Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1579286

Editie 83 - Forum


Dutchy3010

614 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo & Thundercover

Promoties



Deze week was er één promotie: GTA-fan2 kreeg een mooi zwart kleurtje. Wij zochten hem op en vroeger wat zijn eerste reactie omtrent de promotie naar het superlidmaatschap was:

allereerst erg bedankt! :)

Nouja, mijn eerste reactie: Het begon natuurlijk met de PB van PW (PatrickW, red). Ik voelde me, zoals hoe het hoort, 'super'. Vervolgens vlogen de PB's me om de oren (screen) Daarna nog wat PB's en het SL-forum bekeken!

En nu zit ik hier nog even alle PB's te bekijken... :puh:

Wij wensen deze jongen natuurlijk heel veel plezier met zijn promotie, goed gedaan!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Alle naamswijzigingen van de afgelopen week kun je hieronder terugvinden. Je ziet eerst de betreffende naamswijziging (links de oude naam, rechts de nieuwe), met daaronder het commentaar bij die naamswijziging.

Tallex - Talietje

Tallex is helaas gezakt voor het veterstrik-examen, en heet voortaan derhalve Talietje.

starwars cat - LXZ-76

starwars cat dient vanaf vandaag te worden aangesproken met LXZ-76. Ik ruik aankomende spelfouten. Jullie ook?

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

Expeditie Robinson

Afgelopen woensdag is dan eindelijk de forum editie van Expeditie Robinson van start gegaan. De deelnemers mogen in het eerste gedeelte van de eerste ronde (er komen in totaal drie delen deze ronde) kennis met elkaar maken door middel van dit topic. Wat er in het volgende deel staat te gebeuren is nog niet duidelijk, maar dat het een leuke contest zal worden staat wel vast. Ik wil alle deelnemers succes wensen. Binnenkort zullen we weten wie dé Robinson van ons forum is!

Donwell spoorloos

The Royal Guardian is een nieuwe contest begonnen met de naam: 'Donwell spoorloos'. In deze contest is het de bedoeling om uit te zoeken waar Donwell nu is, en wie de dader is van zijn ontvoering. Dit mysterie kun je oplossen door middel van plaatjes die gepost worden, waar je dan 'iets achter moet zoeken'. Help dus mee om Donwell terug te vinden, en zorg er daarmee voor dat de corporation verkiezingen toch nog goed kunnen verlopen voor The Royal Guardian. Meer informatie kun je vinden in een artikel op de blog.

Duckdome Party Night

Vorige week vrijdag begon in het privéforum van The DuckDome de DuckDome Party Night. Waar de eenden normaal in de afgesloten ruimte zich volzuipen met Flügels, kon nu iedereen dat doen, onder de muziek van El Pato FM. Om nog na te genieten bleef het forum zelfs nog wat langer open, zodat het maximale eruit werd gehaald.

Spamfestijn

Ook BeaT DowN zat datzelfde weekend niet stil. Ter ere van hun 10.000ste post in hun gangtopic was er een heus spamfestijn in de blog, waardoor de blog razend snel steeg in het aantal reacties. Als prijs kregen de winnaars, Donwell, game~skater, bierbuikje en The Wizard een signature. Zij wonnen bij de georganiseerde spellen in de blog.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Relatie GTA XP en PatrickW?

In de afgelopen week werd in twee topics die geopend waren door GTA XP veel duidelijk: er is wellicht een relatie tussen GTA XP en PatrickW! In het eerste topic dat GTA XP opende, liet de topicstarter een msn-log zien waarin onze eigen Dutchy3010 een relatie zou hebben met de admin PatrickW. Na enige tijd werd dit topic gesloten, maar dit weerhield GTA XP er niet van om nóg een topic te openen. Hierin werd weer eens het bekende woordje 'crewlikkers' uit de kast getrokken door GTA XP, en uiteraard werd dit topic ook weer gesloten. Maar niet voordat Dutchy3010 de woorden sprak waaruit blijkt wat GTA XP nou eigenlijk wil: "Als je een date met Patrick wilt, kan je het ook gewoon vragen hoor!". Wat we dus al verwachtten: GTA XP wil juist zélf een relatie met PatrickW en probeert dat te bereiken door zoveel mogelijk aandacht te trekken. Jullie worden op de hoogte gehouden!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Vorige week hadden we bericht over geheime informatie die .Levi. op het moment vasthoudt. Helaas zijn we er nog niet achter gekomen wat die geheime informatie nou precies inhoud, maar we zullen blijven zoeken! Wellicht dat we volgende week meer weten. * Even een kijkje in de blogs. Daar zien we weer heel wat nieuwe artikelen voor onze F1 fans in de 'Formule 1 News Bulletin'. * In de blog van BeaT DowN hebben ze een campagne gestart met een BeaT DowN Signature die je kunt dragen tijdens de corporation verkiezingen. Zo proberen ze zoveel mogelijk mensen te trekken die op hun gang zullen stemmen. Alvast veel succes tijdens de verkiezingen! * In de GTA Forum Verhalen blog is er (helaas) al weer een einde gekomen aan de verhalenreeks 'Eén team, één corp'. Mocht je de vorige delen nog niet gelezen hebben, kun je nu dus in één ruk van begin tot eind doorlezen. Dan kan ik ook al meteen een volgende verhalenreeks aankondigen. Deze keer is de titel 'Verdwaald', en worden de delen geschreven door Hanneswasco. Deel 1 is dus alvast te lezen, en volgende delen zullen binnenkort uiteraard volgen.

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...