Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8350

El Pato FM Nieuws


M4X

295 bezichtigingen

siggieddiiicopyde9.jpg

Enige tijd geleden meldden wij van El Pato FM dat we iemand zochten die zich bij het El Pato FM team zou willen voegen om de functie van PRman/vrouw te vervullen. Een PR'er verzorgt de zogenoemde 'Public Relations' oftewel 'Publieke Relaties'. Dit houdt in dat je wat onderzoek doet naar wat de mensen verwachten van een bepaald iets, hier dus een radiozender, daarop inspeelt en zo campagnes, reclames en taktieken bedenkt om de dienst beter aan te prijzen.

Maar we zochten niet slechts een persoon. Het is namelijk zo, dat El Pato FM is opgericht vanuit de Duckdome, een van de drie corporations hier op het forum. Aangezien El Pato FM toch anders wordt bekeken buiten de Duckdome dan erbinnen, besloten we iemand van binnen en iemand van buiten de Duckdome aan te nemen. Zo kunnen deze twee samenwerken en zowel afstemmen op luisteraars binnen en buiten de Duckdome.

Binnen een dag kregen we al de eerste aanmelding en uiteindelijk zaten we op zondag met 6 aanmeldingen. Elke kandidaat schreef een klein stukje motivatie (waarom wil je meedoen), capaciteiten (waar kun je mee overweg) en ideeen (reclames, campagnes etc). Rullez en $NeoSyp$ hebben deze aanmeldingen vervolgens zorgvuldig bekeken en zijn zo uiteindelijk op vier kandidaten uitgekomen. Er waren dus nog twee per groep over. Toen zijn beide kandidaten eens goed naast elkaar gezet en kwam na het op een rijtje zetten van alle voor-en-nadelen van elk lid dan toch het eindoordeel.

Dan zullen we jullie niet langer in spanning houden. Om te beginnen waren hier alle kandidaten (gerangschikt op groep):

Binnen Duckdome:

Fiegel5

David22

Groot-Duimpje

Buiten Duckdome:

Jay;

The Guardian

Warrock 123 321

En dan zijn hier natuurlijk de winnaars, in een spoiler.

Winnaar binnen Duckdome:

Groot-Duimpje

Winnaar buiten Duckdome:

The Guardian



Gefeliciteerd, vanaf nu zijn jullie beiden lid van het El Pato FM team! Jullie zullen beiden zo spoedig mogelijk een PB ontvangen met meer informatie, over onder andere contact en dergelijke.

Dan is het nu tijd voor felicitaties en natuurlijk een rondje Flugels (die ik heb meegejat uit de Flugelbar).

Proost, op onze nieuwe leden!

6 reacties


Recommended Comments

Een nieuwe leuke uitdaging/project voor me op het forum. De meeste van mijn projecten liggen vrij stil of lopen op rolletjes waardoor iets nieuws weer eens welkom was.

Ik zal mijn uiterste best voor El Pato FM doen :tu:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...