Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586305

Editie 88 - Forum


PatrickW

436 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_9579.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en normaal ook door Froodooo!

Promoties



Deze week waren er wat crewschuivingen. Door verschuiving van interesses besloot RonaldVC zijn functie neer te leggen als moderator. Hierdoor kwamen er plekken vrij bij Graphics en Computer Talk. Thundercover neemt de Computer Talk fora over en Dizzee de Graphics fora (naast de bestaande moderators). Laatstgenoemde verlaat de VCS en LCS fora, die worden overgenomen door ASPHALT. We wensen Dizzee, ASPHALT en Thundercover veel succes met hun nieuwe taken en RonaldVC wensen we nog een prima Megalidmaatschap. :tu:

Na wat administratieve foutjes werd Jay; uiteindelijk gepromoveerd naar Superlid. Zoals dat nu eenmaal gebeurt bij Oceans Weekly News, vroegen we hem naar zijn reactie: "PatrickW feliciteerde me op msn, ik had geen idee waar hij het over had dus zette ik een vraagteken neer. Hij feliciteerde me weer en ik besloot even te refreshen op het forum. Ja hoor, een PB van PatrickW. :) Het was een geweldig moment." Dat is mooi om te horen Jay;. Wij wensen je dan ook veel plezier met je dikke jasje. :)

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Lantyz afwezig!

Onze eigen Forumeekhoorn Lantyz is afwezig! Heb jij hem gezien? SMS dan LANTYZ ON naar 3251 en wie weet win jij de meet & greet met Lantyz (als hij weer terecht is).

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Projecten

Expeditie Robinson

We hadden er eigenlijk nog niet op gerekend, maar bij Expeditie Robinson is de uitslag al bekend. Team Zuid, het team van Thundercover, heeft voldoende punten gepakt en zijn niet meer in te halen. Daardoor moet Team Noord iemand terug naar zijn profiel sturen, maar wie dat zal zijn, is nog niet bekend.

[hr=1]#3b91c3[/hr]

GTA4 nieuws

Dit keer uniek GTA4 nieuws in de OWN. De maker van dit blogitem wilde het niet op het forum posten, maar dan doen we het gewoon hier. Grand Theft Auto 4 staat namelijk nu in het Guinness Book of Records. Aangezien er 3,6 miljoen exemplaren in de eerste 24 uur zijn verkocht, is GTA4 de Meest Winstgevende Entertainment Titel Aller Tijden en laat daarmee titels als Halo 3, Spiderman 3 en Harry Potter and the Deathly Hallows ruim achter zich qua opbrengsten. Weer een mooi certificaat van Rockstar dus. :Y

[hr=1]#3b91c3[/hr]

Nieuwtjes

* Inmiddels is de verhalenserie "Hoe het allemaal begon" van de Verhalen blog alweer afgelopen. Bekijk de blog voor het laatste deel! * Vanavond is er een chatavond van de DuckDome. Hoe die verloopt? Kijk in de chat! * Ook komt de eerste clanwar van GTAForum eraan: BeaT DowN heeft de Pipo Clan de oorlog verklaart op de PS3. *

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...