Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579276

Editie 1 - Lid van de Week


Dutchy3010

1006 bezichtigingen

blog-33831-1159134324.jpg

Elke week wordt er iemand die door Oceans Weekly News in het zonnetje gezet. Deze week is dat .Levi.!

Waarom? Ten eerste is hij één van de originele bedenkers van een forumkrantje. Voor dit goede idee zijn we hem dankbaar.

Ten tweede is hij natuurlijk een onmisbaar lid voor GTAForum. En ieder lid dat onmisbaar is, hoort wel eens in het zonnetje gezet te worden.

Deze twee redenen samen hebben ons er van overtuigd dat er geen betere kandidaat geschikt is om als eerste lid van de week te worden!

Gefeliciteerd met uitroepen tot lid van de week! Eerste reactie?

Verbaast, dit is mijn tweede keer dat ik geïnterviewd wordt. Eerst door de Homies Club en nu door jullie, wat een eer!

Je hebt heel wat gepresteerd met het GFX, samen met Slimm. Ben je er trots op?

Ja, hartstikken trots! Ben erg blij dat ik samen met Slimm het Photoshop gebeuren van vroeger waarin je in één topic wat ontwerpen kon laten zien nu heel groot heb gemaakt tot een echt GFX forum gedeelte.

Wat is het leukste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

Een moeilijke, maar ik denk toch dat ik het promoveren en het maken van het GFXforum samen met Slimm het leukst vind. Eigenlijk ook de begin tijd van het forum, want alles was zo nieuw voor mij omdat het mijn eerste forum was ik snapte bijna niks van forums..

Wat is het ergste moment wat je op het forum hebt meegemaakt?

Dat Slimm stopt als Moderator, hij is toch mijn collega he, en wij hebben zoveel meegemaakt vanaf het begin toen wij hier registreerde. Ja dat vind ik gewoon erg jammer, maar dat gebeurt eenmaal.

Wat is het grappigste wat je op het forum hebt meegemaakt?

Ook een moeilijke want echt grappige dingen kom ik niet echt vaak tegen, ja in het Onzinforum zie ik wel eens grappige filmpjes in het Ongeintopic.

In welk subforum kom je het meest en welke het minst?

Ik kom op dit moment het meest in het GFXgedeelte van het forum en het minst in GTA Classic View.

Wie beschouw je als je beste maat op het forum?

Slimm no doubt.. Ken hem in het echt, spreek hem altijd wel op MSN, en het is altijd wel lachen.

Ben je elke dag aanwezig?

Nee, er zijn ook soms dagen wanneer ik er gewoon niet ben op het forum. Op zulke dagen heb ik het of druk met school of ik heb even geen zin en wil ik lekker weg, dat moet kunnen toch?

Ken je mensen van het forum persoonlijk?

Ja ik ken wel wat mensen van het forum persoonlijk. Een stuk of vier dacht ik.

Wat vind je het leukst aan het forum?

Dat het een goed bezochte forum is, en er ook meer dan alleen GTA te zien is. De crew is leuk met elkaar en het is leuk om te zien hoe leden met elkaar communiceren over het forum en praten over van alles en nog wat.

Hoeveel tijd besteed je per dag aan gtaforum?

Is heel verschillend. De ene keer ben ik er een hele dag niet, en de andere keer zit ik een tijdje achter de pc en automatisch houdt ik dan ook Gtaforum.nl in de gaten. Laat ik het zo zeggen: genoeg om mijn taken uit te voeren.

Wanneer ben je gepromoveerd tot global moderator?

Global Moderator - 1843 posts - 6 maart 2006. Leuk he!

Ben je trots op je huidige functie?

Ja ik ben er trots op, als ik dat niet zou wezen was ik nu geen Globalmoderator meer. Ik vind dat je trots op je functie moet zijn, als je dat niet bent wat is er dan nog leuk aan (in mijn geval) modereren.

Waar ben je het meest aanwezig op het forum/vind je het leukst om te doen?

Ik ben vaak aanwezig in het GFX forum, en het leukste om te doen vind ik toch leden blij maken als ze ergens problemen mee hebben. Ook vind ik nieuwe dingen verzinnen voor leden en het aangenaam mogelijk maken voor de leden erg leuk om te doen.

Had je verwacht dat dit forum ooit zo groot zou worden?

Ik dacht er vroeger niet echt aan, maar toen de leden boost kwam wist ik wel zo'n beetje dat het te verwachten was i.v.m de nieuwe GTA (SA) die er was. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook gebeuren met GTAIV.

Zijn er ook nadelen aan het forum?

Ik kan eerlijk gezegd niet echt een nadeel noemen, misschien wel een aantal functies voor moderators of leden voor het forum. Die het gemakkelijker maken met sommige dingen. Ik heb soms wel eens iets dat ik moet doen en dan zou het beter zijn als ik dat kon, wat? Daar kan ik even niet opkomen. Maar al die dingen moeten dan ook weer geïnstalleerd worden op de één of andere manier en dat gaat niet zo 1, 2, 3.

Ben je gtaforum verslaafd?

Verslaafd noem ik het niet, een leuke online bezigheid is het zeker. Ik kan mijzelf heel goed onderscheiden van mijn leven buiten het forum, wat ik daarmee wil zeggen is dat ik mij ook interesseer in andere dingen dan alleen het forum. Sowieso moet ik wel actief zijn op het forum, daar ben je Gmod voor.

Hoe erg zou je het vinden als gtaforum niet meer bestaat?

Ik zou het jammer vinden, maar verder is er niks aan te doen. Ik ben ook niet van plan een andere forum te zoeken waar ik lid of moderator kan uithangen, daar zou ik dus echt geen behoefte aan hebben. Als Joriz het genoeg vindt en de behoefte er niet meer heeft dan is dat zo niks aan te doen. Misschien dat iemand anders het overneemt?

Wat is het langste wat je ooit achter elkaar op het forum hebt gezeten?

Dat houd ik niet bij. Ik zit gewoon op MSN en tegelijk staat Gtaforum.nl ook aan. In de wintertijden als het lekker koud is buiten en ik met een lekkere chocomel met slagroom binnen zit met een koekje erbij kan het wel oplopen tot een aardig getal qua uurtjes ja, gezellig toch.

Hoeveel betekent het Forum voor jou?

Niets meer dan een forum voor plezier en een bijzaak van het online zijn op het internet.

Wat is volgens jou de toekomst van het GTAForum?

Meer leden sowieso vanwege nieuwe GTA's die uitkomen. Crewleden van nu en stamleden verdwijnen bijna allemaal of worden niet meer actief. Nieuwe Gtaforum generatie komt eraan.

Zit je wel eens op GTAGames?

Nee nooit eigenlijk, vroeger heel af en toe. Ik keek dan naar de Walkthrough die je nu verwijst naar Wikigta.nl

Wat heb je allemaal voor WikiGTA gedaan?

Ik heb voor informatie voor de gangs van GTA SA gezorgd, en een aantal dingen op orde gesteld qua indeling. Verder heb ik er ook niet onwijs veel tijd voor omdat het GFX gedeelte ook veel tijd inneemt en mijn functie als Gmod ook.

Vind je het leuk om voor WikiGTA te werken?

Ja het is zeker leuk, dat je er aan mee mag doen. Het leuke is dat mensen iets aan jou hebben gehad als ze het stukje wat jij hebt geschreven hun heeft geholpen.

Heb je ooit iets voor de Site GTAGames gedaan?

Nee nog nooit. Ik was toen ook niet zo bekend hier op het forum, dus met de Walkthroughs hielp ik niet echt. Met al die download en nieuws dingen ook niet.

Heb je wel eens een award gewonnen, zo ja, welke?

Ik heb de award Best Moderator 2005 gewonnen en daar ben ik damn trots op want ik heb er ook mijn best voor gedaan en ik ben blij dat leden dat ook vonden.

Heb je wel eens een contest gewonnen, zo ja, welke?

Ik heb volgens mij 3 gfx contests gewonnen, welke dat waren weet ik niet meer echt want dat zijn lange tijden geleden.

Ben je liever ’s nachts of overdag online?

Rond deze tijd liever s’avonds vanwege de warmte in Nederland. In het algemeen ook eigenlijk.

Wat is je favoriete vakantieland?

Heb niet echt een favo vakantieland eigenlijk. Ben ik veel verschillende landen geweest, maar Egypte vind ik persoonlijk een erg mooi land om te zien en dit jaar ga ik er weer heen naar Hurghada dit keer. Nee niet bij de piramides dat is Cairo, Hurghada ligt in het oosten van Egypte langs de Rode Zee waar de zee prachtig helder is en je goed kunt duiken.

Wat is je favoriete tv-programma?

Even denken.. :koffie: Raymann is laat vind ik altijd wel leuk om te kijken. Veel travel programma's vind ik ook erg leuk om te kijken. Al die prachtige landen waar ze naartoe gaan, erg mooi..

Wat is je favoriete muziek?

Ik vind echt heel veel leuk, van rustige muziek tot wat wilde muziek met mate. Ik luister voornamelijk vaak naar Rap, maar ook R&B en HipHop.

Wat is je favoriete frisdrank?

Ice Tea vind ik wel erg lekker.

Wat is je favoriete alcoholische drank?

Sambuca is grandioos lekker, maar daar moet je niet al te veel van nemen. Dat anijsachtige drop smaak en dat kleverige zoete smaakje op het laatst is zo lekker. Verder ben ik niet zo'n zuiper die om bier roept. Met een frisje kan je ook leuk zijn.

Wat is je favoriete bier?

Dan toch Amstel/heineken.

Wat is je favoriete sport?

Voetbal.

Wat is je favoriete eten?

Lekker stukje vlees zoals een lamskoteletje dat net van de barbecue komt vind ik heerlijk. Wat gezonde salade erbij, een lekker sausje over het vlees en nog meer lekker dingen er naast en een heerlijke frisje erbij.

Wat is je favoriete GTA?

GTA SA.

Wat is je favoriete game?

Over het algemeen toch de GTA series en Splintercell Online van de delen Pandora Tomorrow en Chaos Theory

Wat is je favoriete console?

Tot nu toe Playstation 2. (Nintendo 64 ik zal jou niet vergeten hoor alleen graphics gaan toch net even voor.)

Wat is je favoriete boek?

Ik lees geen boeken heb er geen geduld voor. Ik ben gewoon geen boekenmens kan er ook niks aan doen. Heb wel ooit boeken gelezen, alleen dat moest meestal voor school. :puh: Ik houd persoonlijk wel van boeken die over avontuur gaan op een verlaten eiland waar wat mensen zijn aangespoeld bijvoorbeeld, en niet over boeken waar films van zijn of waarvan ik een film van heb gezien.

Wat is je favoriete kleur?

Groen.

Wat is je favoriete ringtone?

Heb niet echt een favoriet, iets wat leuk klinkt vind ik genoeg.

Wat is je favoriete schoolvak?

Vroeger was dat altijd gym alleen dat heb ik niet meer. Als ik nu zou moeten kiezen ga ik voor "Custom Service" een vak waarin je veel leert over het omgaan met mensen in een bedrijf etc.

Wat is je favoriete troetelnaam?

Heb ik eigenlijk niet echt, maar levietje vind ik wel leuk voor troetelnaam. :D

Wat is je favoriete tijdstip?

Zo rond 4/5 uur. Meestal al uit van school, en je weet dat je vrij bent. Nog een lekkere avond heb je te gaan en kan heerlijk uitrusten in je bed als je gaat slapen.

Wat is je favoriete film?

Vroeger was ik helemaal weg van Goldeneye maar nu niet meer. Ik vind heel veel films echt leuk eigenlijk heb ik niet echt een favoriet. Elke film meerdere keren bekijken vind ik sowieso niet leuk om te doen hoe goed die film ook is. Kill Bill is echt een goede film vooral deel 2 is erg leuk. Zou ik zeker nog wel een keer willen zien omdat het een tijd geleden was.

Wat is je favoriete tijdschrift?

Ik ben nergens lid van.. OPM2 is niet verkeerd, veel nieuws over nieuwe games of games die er al zijn.

Wat is je favoriete taal?

Alsof ik veel talen spreek.^^ Op dit moment Nederlands gaat mij wat gemakkelijk af. Mooie taal is weer een ander verhaal. :puh:

Wat is je favoriete krant?

Alkmaars Weekblad. Ik lees bijna nooit kranten maarja.

Wie is je favoriete zanger?

Eminem is toch wel mijn favo.

Wie is je grote voorbeeld?

Niemand is mijn grote voorbeeld. Ik leef zoals ik leef. Ik hoef niet zoals iemand anders te worden.

Wie is je sportheld?

Levi, kennen jullie die? Nee, ik heb geen sportheld, leuk om te kijken maar een held zijn ze voor mij niet.

Kies uit:

Wc papier of keukenrol?

Wc papier.

Rennen of lopen?

Lopen.

Playstation of Xbox?

Playstation.

Microsoft Word of Wordpad?

Microsoft Word.

Bibliotheek of Videotheek?

Videotheek.

Bars of Clubs?

Clubs.

Tattoo of Piercings?

Piercings.

Scooter of Brommer?

Brommer.

ABN of msn-taal?

ABN.

MSN of Skype?

MSN.

Nederland of België?

Nederland, maar belgië heeft ook zijn voordelen in sommige dingen.

Pannenkoeken of Poffertjes?

Pannenkoeken.

Kauwgom of Mentos?

Kauwgom.

Winks of Smileys?

Smileys.

Rode of Gele rozen?

Rode rozen.

Gewone batterijen of oplaadbare batterijen?

Oplaadbare batterijen.

Muziek downloaden of kopen?

Downloaden.

Sudoku of Kruiswoordraadsels?

Kruiswoordraadsels.

Gekookt of Gebakken ei?

Gebakken.

Mickey of Minni?

Mickey.

Gewone rekenmachine of Grafische rekenmachine?

Gewone rekenmachine.

Winter of Zomer?

Zomer.

Water of Bier?

Water.

Meisje of Jongen?

Meisje.

Liniaal of Geodriehoek?

Liniaal.

Pen of Potlood?

Pen.

Gewone ontbijtkoek of Volkoren ontbijtkoek?

Gewone ontbijtkoek.

Zon of Maan?

Zon.

Meteoriet of Meteoroïde?

Meteoroïde.

Franse of Nederlandse wc?

Nederlandse wc.

Wordart of Tekstvak?

Wordart.

Dik of dun?

Dun.

Zilver of Goud?

Zilver.

Sims of Sims2?

Sims 2

Gel of geen Gel?

Gel.

Mooi of Sexy?

Mooi.

Ketting of Ring?

Ketting.

Links of Rechts?

Rechts.

Delete of Backspace?

Backspace.

Plus + of Min –?

Plus +.

Binnen of Buitenland?

Buitenland.

Vechten of uitpraten?

Uitpraten.

CSI of Law&order?

CSI.

Duits of Frans?

Duits.

Hond of Kat?

Kat.

Basisschool of Middelbare school?

Basisschool.

Rood of Blauw?

Blauw.

Deze week werd Lid van de week wegens drukte van Jowx door Dutchy3010 gedaan, hiervoor mijn dank :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...