Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586263

Editie 83 - De Tien


Dutchy3010

453 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay;!

In deze editie van De Tien behandelen we de tien meest bekende leden! We kennen ze allemaal wel, ondanks dat ze geen kleurtje hebben vallen ze altijd wel op in het forum. Een begrip op het forum dus. Sommigen waren ooit superleden of hoger en anderen hadden het ‘lid zijn’ gewoon altijd in zich. Uiteraard zijn de gebande leden uitgesloten van deelname, ze vroeger er immers zelf om. Genoeg kletspraat, laten we beginnen!

Nummer 1:

Als captain van The Royal Guardian word je natuurlijk wel vanzelf bekend. Maar niet alleen leid hij een cruiseschip. Donwell helpt leden die GTAForum dagelijks verwelkomt, de nieuwkomers dus. Nadat hij gedegradeerd is en door het leven gaat als lid lijkt zijn bekendheid alleen maar te stijgen. Wat wil je nog meer na een degradatie?

Nummer 2:

Ook hier vinden we een teamleider maar dan van een ander team, namelijk Beat-Down. Met een groot aantal leden in zijn team vinden we 2fast{0} dus op de 2e plaats. Met de huidige Corporationverkiezingen zal ook zijn bekendheid alleen maar toenemen. Zeg je Beat-Down dan zeg je 2fast{0}, hij is er namelijk elke dag te vinden.

Nummer 3:

Op nummer 3 staat een oude bekende van het forum. Jawel het is NilsHolgersson. Met zijn hoog aantal sarcastishe opmerkingen op het forum vind hij zichzelf op deze plek. Wat zijn persoonlijke foto voorstelt is voor velen een raadsel. Hoe je het ook went of keert, het is en blijft een grappenmaker!

Nummer 4:

Hier vinden we iemand die bijna dagelijks op het forum te vinden is maar zijn posts per dag nog matig houdt. We hebben het natuurlijk over Fiegel5! Ook hij gaat al enige tijd mee op het forum en heeft zelf een eigen project genaamd: ‘Onder de loep’. Ook had laatst nog een interview in de OWN. Misschien dat dit voor de nodige bekendheid zorgde..

Nummer 5:

Een oude bekende, we hebben het over Youp. Een bekend lid van de Schijtlama’s natuurlijk. Jammer genoeg komt hij niet zo vaak meer online maar diegene die al een tijdje op het forum zitten kennen hem zeker. Het is de vraag of zijn bekendheid ooit verloren zal gaan maar zelf denk ik van niet. Al met al een oud en goedpostend lid dus!

Nummer 6:

Niet alleen is deze jongen een goedpostend lid. Hij is ook nog eens een goede schrijver, we hebben het hier over Rullez. Hij schrijft niet alleen regelmatig stukjes bij GTAForum Verhalen, hij is ook DJ! Samen met $NeoSyp$ (zie 8.) is hij dagelijks DJ op El-Pato FM. Ondanks dat velen hem door de war halen met Rivel blijft het een bekendheid voor de nieuwe generatie posters op het forum.

Nummer 7:

Ja hoor we hebben ze uit elkaar kunnen halen, hier vinden we Rivel. Hij wandelt al sinds eind 2006 op het forum rond tot heden. Spreekt keurig ABN en is een goed lid voor vele andere leden. Hij mocht dan ook zeker niet ontbreken in ‘De tien’.

Nummer 8:

Zoals eigenlijk al voorgezegd vinden we hier $NeoSyp$. Ook hij is dagelijks te horen op El-Pato FM en is nog is een goed lid van ‘The Duckdome’. Door de vele reclame’s over eenden, die op zijn radiozender te beluisteren zijn zorgt hij ervoor dat ‘The Duckdome’ een populaire corp blijft, een trotse eend dus!

Nummer 9:

Ook hier vinden we een ABN-postend lid die de laatste tijd overigens erg zeldzaam zijn op het forum. Jawel, het is Pennywise-The-Clown. Met zijn belachelijke forumnaam weet hij toch de leden om zijn vingers te binden. Hij blijft een serieus lid voor in ‘De tien’, nummer 9 voor Pennywise dus.

Nummer 10:

Op nummer 10 vinden wij TomHagen. Hij is bekend om de vele reacties die hij achterlaat in verschillende blogs. Ook zien we hem vaak genoeg rondwandelen op het forum. Hij is vooral bekend door zijn avatar en signature waar opvallende oude mensen in staan. Zelf beweert hij dat het met de mafia te maken heeft maar wat het ook is, je blijft het herkennen!

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van ‘De Tien’ voor deze week. Ik hoop dat jullie mijn stukje mooi vonden want ik doe immers ook maar m’n best. Het was in ieder geval leuk om een keertje te doen!

7 reacties


Recommended Comments

Nou dat ben ik niet helemaal met je eens. Want ik ken pennywise helemaal niet en fiegel nauwelijks.

Maar ik ken ze wel. ^_^

Mooie De Tien, Jay;! Ga zo door!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...