Jump to content

blogs_blog_42

  • artikelen
    36
  • reacties
    361
  • bezichtigingen
    10380

BeaT DowN Clan - Ontmoeting


b4rtsimps0n

223 bezichtigingen

bdlogorecruitmentvz6.jpg

Wij worden al een grote clan en willen nu een dag organiseren voor niet leden en leden, iedereen mag meedoen. We nodigen jullie hierbij uit om een dag online te komen om vele verschillende spelletjes te spelen met mede forum gebruikers, maakt niet uit of je van de Xbo360 of PS3 kant komt, maar meld wel in je bericht of je op de PS3 of Xbox360 speelt. We geven maar liefst 15 plekken weg voor de PS3 spelers en nog eens 15 voor de Xbox360 spelers! We willen met deze avond natuurlijk ook voor de mensen die net een examen achter de rug hebben hun stres weghelpen met veel GTA IV plezier ! We verwachten jullie op Vrijdag 6 Juni om 19:00 uur !

Hoelang we online blijven is nog niet helemaal zeker, of het nou druk word of niet is afwachten. De hosters van de games zullen zijn Venzio (Xbox360) en 2fast{0} (PS3) !

Wil je op deze gezellige avond ook meedoen en meespelen met GTAForum leden, meld je dan aan door hier een reactie te plaatsen. En dan zien we jou op Vrijdag 6 Juni om 19:00 uur !

Leden Xbox360 :

  1. Venzio

Leden Playstation 3 :

  1. 2fast{0}
  2. js007
  3. pilot

Dit word mede mogelijk gemaakt door BeaT DowN !



Mvg, Crew - BeaT DowN

5 reacties


Recommended Comments

Zonder aan mij te vragen ? :sst: ik moet dan eerst nog Xbox Live kopen want die verloopt eind deze maand dus ik zal proberen voor 6 Juni Xbox live te hebben anders een volgende keer..

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...