Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586305

Editie 82 - Forum


Dutchy3010

562 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo & Thundercover

Voordat je kunt beginnen met het lezen van Forum (nee, dit tekstje dus niet overslaan!

:puh: ), wil ik jullie een verzoek doen. Als je de afgelopen week iets hebt gezien waarvan je denkt: dat moet echt in deze rubriek komen, vertel het ons dan. Zo help je de Forum elke week vol, en breng je je mede-forummers op de hoogte van alles waarvan jij denkt dat ze het zouden moeten weten. Alvast bedankt!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Promoties

Deze week waren er veel degradaties en promoties. yunastie, Jorair, GrandTheftTwanO, Rivel, 2fast{0}, Turkse-Maffie, ~> GizmO <~, erik.koel, $NeoSyp$, ..::GhostRider::.., moechy, BaasB, GTA_fan_psp, DJRobin, Jay;, Galiorix, Hanneswasco, Unmountable Tijmen, TomHagen, Flying Dutchman, -->nick<--, .Whoopdidoo., DdJDean, gta-pilot, Marioleo69 en Tallex degradeerden allemaal naar de rang Minderjarig. De crew kwam een dag later echter op hun discutabele besluit terug en promoveerden de leden weer. Thundercover vroeg een aantal naar hun reactie na hun promotie.

TomHagen: "Echt fantastisch! Nooit verwacht dat ik nog eens lid zou worden met mijn 17 jaartjes. :dans: Ik zag op 2 april dat ik weer lid was, en vond het een hele eer. Ben al de hele week mijn ogen aan het verbazen, want het hele forum is wel veranderd in die tijd dat ik minderjarig was."

Jorair: "Wel toen ik op het forum kwam vandaag, leek alles normaal. Tot ik opeens een pb kreeg.

Ik las hem door en na een vreugdedansje rond de keukentafel las ik de pb een 2de maal door. Het stond er zwart op wit, ik was Lid geworden!!! :D . Ik was echt superblij want ja, je wordt natuurlijk niet elke dag gepromoveerd naar Lid."

Jay;: "Op het moment dat ik het hoorde wist ik niet wat er door me heen ging. Blijdschap, spanning en een hoop andere emoties kwamen te pas. Ik had immers nog niet veel gedaan voor de OWN en de promotie naar lid is dan ook een mooie kans om me nog meer te bewijzen. Al met al, ik ben erg blij met de promotie en laten we hopen dat ik ook nog een poosje lid blijf. :)"

BaasB: "Uhm... Dit is naar de verkeerde persoon gestuurd denk ik? :$"

2fast{0}: "Ik was blij, maar toch weer triest. Minderjarigen zijn gewoon "cool" en als je dan opeens weer lid bent is dan wel weer een teleurstelling, alleen heb je als lid wel meer toegang. :)"

DJRobin: "Aan de ene kant blij natuurlijk, ik kon weer overal posten :7 . Maar aan de andere ook wel weer jammer, want we hadden de blokkendozenclub TheQuardian die ons een verhaaltje heeft voorgelezen.

En het was ook jammer dat een (minderjarige moderator :engel: ) ons Minderjarig topic heeft gesloten.

Tevens wil ik iedereen bedanken die ons heeft gesteund in deze 'zware' tijden."

Rivel: "Ik voelde me gewoon prachtig! Die nieuwe touch, het bezoeken van nieuwe fora's. Leuk! Ik had gewoon een nieuwe levensstijl voor mij en ik ga nog veel plezier hebben met die nieuwe fora die ik nu kan bezoeken!"

GrandTheftTwanO: "Ik had het totaal niet verwacht........."

.Whoopdidoo.: "Ehm, Ik ben al bijna anderhalf jaar Superlid ?"

Hanneswasco en Galiorix wilden helaas niet voor de camera reageren. Onze excuses hiervoor.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Een nieuw onderwerp in Forum, namelijk de naamswijzigingen. Alle naamswijzigingen van de afgelopen week kun je hieronder terugvinden. Je ziet eerst de betreffende naamswijziging (links de oude naam, rechts de nieuwe), met daaronder het commentaar bij die naamswijziging.

BMW - Spacecraft

Na een lange afwezigheid is BMW weer gespot. Maar hij is getransformeerd in een Spacecraft.

jensbrinkman - Wrieh

Van alle mogelijke nieuwe namen koos jensbrinkman uitegerekend voor Wrieh. Waarom? Wrieh het weet mag het zeggen!

dencoole0 - Yoram1000

dencoole0 heeft nu een 1000 keer zo coole naam namelijk: Yoram1000.

TheBlackDevil - Impulse_W

TheBlackDevil is gestopt met zijn duivelse praktijken en gaat verder als Impulse_W.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

.Levi. beschermt geheime info

Ook in de Forum rubriek mag geroddeld worden, want na een mysterieus MSN gesprek met .Levi. is het wel duidelijk: .Levi. beschermd geheime info met betrekking tot het GTA Forum. Hier zijn een paar bewijzen, het zijn de originele teksten van het msn gesprek tussen mij (Froodooo) en .Levi.:

Yordi zegt:

Zeg, heb jij nog nieuwsberichten voor 'OWN - Forum'? :*D

Levi zegt:

Wat voor nieuwsberichten?

Levi zegt:

Van games?

Yordi zegt:

Je kent Forum toch :puh:

Levi zegt:

Oh dat

Levi zegt:

Ja nu snap ik wat je bedoelt

Yordi zegt:

Top

Levi zegt:

hmm

Levi zegt:

Ja, geheime info

Yordi zegt:

geheime info?

Levi zegt:

Ja dat kan info zijn die te vinden zijn bij de hogere machten

Voor de goede orde, Yordi is de echte naam van Froodooo. Zoals jullie zien wordt er dus iets bewaakt, waarschijnlijk door Global Moderators en hoger. Uiteraard zullen we jullie hiervan op de hoogte houden, we zullen koste wat het kost te weten komen welke 'hogere machten' hier iets van plan zijn...

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

In dit nieuwe onderwerp komen kleine nieuwtjes van deze week voorbij. We besteden er dus geen heel onderwerp aan, maar toch zijn ze het vermelden waard. Weet jij nog een leuk nieuwtje, aarzel dan niet en stuur het op naar de redacteur van deze rubriek!

* Op 31 maart is de derde editie van MAF uitgekomen, weer vol met leuke artikelen met betrekking tot het Forum. * Een nieuwe verhalenreeks is begonnen bij de GTAForum verhalen. De reeks draagt de naam 'Eén team, één corp' en is vanaf nu te lezen in de Verhalen blog. * TheGuardian is weer terug op het schip van 'The Royal Guardian'. Hij had gelijk nieuwe ideeën, dus hou de blog van deze mooie boot vooral in de gaten! * Er zijn weer nieuwe GTA 4 beelden opgekomen, maar dit keer niet in een trailer. Nee, Rockstar is met een commercial gekomen met een minuut aan nieuw beeldmateriaal. Dus snel je naar het mededelingen forum van GTA 4 en bekijk het reclamespotje snel. * Nog meer GTA 4 nieuws, want Rockstar is een marketing campagne gestart in Nederland, in samenwerking met Power Unlimited. Als je teruggekomen was van het reclamespotje, kun je dus weer terug gaan om ook dit bericht eens goed te bekijken.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Activiteiten

Op dit moment is er bij de Duckdome een uitgelopen Party Night aan de gang en ook BeaT DowN heeft een spamfestijn gestart. Volgende week een kleine terugblik op deze evenementen!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187805023.png

De bekendmaking van de vernieuwde policy deed veel stof opwaaien en leidde tot het populairste topic van de week. Terwijl sommigen volhielden dat het een grap was en de crew, en met name Joriz, volhield tot 2 april dat het echt was, begonnen mensen toch te twijfelen en het formulier meerdere keren in te sturen, waardoor leden als Hanneswasco ook twee keer als minderjarig werden genoteerd.

post-13783-1187786892.png

Het jaarlijkse project van de crew is ook weer voorbij. Voor de 1 aprilgrap van dit jaar is weer veel werk (op het allerlaatste moment) verzet. Veel hoef ik er niet over te vertellen, want dat deed GTA-Sheep al in het Projecttopic, waar de status van het project keurig bijgehouden werd.

post-13783-1187786892.png

Deze week postte PatrickW de reclame van GTA4, waar we kennis maken met Jeremy St. Ives. Hij laat ons de prachtige kanten van Liberty City zien. Voor het eerst is het niet erg om naar de reclame te kijken, want je ligt eerder dubbel van het lachen dan dat je de neiging hebt om weg te zappen.

4 reacties


Recommended Comments

En ik echt maar denken dat het een foutje was dat ik die PB kreeg. :7 Maar ik baal er natuurlijk verschrikkelijk van dat ik gepromoveerd ben, minderjarig zijn was v

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...