Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1586216

Editie 91 - Recensie


Ikkes

443 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_26145.jpg

Deze rubriek is geschreven door Visser23

Vandaag in Recensie, een hele mooie komedie film: Mr. Bean’s Holiday. Het is geen oude film, want hij is uitgebracht op 29 maart 2007. Het is een hele leuke film. Mr. Bean maakt allemaal leuke avonturen mee, en beleeft de gekste dingen. Deze film is gewoon goed! Veel plezier met het lezen van Recensie.

bean1.jpg

Samenvatting:

Mr. Bean heeft een reis gewonnen, naar Zuid-Frankrijk met de trein. Er gaan veel dingen verkeerd. Mr. Bean wou net vragen of de man op het station hem wou gaan filmen. Maar toen vertrok de trein, en bleef de man achter op het station, terwijl zijn zoontje nog in de trein zat. Mr. Bean vindt dat hij de zoon van de man moet gaan verzorgen. Onderweg worden Mr. Bean en het zoontje van de man uit de trein gegooid, en moeten dus zelf een manier zien te vinden om naar Zuid-Frankrijk te komen. Onderweg komt Mr. Bean een Franse vrouw genaamd Sabine tegen. Ze is op weg naar een Première. Sabine vindt dat ze bijna niet te zien is in de film, en Mr. Bean gaat er wat aan doen. Mr. Bean heeft zelf beelden gemaakt van Sabine,waarin ze veel te zien is. Mr. Bean laat de beelden zien, en iedereen in de zaal vindt het veel interessanter. Dan komt de vader van het zoontje binnen, die dacht dat Mr. Bean het zoontje had ontvoerd. De vader kt ook 1 van de juryleden van de première te zijn. Na dit mooie avontuur kan Mr. Bean eindelijk eens vakantie vieren.

Script: 9.8

In deze film zit een geweldig leuk verhaal. De avonturen zijn hartstikke leuk. Mr. Bean is gewoon de perfecte man, die in dit verhaal moet spelen. Als je de film hebt gezien, kan je ook zien wat voor mooie, kleine details er in zitten. Dat is gewoon helemaal geweldig! Er zit ook heel veel humor in, dat is hartstikke leuk! De humor die erin zit, vind ik wel leuk, maar ieder heeft zijn eigen smaak. Er is natuurlijk wel één minpuntje. Soms flits het beeld opeens weg naar een ander hoofd of bij persoon. Dat is wel jammer, want dan volg je net het verhaal van 1 persoon, en dan ben je het verhaal opeens weer kwijt, omdat hij naar een ander persoon gaat. Maar verder is het gewoon een perfect script!

Acteerwerk: 9.3

Mr. Bean is een hele goede acteur. In deze film doet hij bijna alles perfect, maar als je let op wat kleine details, dan kan je zien dat er soms wel wat foutjes in zitten. De andere personen doet het ook heel goed. Ook dat kleine jongetje. Het vraagt natuurlijk al heel veel kwaliteit van zo’n jongen om in deze film te spelen. Maar hij deed het heel goed. Natuurlijk zitten er ook wel wat kleine foutjes in, maar dat moet kunnen voor zo’n jongen. Alle personen deden het hartstikke goed, en zijn / worden vast wel hele grote, bekende acteurs.

Achtergrond: 9.5

De achtergrond is ook heel erg mooi. Het is in een heel mooi gebied gespeelt. Maar soms zie je ook wel wat grauwe plekken, dat vind ik wel jammer. Dan heb je een hele mooie film, met een hele mooie achtergrond, en dan zie je opeens een hele grauwe plek. Dat hadden ze er beter uit kunnen laten. De zon staat ook perfect voor deze film, althans, als ze de echte zon gebruikten. Ze kiezen gewoon alles goed uit.

Gemiddelde: 9.5

Een 9.5 is gemiddeld heel erg hoog voor een film. Normaal geef ik niet echt van die hoge cijfers. Dit is gewoon een perfecte film. Achtergrond is hartstikke mooi, script is top, acteerwerk is super. Wat wil je nog meer?

Jammer van de foutjes, maar eigenlijks maakt dat helemaal niks uit, tenminste, als je niet let op de kleine details.

Ik raad jullie echt aan om deze leuke komedie film te gaan kijken. Het is hartstikke leuk, als je een filmavondje hebt, en deze film gaat draaien. Hier zul je veel plezier van hebben, en er zal veel gelachen worden! Veel plezier!

Overige Informatie:

Regie: Steve Bendelack

Spelers:

  • Rowan Atkinson -- Mr. Bean
  • Willem Dafou -- Carson Clay (De man)
  • Max Baldry -- Stepan (Zoontje van Carson)
  • Jean Rochefort -- Een restauranthouder in Parijs
  • Emma de Counes -- Sabine



Release Datum: 29 maart 2007

Muziek: Howard Goodall

Taal: Engels

Genre: Komedie

11 reacties


Recommended Comments

Ik vond deze film ook erg leuk. Veel leuker dan de film Bean. (de eerste film van mr bean) Daar werd veels te veel in gepraat en dat past gewoon niet bij mr Bean. In mr Bean's holiday word er bijna niets gezegt, zoals het hoort.

Link to comment

Die cijfers zijn op een schaal van 1 tot 20 toch?

Overigens is iets niet "gewoon" goed -> argumenten waarom, als je ze al geeft zijn ze erg oppervlakkig.

Link to comment

Zulke hoge cijfers geven voor een film als deze is erg gevaarlijk, want hoe ga je dan de echt goede films (voorbeelden) raten? Dat moet dan binnen 0.5 punten doen en dan kom je wat ruimte tekort (mits je op meer decimalen overstapt).

Link to comment

Ik geef cijfers, naar mijn mening. En ja, ik gebruik ook decimalen :Y Zoals bijvoorbeeld: 9.2 enz.

Ik vind dit gewoon een goede/leuke film. Daarom hoge cijfers. Mogen sommigen nog beter zijn, en hier in komen, dan krijgen die natuurlijk ook nog hogere cijfers + een beter gemiddelde.

Slechte films juist andersom :puh:

Link to comment
Bedankt voor de tip, Preddy, en Jay;. Ik ga de volgende edities neit van die hoge cijfers geven :)
Je moet kritischer zijn. Elk foutje, elk zwakheidje en elk stommiteitje groot uitbelichten, waardoor de film alleen maar mee kan vallen :Y
Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...