te kijken of je in het goede forum zit.

16. Gij zult niet meer dan een maal per minuut een reactie plaatsen.

(Zie Gebod #6, red.)

17. Gij zult alle geboden respecteren.

Als je dat niet doet, wordt je ook geen Administrator of iets lager, wat je wilt hoor. ooh8ct.gif

18. Gij zult geen e-mailadressen posten.

In plaats van e-mailadressen moet je stug volhouden dat het een MSN-adres is, dan kunnen ze je niks maken. Ik vraag toch ook wel eens iets via MSN?

19. Gij zult lezen.

Er was eens een lief lid dat maar al te graag wilde helpen. Ze (of hij, ik zou het niet weten :$) opende een topic en voor ze het wist zat ze al in het reageervenster, zonder dat ze wist waar het topic over ging. Ze typte iets zonder het te controleren en drukte op Plaats reactie. Tja, een verwijderd bericht, een modtag, een warn? Wat had dit off-topicbericht tot gevolgen? De keus is aan jou.

20. Gij zult geen andere goden naast de admins crew aanbidden?

U loopt hier de straat uit, u neemt de tweede links, vervolgens eerste rechts, derde links, doorlopen tot de splitsing en rechts aanhouden, over het muurtje, lang het huis van CJ, door de bamboe, de kerk in en bij het altaar knielen.

21. Gij zult het profiel van Mirrrr vol spammen.

Ze heeft die meeste profielbezoekers, maar helaas plaatst niet iedereen een reactie. Wat als dat nu eens wel gedaan zou worden? Dan zou ze een nooit meer te breken record hebben en wordt ze achtervolgd door leden die haar profiel eens in levende lijve wil zien. Wat natuurlijk meer dan terecht is. :D

22. Gij zult fouten op WikiGTA melden.

Wat zou de zoon van onze Oppergod Joriz nu kunnen met fouten erin? Het is aan ons, het gewone volk, de foutjes voor Hem op te sporen en te posten, zodat de Uitverkorene de foutjes kunnen verbetern. Voor Het Goede Doel, zeggen we dan.

23. Gij zult de kubus van PatrickW oplossen.

Helaas heeft hij hem niet meer als avatar, maar hij is nu eenmaal opgelost door een lid. Kan jij zijn kubus oplossen, dan maak je kans op een promotie inclusief degradatie. Winnen dus, want dat wil je niet missen! :tu:

24. Gij zult emoticons gebruiken.

Ho, stop, wacht! Blijf denken aan het maximum aantal emoticons van 20 per post. En zet ze nu niet allemaal achter elkaar, wij weten ook wel hoe leuk ze zijn. [inbreng=persoonlijk]Overigens mis ik de mierenneuksmiley wel, kan die weer worden toegevoegd? :-([/inbreng]

25. Gij zult de volgende rubriek gaan lezen.

Deze rubriek is nu wel weer over. Ik wens je veel plezier met de rubriek hieronder en tot volgende week! :)

10 reacties


Recommended Comments

Je kan geen lid bedenken of hij/zij heeft wel een dubbelaccount. Ewoud heeft Zipper en Jim, Hanneswasco heeft kiwi, Lantyz ligt vaak letterlijk in een deuk met Buster, PatrickW streelt zijn ego met patrick is cool en HerrieM wilde op een originele manier zijn favoriete standje vertellen met herrie69.
:dans:

Schrik niet als jullie mij opeens gebanned zien. Ik heb zelf een trippleaccount, 'kiwilord'!

Link to comment
20. Gij zult geen andere goden naast de admins crew aanbidden?

U loopt hier de straat uit, u neemt de tweede links, vervolgens eerste rechts, derde links, doorlopen tot de splitsing en rechts aanhouden, over het muurtje, lang het huis van CJ, door de bamboe, de kerk in en bij het altaar knielen.

Denk er aan, De Schijtlama is veel machtiger! We zijn toch niet voor niets corp geworden :)
Link to comment
(...) Denk er aan, De Schijtlama is veel machtiger! We zijn toch niet voor niets corp geworden :)

Kun je nagaan hoeveel leden de Vijfentwintig Forumgeboden negeren! :o

Link to comment
(...) Denk er aan, De Schijtlama is veel machtiger! We zijn toch niet voor niets corp geworden :)

Kun je nagaan hoeveel leden de Vijfentwintig Forumgeboden negeren! :o

Heidenen zijn het!!

P.S.

Is iedereen ook zo benieuwd naar de uitslag van de volgende corpverkiezingen? :engel:

Link to comment

Weten jullie dat al lang? Op het financieel overzicht zie ik anders dat jullie achterlopen op de contributie. "Zeker weten" is een relatief begrip met ons als admin, hoor.

Geniale rubriek, overigens. ^_^

Link to comment
Weten jullie dat al lang? Op het financieel overzicht zie ik anders dat jullie achterlopen op de contributie. "Zeker weten" is een relatief begrip met ons als admin, hoor.
We zitten op het moment wat krap bij kas. Ik wil ook zo graag superlid worden. :$
Link to comment
Weten jullie dat al lang? Op het financieel overzicht zie ik anders dat jullie achterlopen op de contributie. "Zeker weten" is een relatief begrip met ons als admin, hoor.
We zitten op het moment wat krap bij kas. Ik wil ook zo graag superlid worden. :$

Lantyz is dol op nootjes, dus misschien valt er wel wat te regelen. ;)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...