Jump to content

The DuckDome

  • artikelen
    67
  • reacties
    197
  • bezichtigingen
    8317

Duck Up - Uitslag


M4X

263 bezichtigingen

ducopysz7.jpg

Na een weekje zit deze ronde van Duck Up er ook al weer op. Het viel me op dat vrijwel iedereen de code helemaal goed had, en dus het maximale aantal punten heeft gescoord. Maar wat was de goede code? Hieronder de antwoorden:

utra8.png

Als je dit plaatje 180 graden draait en goed kijkt dan zul je het getal 14 zien staan. Dit getal moest je vermenigvuldigen bij zichzelf, dus dan krijg je 14 maal 14. Dat is 196, en vervolgens moest je daar 2651 bij optellen. Dat gaf 2847. Deze reactie moest je opzoeken in het gangtalk topic, en je kan hem hier vinden.

Hier kan je meteen al het eerste getal vinden: 6

Voor het tweede getal moest je naar google gaan, en schapen zoeken. Als de goede zoekterm (schapen) had ingetypt, kwam je op deze afbeelding uit:

hbr-060227-01-winterswijk%20schapen%20.jpg

Het tweede getal is dus 5

Vervolgens moest je deze twee getallen bij elkaar voegen, waardoor je 65 kreeg. Daar moest je er twee van aftrekken, wat 63 maakte. In reactie 63 (hier) stonden de instructies voor de andere twee getallen.

Voor het derde cijfer moest je een vraag beantwoorden, welk wachtwoord komt het beste in aanmerking als wachtwoord voor The DuckDome. Je had keuze uit:

A) Een ingewikkeld wachtwoord

B) Een simpel wachtwoord

C) Een raar wachtwoord

Het enige juiste antwoord was C, en voor leden van The DuckDome was deze vraag dan ook een eitje. Als je C als antwoord had aangekruist was je derde cijfer 2

Het vierde cijfer was ook een vraag, dit keer een geografische. Het enige juiste antwoord was 1

De volledige cijfercode is dus: 6521

Voor elke cijfer kon je 40 punten verdienen, een totaal van 160 dus. De stand wordt in de loop van de dag geupdate, en bij deze wil ik iedereen felicititeren die het goed had en bedankt voor het meedoen.

Tot Duck Up 4!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...