Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586291

Editie 84 - Forum


Ikkes

472 bezichtigingen

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo & Thundercover

Promoties



Geen promoties deze week.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Naamswijzigingen

Vorige week was er één naamswijziging nog op 12 april, maar deze was te laat om nog in de OWN opgenomen te worden. En daarom kun je hem nu hieronder zien:

Don Stracci - -GoldWing-

Als je de letters van Don Stracci door elkaar husselt krijg je Con Cistrad. Dus eigenlijk wel logisch dat hij voor -GoldWing- gekozen heeft

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

Corporation Verkiezingen

Op het moment van schrijven zijn de Corporation Verkiezingen in volle gang. De gangs en corps zijn op dit moment allemaal druk bezig met het voeren van een camagne, en hopen een plaatsje bij de corps te krijgen, of die juist te behouden. Vorige week kon je in de OWN al de mini-interviews lezen met leden. Dat interview behandelde verschillende kleine vraagjes over The Oceans. De verkiezingen duren tot de welbekende releasedatum van GTA4.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

SA Easter Egg verwijderd

Twee dagen geleden werd het Easter Egg Forum van San Andreas verwijderd. We zochten de crew op, en vroegen om de reden. Het antwoord dat we kregen was het volgende: "Dit legendarische forum is ooit gestart om de enorme golf gevonden easter eggs kort na de release van GTA San Andreas in goede banen te leiden, maar nu alle easter eggs van deze GTA wel zo'n beetje bekend zijn is dit forum overbodig geworden. De laatste tijd werden er voornamelijk bekende easter eggs of niet-bestaande eggs gepost, dus hebben we besloten dit forum te sluiten.". Daarbij vertelden ze ons ook nog, dat als je toch nog een Easter Egg mocht vinden, je die in het SA General topic kon posten. En zo beste mensen, nemen we afscheid van een legendarisch forum, God sta ons bij in deze moeilijke periode...

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Joriz toont GTA4 Hud

GTAGames.nl afbeelding
Dan nog wat GTA4 nieuws, want zo voor de release stroomt het weer nieuwe info. Zo heeft Joriz van Rockstar Games een screenshot ontvangen, waarop we eindelijk te zien krijgen hoe de hud van deze nieuwe GTA-game er uit gaat zien. De info die Joriz geeft, gaat als volgt: "Zoals jullie kunnen zien is de HUD interface en map iets veranderd. In de map is de cirkel er om heen tevens je health indicator. Wat de getallen weergeven is nog niet helemaal duidelijk. Dit zijn waarschijnlijk het aantal kogels en magazijnen.". Het is nu nog de dagen aftellen tot GTA IV, nog tien dagen en we zijn verlost uit ons lijden.

Voor het overige GTA4 nieuws van deze week, geef ik graag het woord aan mijn assistent.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Wéér geheime info?

Zoals gezegd zijn we weer op zoek gegaan naar aanwijzingen die tot de geheime informatie kunnen leiden. Nadat .Levi. zich teveel liet meeslepen in zijn rol als Global Moderator, was het nu de beurt aan Thundercover om het zaakje eens te onderzoeken. In zijn nieuwsgierigheid naar het anoniem inloggen van leden, stuitte hij op onomstootbaar bewijs.

Thundercover zegt:

Is er weer een 'het komt'?

Dutchy3010 zegt:

Pourqoui?

Thundercover zegt:

Je logde anoniem in daarnet.

Dutchy3010 zegt:

Ik ben inderdaad anoniem gegaan, als het goed is nog steeds. Maar dat is omdat mensen mij volgen...

Wie haar volgen en waarom is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt vrijwel zeker dat ze probeerde om de geheime informatie af te schermen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Het derde deel van de verhalenserie 'Verdwaald' is online gekomen in de Verhalen-blog. Dus, als je al een tijdje op het vervolg wacht, kun je het verhaal vanaf nu lezen! * Er zijn weer een aantal leuke items bijgekomen in de Forume 1-blog. Snel je er dus naartoe, en zorg dat je als eerste de finish-streep van de laatste regel haalt!

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Hot Topics

post-13783-1187786892.png

Het was een spannende week voor Fuffie, want hij mocht bij twee meiden gaan logeren. Menig forumlid is hier natuurlijk jaloers op en vele leden bleven ongeduldig als zij waren dan ook wachten op een gedetailleerd verslag. De eerste berichten zijn inmiddels binnen en voorspellen veel goeds. :)

post-13783-1187786892.png

Een onderwerp wat op het topic hierboven goed aansluit, is de discussie over zoenen. Dit oldschooltopic werd deze week omhoog gewerkt door robin bbb en zorgde voor geheimen die geen geheimen meer zijn. Eigenlijk werd het topic het beste samengevat door GTA Player9 10 met "Het is hier wel een geile zooi zeg".

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...