Jump to content

blogs_blog_42

  • artikelen
    36
  • reacties
    361
  • bezichtigingen
    10379

BeaT DowN en GTA Multiplayer


b4rtsimps0n

122 bezichtigingen

bdlogonieuwsqu4.jpg

Ook wij in BeaT DowN gaan met onze tijd mee en wij vinden dat het hoog tijd word dat BeaT DowN eens wat gaat doen aan het online gebeuren van GTA. Tegenwoordig hebben The Oceans al een eigen server en zijn er mogelijkheden van clans in GTA IV, met beide willen wij wat gaan doen. Niet alleen voor leden van BeaT DowN maar ook voor fans en niet leden die wij willen vermaken met het online gebeuren.

Xorpa kwam laatst naar mij toe en melde dat hij binnekort een server wil gaan maken voor BeaT DowN op SA:MP, natuurlijk klinkt dit geweldig en we hebben ook gelijk ingestemd met zijn idee. Nu weten we zijn plannen nog niet exact maar hij zei dat hij druk bezig was. Er zal dus binnekort voor de leden van BeaT DowN een eigen server online komen waar leden van BeaT DowN met elkaar een potje SA:MP kunnen spelen. ( jammer genoeg zonder de leader ) Meer nieuws over de BD server voor SA zal binnekort nog wel naar boven komen.

Houd de blog de komende tijd dus in de gaten !

Ook voor GTA IV willen wij wat leuke activiteiten verzorgen. Zo komt er een unieke BeaT DowN clan in GTA IV waar wij onszelf bekend kunnen maken. Ook zullen we in GTA IV leuke spellen spelen door mensen uit te nodigen in een game en bijvoorbeeld een gezellig een potje Deathmatch te gaan spelen. Hoe dit nog allemaal in zijn werk gaat is nog niet helemaal bekend en we kunnen er dus ook nog weinig over zeggen op het moment, maar als het zover is zullen we kijken hoe we dit gaan doen. Maar wees gerust er zal zeker een BD clan komen in GTA IV ! :Y

Houd de blog de komende tijd dus in de gaten !

Mvg, Crew - BeaT DowN

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...