Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582114

Editie 89 - Recensie


Ikkes

387 bezichtigingen

gallery_33831_25_26145.jpg

Deze rubriek is geschreven door Jay;

Deze week een film die veel te zien was in reclames en waarbij maarliefst twee beroemdheden aan meewerken. Ashton Kutcher en Cameron Diaz zetten Las Vegas op stelten in de film “What Happens in Vegas”. Omdat ik vorige week een wat oudere film heb uitgezocht gaan we nu dus maar een nieuwe doornemen die al in de bioscoop is te zien. Veel leesplezier!

40258.jpg

Samenvatting (mogelijke spoilers)

Joy (Cameron Diaz) is een gelukkige Amerikaanse vrouw met een vriend van wie ze erg houdt. Wanneer ze op een dag een surpriseparty organiseert en iedereen achter de banken laat schuilen maakt haar vriend het uit. Het zit haar opeens allemaal niet meer mee. Haar huis is weg, haar vriend is weg en al haar toekomstplannen vallen in duigen. Ze besluit later toch maar wat lol te maken in haar leven en gaat naar Las Vegas. De plek met duizenden casino’s en waar er vrijwel altijd leven is. Ze gaat niet alleen maar neemt haar beste maatje mee. Wanneer ze aankomen nemen ze een hotelkamer en zijn ze helemaal klaar om het drink en gokleven in te duiken. Door omstandigheden heeft het hotel waar Joy in zit een fout gemaakt en komt ze met twee anderen in aanraking; Jack (Ashton Kutcher) en zijn beste maatje. Wanneer ze na het stappen de volgende ochtend wakker worden blijken ze met elkaar getrouwd te zijn. Jack en Joy hebben elkaar blijkbaar in een dronken bui het “ja woord” gegeven. Na de ‘trouwerij’ gaat alles weer slecht, ze hebben veel ruzies en na een erge ruzie willen ze ook echt uit elkaar gaan. Maar net voordat ze uit elkaar gaan winnen ze drie miljoen dollar en gaat het hele verhaal een andere kant op.

Script: 7.4

Voor mij was het een typisch voorbeeld van een meisjesfilm. Het hele verhaal is vanaf begin af aan al te raden en het gaat over twee geliefden die eigenlijk toch wel verliefd zijn. Met een simpel script als deze zou je denken dat het ook een simpele film is, maar niets is minder waar. De film neemt telkens een andere wending aan en vooral bij Joy blijven de meeste dingen onduidelijk. Ze gaat van gelukkig naar ongelukkig, wordt vervolgens weer gelukkig en gaat dan een totaal andere kant op. Toch blijft de film in zijn geheel erg mooi met een knap staaltje acteerwerk van zowel de hoofdrolspelers als de rest van de cast.

Acteerwerk: 8.6

Zoals ik al zei blijft het vaak onduidelijk waar de hoofdrolspelers precies heen willen maar is het toch wel voorspelbaar. Maar we kunnen ons er niet om heen draaien dat de cast van zeer hoge kwaliteit is en laat dat nou juist het gene zijn dat de film een ‘succes’ maakt in de bioscoop. Ook de rest van de cast heeft het prima gedaan maar het is naar mijn mening toch Joy die mij toch laat twijfelen waar de film precies heen gaat. Dit ligt natuurlijk aan haar rol en niet aan Cameron. Het enigste minpunt dan ook aan het acteerwerk

Gemiddeld: 8.0

Het blijft uiteindelijk een mooie film maar het zijn vooral de droge uitspraken van Ahston Kutcher die het doen. Voor meisjes is deze film zeker aan te raden maar voor de heren onder ons is dit toch een film om met je vriendin te kijken. Anders raad ik hem toch af.

Overige informatie

Speelduur: 99 minuten

Regie: Tom Vaughan

Cast: (hoofdrolspelers)

Cameron Diaz - Joy McNally

Ashton Kutcher - Jack Fuller

Dennis Miller - Judge Whopper

Rob Corddry - Steve Hader

Lake Bell - Tipper

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...