Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580240

Editie 90 - De Tien


Dutchy3010

1068 bezichtigingen

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Daan007!

He? Geen Galiorix voor de De Tien? Neen, het is de nieuwe redacteur van OWN genaamd Daan007. Op het moment van schrijven is het 19:29 en ik heb van me lieve collega’s de opdracht gekregen om dit artikeltje vóór 22:00 af te hebben. Maar hoe dan ook, hier De Tien beste snacks voor in de frituurpan! Altijd makkelijk met het EK-voetbal op komst.

Kaassoufflé:

De laatste plaats is voor de kaassoufflé. Met de smaak van de snack is eigenlijk helemaal niks mis mee. De vorm en kleur zijn ook prima. Maar als een kaassouffle uit de frituur komt duurt het zo godvergeten lang voordat je hem kunt eten. Het kaas in de soufflé blijft altijd 5 minuten lang bloedheet. Daardoor een terechte tiende plaats.

fu_image_33_w457_h333.jpg

Nasischijf:

De nasischijf op de negende plaats heeft puur met smaak te maken. Het is een makkelijke snack om op een schaal te doen, daar dus geen min puntjes aan. De kleur is goed, lekker standaardbruin. Maar ik vind de nasischijf zo vies dat hij op de negende plaats strand.

800px-Nasischijf.jpg

Mexicano:

De Mexicano is de beste qua vormgeving. De rupsbandachtige vorm vind ik geniaal gedaan. Met de smaak is ook niks mee, heerlijk zelfs. Maar waarom de Mexicano toch op de achtsteplaats? De prijs. De Mexicano nekt zichzelf doordat het zo duur is. Was hij wat goedkoper dan is het voor mij de nummer 1 snack.

mexicano.gif

Hamburger:

De welbekende Hamburger op de zevendeplaats? Ja, de hamburger wil ik een neutraal plaatste geven. Dat komt omdat hij niet te peilen is. Ik vind elke hamburger weer anders smaken. De een is super lekker maar de ander is weer minder.

co2footprint-hamburger.jpg

Berenhap:

Mijn persoonlijke favoriet. De lekkerste snack eraf. En toch een zesdeplaats? Ja, je kan het misschien al raden maar de prijs nekt deze snack ook. Plus het feit dat je hem niet kant en klaar in de winkel kan kopen. Dat vind ik persoonlijk erg jammer.

es_page_sections_img_thumb_5168_.jpg

Kipcorn:

De kipcorn. Over deze plaats heb ik het minst getwijfeld. Hij is gemiddeld. Gemiddelde smaak, gemiddelde prijs en gemiddelde kleur. Daarom ook voor deze snack ook de gemiddelde plaats.

fu_image_13_w457_h333.jpg

Kroket:

Een erg lekkere snack. Goed gevuld met lekker vlees en een heerlijk krokante korst. Zelf vind ik het heerlijk om met een patatje de kroket leeg te ‘lepelen’. Zodat je op het laatst alleen nog maar een korst over hebt.

fu_image_3_w457_h333.jpg

Frikadel:

De moeilijkste keus voor mij. Moest hij nou boven of onder de kroket? Tussen de frikadel is er altijd een strijd geweest wie nou de frituurpan in mocht. Zelf kan ik ook nooit kiezen maar in mijn lijstje heeft de frikadel zege gevierd. En dat komt door de simpele vormgeving. Smaak is gelijk aan de kroket maar ik vind de vorm van een frikandel beter. Hij hapt beter weg zonder de korst.

fu_image_7_w457_h333.jpg

Chips:

Deze had je hier niet verwacht he! Chips is de populairste snack van de wereld dus daarom op de tweede plaats. Daarnaast is het natuurlijk ook een heerlijke snack. En wat ook makkelijk is aan chips, er is voor iedereen keus. Tientallen verschillende smaken dus altijd raak.

Zak_chips_95447.jpg

Bitterbal:

Dit is toch wel de ultieme party snack. Qua smaak ik hij gelijk aan de kroket. Maar deze wint het ook door vorm van zijn grote broer. Een schaal bitter ballen bestellen in een cafe is toch makkelijker dan een schaal kroketten. En omdat het zo’n kleintje is, hapt ie ook makkelijk weg.

fietsbitterbal.jpg

Dit was dan De Tien door Daan007. Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten ook al is het nogal last-minut. Er zullen ook ongetwijfeld spelfouten inzitten maar dat komt omdat ik hem niet goed kan na kijken.

8 reacties


Recommended Comments

Hmmmm ... :7

De tien beste snacks voor IN de frituurpan ...

En dan zet je op plek 2: CHIPS !!! :bonk:

Ben heel benieuwd hoe gefrituurde chips smaken ... ik mis overigens de vlammetjes:

  • hapt net zo makkelijk weg als bitterballen
  • ook te koop in de winkel
  • makkelijk op een schaal op tafel om een slechte wedstrijd nog wat pit te geven
Eet smakelijk ^_^
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...