Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586272

Editie 87 - Gedonder met Thunder


Ikkes

399 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

thundercopyod5.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!



<index open $_n00b == banned /close // EDIT end& banner=ads>

Het begint zo langzamerhand een gewoonte, eine Gewohnheit zoals de Duitsers dat zo mooi kunnen zeggen, te worden. Vroeger zag je ze natuurlijk wel eens langs komen, leden die in Feedback een topic openen en klagen over de gang van zaken. Legendes waren het, maar de leden van vandaag verpesten het voor hen, zij die destijds hun stinkende best deden en een prachtig topic maakten, precies op het moment dat er geen GM+ aanwezig was. De leden die eerst legendes waren, zijn nu de grondleggers van een belangrijk onderdeel in de cultuur van GTAForum. Dat ze ook nog eens verbannen werden, de meeste dan, maakte de legende steviger en men kon zich eigenlijk verheugen om de nieuwe leden te laten zien hoe stom de leden vroeger wel niet waren.

Inmiddels zijn we driekwart jaar en drie dagen verder en de legendes zijn vergeten. Niet alle legendes, want GTA-Sheep is ook een legende maar die is er nog steeds. Ook Feedback is er nog steeds. Al drie en een half jaar sleept dat forum zich door de ene ruzie om bij een volgende ruzie aan te komen. Het forum met id 1 is al ten onder gegaan, maar Feedback met id 2 houdt het voorlopig vol.

Hoe dichter we bij de release van een of andere Game of the Year kwamen, hoe meer leden zich gingen registreren. Feedback wordt bijna een mythe, de tweede op dit forum, en het is te hopen dat we volwaardig afscheid van dit forum nemen. Het zou een ereforum moeten zijn, waarin ook oudgedienden zich mogen laten horen. Vaak zijn zij vertrokken van dit forum en posten nooit meer. En dat is jammer. We zouden nog wel terug willen zien hoe zij zich nu zouden redden, in de wereld van spammen en likken. Eerlijk is eerlijk, vroeger deden die legendes veel moeite om sensationeel weg te gaan uit de hogere rangen en nu doet men juist veel moeite om daar in te komen. Het kan gek lopen op een forum.



WELKOM! WELCOME! WILKOMMEN! BIENVENU!

Welkom, vrienden en vriendinnen, op dit mooie forum. Aanschouw de rede waarom u geregistreerd bent op dit forum: GRAND THEFT AUTO VIER/FOUR/VIER/QUATRE. Moge u de raad opvolgen en klagen over de slechte graphics, de spamtopics, het onderschatten van de drukte door de crew en het slechte onderhoud van de server. Joriz zij met u. _O_

Volgende keer weer een volwassen onderwerp, gebonden aan de leeftijdsgrens van 18+. Tot dan! :cya:

[hr=1]#3b91c3[/hr]

O ja, de prijsvraag van vorige week. Helaas had niemand het goed en dus geen prijzen, jammer maar helaas. De hoofdprijs, een bezoekje aan Nico Vercetti, wordt door mijzelf in ontvangst genomen. Hartelijk dank. Voor de liefhebbers nog even de enige juiste antwoorden. Hajetoo ofzo! :cya:

1. Piet-Herr ooh8ct.gif

2. Pietje II 8)

3. 2fast{0} :ch:

4. Preddy :tu:

5. Willekeurig Fake-Crewlid :slotje:

6. DaBeast / Jorge_F / Wauzie / Wazuup :bier:

7. VWO-er :)

8. Hanneswasco :muur:

9. Silverbyte :sst:

10. GTA-Sheep :D

11. Lantyz :puh:

12. Ikkes :engel:

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...