Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586265

Editie 86 - Inleiding


PatrickW

507 bezichtigingen

gallery_33831_25_31353.jpg

De nieuwe OWN staat er weer en dat was een zware bevalling dit keer. Het afwezigheidspercentage ligt namelijk erg hoog op op het OWN redactiekantoor momenteel. Naast HerrieM, die we helaas al enkele weken moeten missen, waren deze week ook Ikkes en ThunderCover wegens andere verplichtingen afwezig. Dat is een flinke aanslag op het aantal beschikbare redactie leden. Toen daarnaast Dutchy3010 ook nog plotseling wegviel vanwege familie-omstandigheden, werd de soep wel erg dun.

Ik kreeg de eer om er dan toch nog voor te zorgen dat er een OWN kwam. Gelukkig kwamen de rest van de redactieleden wel allemaal met hun gebruikelijke artikel. Daarnaast heeft Jay; nog twee van de ontbrekende rubrieken voor z'n rekening genomen, nl. "Game On" en "Interviews", waarvoor ik hem erg dankbaar ben.

Al met al is het dus nog een redelijk gevulde OWN geworden, met slechts enkele ontbrekende rubrieken, maar de rest zal je hopelijk voldoende leesplezier geven. Mocht je dan nog vrije tijd over hebben; er schijnt de afgelopen een leuk spelletje te zijn uitgekomen, misschien dat je je daar mee kunt vermaken.

PatrickW - Hoofdredacteur Ad Interim

2 reacties


Recommended Comments

De OWN van deze week is wat leeg deze keer. Maar de fantastise Admins strippen en De Tien maken dat wel weer goed. ;) Wel jammer dat er geen Crew Insight deze keer. Dat is op Admin Strippen na mijn favorite stukje.

Link to comment

Tsja.. Ik kan er ook vrij weinig aan veranderen. Op dat moment was het forum totaal niet belangrijk voor me, omdat een familielid op sterven lag.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...