Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580164

Editie 91 - Interviews


Ikkes

524 bezichtigingen

gallery_33831_25_21914.jpg

Deze rubriek is geschreven door Thundercover en Jay;!

Vandaag een interview met het grootste dier van GTAForum: _KoE_Mzungu (als het goed is, klopt het zo). Ditmaal wel weer met Jay; erbij. :klap:

Thundercover

Jay;

_KoE_Mzungu

Laten we meteen maar aftrappen met de vragen van OWN medewerkers. Galiorix vraagt: "Wat voor kleuren hebben je vacht?"

Zwart wit .. m'n uiers zijn roze :D foto >> av-58866.gif Aan de achterzijde zou bij tijd en wijlen nog wel eens wat bruine vlekken kunnen zitten.

We hoeven geen details. :7

Tja, ik weet niet in hoeverre Galiorix bekend is met koeien .. dus wil hem niet afdoen met sumiere info.

Nog een vraag van Galiorix dan maar: "Waar ben je al die tijd geweest, of mogen we dat niet weten?"

Dat is nogal persoonlijk, ik moest wat 'kreukels' gladstrijken in de privé sfeer, heb verder geen behoefte om dit met het ganse forum te delen.

Daar hebben we alle begrip voor. :)

"Sta je liever op stal of in de wei?"

In de wei natuurlijk, zo'n stal is voor de winter en als het 's nachts onweert .. Na een winter op stal is het weer heerlijk dartelen in de wei .. Zo'n stal gaat op den duur claustrofobisch op je inwerken ..

Inmiddels is het project "San Andreas Race Contest 2" van start gegaan onder jouw leiding. Hoe bevalt het jou tot nu toe?

het bevalt mij prima, voornamelijk het feit dat de uitslagen geheim blijven tot het einde maakt het voor (sommige) deelnemers behoorlijk spannend.

Toprijder HerrieM doet niet mee. Vind je dat een gemis of zie je meer kans voor de overige deelnemers?

Aan de ene kant een gemis, maar aan de andere kant een kans voor andere deelnemers, samen beheersen wij het recordboek nogal overvloedig, tijd voor een nieuwe lichting om hun kunsten te tonen, maar ik heb hoge verwachtingen van de huidige deelnemers, dus misschien een gemiste kans voor HerrieM zelf.

Ook is er een heel ander project van start gegaan: "Design Your Own Mission - Editie 2", je hebt al een inzending geplaatst. Denk je dat je kans maakt?

Vanaf het moment dat ik op de hoogte was van dit project had ik al direct inspiratie waar mijn inzending uit voort is gekomen, als ik zelf niet overtuigd zou zijn zou ik het niet eens hebben ingezonden.. kort: ja. Maar iedereen maakt een kans :D Als het gaat zoals de vorige keer maakt de organisatie (Pat & Jet) een selectie waaruit de leden mogen kiezen / stemmen.

Zo gaat het inderdaad, ieder moet een top 3 inzenden meende ik..

Ja zoiets , nou ja .. ik hoop in ieder geva; dat ik bij de genomineerde kom.

Je hebt geen blog gestart op het forum. Heb je er geen tijd, onderwerp of zin voor?

Ik heb er geen behoefte aan, overigens is mijn blog te koop, ruilen voor een prijzenkast is ook een optie;)

In je profiel heb je procenten staan van de GTA's die je aan het spelen bent. Is het belangrijk voor je dat anderen dit weten?

Het is voor mij niet belangrijk, maar kan handig zijn als iemand met een vraag zit over een gta waar ik geen gras van heb gegeten .. m.a.w. is zo eenvoudig te zien waar ze wel of niet mee aan moeten komen;)

Ben je ooit actief geweest in een ander GTA forum dan San Andreas? :puh:

Soms wil ik nog wel eens (sporadisch) over het forum zwerven .. Genoeg onzin e.d. in sommige fora , maar SA is toch wel m'n vaste honk , het gras smaakt daar toch beter dan aan de overkant.

Je hebt de titel "Beste GTA San Andreas kenner 2007" dan ook gewonnen. Ga je er nog een keer voor?

Ik ben er niet voor gegaan, maar had er wel rekening mee gehouden .. en ik wist dat ik een goede kans zou maken, of dat voor dit jaar ook gaat lukken weet ik niet, dat duurt nog meer dan een half jaar ..

Had je voordat je je op het forum registreerde al iets met koeien?

Nee, de bijnaam koe is eigenlijk op dit forum ontstaan, ik zat/zit in een clan (niet meer actief) waar iedereen koe is, nogal verwarrend als je elkaar koe gaat noemen, daar werd ik kortaf mz genoemd;)

Je hebt veel werk in WikiGTA gestopt, met name de San Andreas pagina's. Is er nu nog wel wat toe te voegen of ga jij je op GTA IV richten?

Het Nederlandse SA gedeelte is toch wel in een ver gevorderd stadium gekomen dat er niet zo heel veel meer aan is toe te voegen. Zo af en toe kom ik nog wat fouten tegen of ontbreekt er nog informatie die i.m.o. niet kan of mag ontbreken, m'n laatste aanpassing was de import/export die ik volledig onder de loep heb gelegd, maar de Engelse Wiki bevat nog genoeg werk in het SA gedeelte om die toch zo synchroon ogelijk met de Nederlandse te laten lopen. Nog een hoop vertaal werk dus.

Hanneswaco heeft nog een vraag: "Is het gras altijd groener (en lekkerder) aan de overkant?"

Het gras lijkt vaak wel groener maar is nog geen garantie dat 't beter smaakt, dat zijn toch wel twee verschillende aspecten van gras. En als het net gemaaid is aan de overkant heb ik er sowieso niets aan;)

Ben je van plan zelf nog aan de GTA IV pagina's van WikiGTA te werken en ga je hem uberhaupt zelf nog halen?

Ik wacht met smart op de PC versie, ik heb een wat screens en filmpjes gezien en verhalen gehoord, t.z.t. zal wiki dan automatisch volgen. En als het nodig is zal ik natuurlijk een pagina kunnen checken op fouten en/of m'n (on)gezouten mening daarover geven.

Wanneer verwacht je dat Rockstar de PC versie gaat aankondigen?

In de wandelgangen wordt gesproken over oktober / november, of daar een kern van waarheid in zit weet ik niet. We zien het vanzelf wel verschijnen.

Je zit momenteel niet meer in een gang/corp, ga je daar nog eens verandering in brengen?

Ik heb geen plannen, nee .. ook niet de behoefte om mij bij een gang/corp aan te sluiten, maar dat zei ik vroeger ook totdat ik werd gevraagd voor The Oceans.

Je kan in ieder geval zeggen dat je ervaring hebt met het in een gang/corp zitten. :)

Tja of je dat ervaring kan noemen :) Het kan heel leuk en gezellig zijn en soms word je dan gevraagd om voor de lokale krant een stukkie te schrijven. Het heeft trouwens geen zin om te zoeken, mijn (minimale) bijdrage waren altijd anoniem :puh:

Wat vond je van dit interview en de interviewers?

Haha, ik zat al te hopen op deze vraag, al halverwege het interview, wat het eerste in mij opkwam was: Journalisten in de dop :puh: .. het valt mij op dat de vragen (soms wel) vaak niet samenhangen en dat jullie waarschijnlijk netjes jullie vragen 1 voor 1 afwerken. Misschien dat jullie hierin nog moeten groeien en leren te improviseren / reageren op de antwoorden die je krijgt. Verder vond ik het een leuk interview, mijn tweede alweer. Ik hoop wel dat jullie m'n teksten nog even door de spellingchecker halen want af en toe vallen wat letters weg (draadloos keyb) .. Top :D en ga zo door.

:D (Jay;)

Oké we zijn klaar?

Weet ik niet :puh:

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...