Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586273

Editie 84 - De Tien


Ikkes

391 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven doorJay;

In deze editie van de tien besteden we aandacht aan de meest saaie televisieprogramma’s! We komen ze dagelijks tegen op de buis. Hoe deze programma’s hun hoge kijkcijfers blijven behouden is een raadsel voor velen. Sommigen suggereren dat het de kwaadaardige bejaarden zijn die ervoor zorgen dat we hier aan vast zitten en anderen kijken er stiekem zelf naar. Uiteraard heb ik programma’s zoals ‘Astro-tv’ en ‘Tel-sell’ uitgesloten van deelname. Deze kunnen we namelijk geen programma’s meer noemen. Genoeg geluld nu, laten we beginnen!

Nummer 1:

Het is werkelijk volgens velen het saaiste programma van heel Nederland. De gasten zijn raar, presentatrice gaat al jaren mee en spelletje zelf begint gewoon oud te worden. Zelfs de overbekende gele balletjes komen de Nederlandse bevolking ondertussen de strot uit. We hebben het natuurlijk over Lingo! Even was het zelfs nog de vraag of het programma wel zou blijven bestaan maar helaas was het niet te redden en zien we het iedere keer weer. Niks aan te doen, een begrip op de Nederlandse televisie.

Nummer 2:

Ook hier vinden we een ongelofelijk saai programma. Het is Aperetivo. Met het ouderwetse vrouwen gelul en de reeds saaie gasten ontwikkelt het programma zich in één van de bekende talkshows in Nederland ook is het programma zelf zwaar bagger. De stem van de presentatrice doet velen de televisie uitzetten, moge deze zo snel mogelijk verdwijnen.

Nummer 3:

Hier hebben we ook weer een ouderwets bejaarden programmaatje klaarliggen. Voor de echte kunstliefhebbers is het weer een opluchting op het op de buis te zien maar de gemiddelde burger gaat er van slapen, tussen kunst en kitch dus!

Nummer 4:

Rondom 10 is een van vele discussie programma’s. Verschillende culturen en soorten mensen komen bijeen om te discussiëren over de meest onzinnige dingen die de wereld doet bezighouden. Toch blijft het bij een discussie en komt er geen oplossing van, wat is het nut dan nog?

Nummer 5:

Op SBS6 vinden we dit programma bijna dagelijks terug. Het bestaat al eeuwen en word door dezelfde saaie weerman gepresenteerd. Wat is er erger dan na Hart van Nederland een saai programma als Piets Weerbericht?

Nummer 6:

Koffietijd, daar kijkt simpelweg geen hond naar.. Zou je denken tenminste. De kijkcijfers schieten elke keer weer flink omhoog en ook de gasten zijn niet te stoppen. Het is de belachelijke naam alleen al dat je doet denken aan de wat oudere volwassenen die alweer over de ‘o ‘zo serieuze onderwerpen praten.

Nummer 7:

Buitenhof, uit betrouwbare bronnen vernomen dat dit over politiek gaat. Ik weet het zelf namelijk niet aangezien ik mijn tijd besteed aan andere dingen dan de wat scheve rollator van mevrouw Jansen.

Nummer 8:

Hier hebben we een actualiteitenrubriek. Ook dit bestaat al enige tijd en het zijn steeds dezelfde onderwerpen; oorlog in Irak en de belasting die alweer wat omhoog gaat. Werkelijk de meest irritante dingen komen voorbij in Nova maar het blijft ons blijkbaar bezighouden. Nova, een schande voor de Nederlandse televisie!

Nummer 9:

Wat kan ik zeggen, het is precies hetzelfde als nummer 8. De irritante praatjes over politiek en een verslaggever die het net niet bij CNN geschopt heeft. Ik kan er net als bij Nova de nut niet van inzien. Netwerk is toch hetzelfde als Nova?

Nummer 10:

Een programma dat nog een beetje nut heeft. Misschien een suggestie om de (nieuwe) forum leden hier naar te laten kijken. Tien voor Taal doet tenminste wat aan het ABN van de Nederlanders en Belgen. Het is alleen jammer dat het zo ongelooflijk lang duurt en de gasten weer net zo saai als de vorige keer zijn.

Hiermee zijn we alweer aan het einde gekomen van deze editie van de ‘de tien’. Onder de nodige stres toch nog af weten te krijgen dus nu maar hopen dat jullie het wel in ‘rust’ kunnen lezen. Hoop dat jullie mijn invalbeurt in ieder geval leuk vonden!

6 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...