Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581787

Editie 86 - Interviews


PatrickW

488 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay;!

Aangezien de gebruikelijke interviewers dit maal niet konden besloot ik onze eigen TheGuardian aan de tand te voelen. Kortom, een serieus en gezellig interview waarbij we vanuit TheGuardian's perspectief naar het forum kijken.

  • Jay;
  • TheGuardian



Waarom heb je je op het forum geregistreerd?

Ik was rond april 2005 op GTAForum terecht gekomen. Ik bleef toen eigenlijk altijd als gast rondkijken op het forum omdat er altijd wel iets te vinden was wat ik nodig had. Tegen november 2005 besliste ik dan uiteindelijk om lid te worden van GTAForum en zo ook mijn bijdrages aan het forum te leveren.

In welke fora kwam je het meest voor de boeiende vragen die je toen de tijd had?

Vooral het Vice City forum. Toen ik registreerde (en nu nog trouwens) ben ik altijd actief geweest in het onzin forum wat zich nu de lifestyle forums noemt.

Ik zie dat jij je forumgeschiedenis uitgebreid beschrijft, is het erg belangrijk voor je dat andere mensen dat weten?

Nee, voor mij is het niet belangrijk dat ze mijn forumgeschiedenis kennen. Maar door een beetje uitgebreid te antwoorden op je vragen ga ik graag helemaal terug naar het begin zodat de leden weten waarom ik bijvoorbeeld een bepaald antwoord op je onderwerp geef.

Je hebt The Royal Guardian opgericht, later verlaten en je bent een tijdje geleden weer terug gekeerd, hoe is dat zo gekomen?

Nou, de leden van vroeger zullen geweten hebben dat ik echt altijd voor The Royal Guardian ging. Helaas toen ik corporation werd zijn er bepaalde conflicten tussen een bepaalde corpleader geweest waardoor het gewoon niet leuk meer voor me was en totaal de sfeer verpeste. Ik ben toen teruggekeerd naar mijn oud corp waar ik eerder lid van was, The Oceans. Ondertussen zag ik The Royal Guardian vrij doodbloeien en zie je dat het niet meer is zoals vroeger. Als oprichter laat je je eigen werk gewoon niet kapot maken en daarom wil ik graag terug de draad oppikken zoals vroeger en The Royal Guardian weer de kwaliteit als in 2006 geven.

Heb je het gevoel dat het weer lukt om de draad op te pikken van de ‘originele’ Royal Guardian?

Er zijn al verbeteringen gekomen en een paar TRG leden hebben laten weten dat het al flink aan het verbeteren is sinds ik terug ben. Zo zijn nu de rangen bijvoorbeeld verbeterd, en probeer ik het RPG systeem weer in gang te stellen. Ook het banksysteem blijkt terug ingevoerd te zijn en eigenaren van winkeltjes of restaurants zoals The Royal Guardian had. Maar er is en blijft nog veel werk aan de winkel en ik zal er ook alles voor doen om The Royal Guardian de kwaliteit van vroeger terug te geven. Natuurlijk, ik ben wel geen leader meer, en heb dus vanzelf sprekend dan ook niet meer de touwtjes volledig in handen, maar dat zijn Donwell en VWO-er nu.

Je hebt een blog, GTAForum Verhalen. Ondertussen heb je hier een hoop veranderingen ingevoerd, zijn deze de blog ten goede gekomen?

Ja, ik ben enorm trots op de redacteurs in onze blog en ik ben natuurlijk ook nog steeds de crew enorm dankbaar die ons een eigen private forum hebben bezorgd. Maar natuurlijk alles kan beter, en ik zal er steeds aan blijven werken om GTAForum Verhalen beter te maken. Leden kunnen daarom gerust hun tips of raad per PB naar me verzenden, ik sta daar volledig open voor. De feedback van een bezoeker blijft nog altijd de beste feedback!

Kan je de druk nog een beetje in de hand houden, onderhouden van een eigen blog en private forum is toch best veel werk?

Dat is waar, maar dat gaat prima. Ik werk ook meer achter de schermen. Op het forum zelf bijvoorbeeld zie je me misschien wel wat minder, maar achter de schermen ben ik steeds volop bezig met ideetjes, plannen etc. voor de blog. In de zomer ben ik namelijk weer wat van plan voor GTAForum Verhalen. Maar wat blijft natuurlijk tot die tijd nog geheim.

Jammer, wat hadden ze dat graag willen weten..

lol, ze kunnen natuurlijk altijd alvast een bedrag storten op mijn bankrekening, misschien dat ik dan een hint los laat..

Hoe bevalt de drukte op het forum jouw nu GTA IV uit is?

Tja, het is weer zo'n typische stormloop hé. Ik moet wel zeggen dat ik met mijn blog GTAForum Verhalen er al voordeel heb bijgezien. Ik zie dat ik er enkele nieuwe trouwe lezers bij heb gekregen.

Nieuwe lezers is en natuurlijk altijd mooi. :puh:

Inderdaad, je krijgt vanzelf ook wel een band met je lezers. Het is leuk dat ze je werk waarderen waardoor je ze ook vrij dankbaar gaat zijn en hun naam ook vaak in je geheugen zet.

En wie wil zijn eigen naam nou niet in jouw geheugen. :7

Heb jij GTA IV zelf al gehaald of ga je hem nog halen?

Ik heb hem in huis voor PS3. Het slechte nieuws is dat ik geen PS3 heb.

Dus die ga je maar even snel aanschaffen? :puh:

Tja, moest ik daar nou tijd voor hebben. Ik sta tegenwoordig 6 van de 7 dagen in de horeca.

Tijd kan je maken zeggen ze.. :7

Dat is waar, hoewel ik nog geen tijd heb kunnen maken om tijd te maken.

Heb je gelijk in. :)

Wel, we zijn alweer door dit interview heen, wil je van deze gelegenheid gebruik maken om de groeten aan de mensen thuis te doen?

Ja, ik wil de groeten doen aan mijn hatelijke buurman de douche die tijdens de ochtend vaak de nijging heeft om koud ipv warm water te sproeien, daarnaast de andere hatelijke buur, de wekker die het altijd voor elkaar krijgt me wakker te krijgen uit mijn *ahum* schoonheidsslaapjes en tot slot niet te vergeten aan Oma laptop.



Wat vond je van dit interview en de interviewer, ik wou dat ik ‘interviewers’ kon zeggen. :puh:

Ik zou maar eens promotie gaan vragen aan Dutchy3010, het interview was even goed als de interviewer. :)

:) (Jay;)

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...