Jump to content

Joriz Blog

  • artikelen
    22
  • reacties
    115
  • bezichtigingen
    24157

Beesjes in elkaar klikken.


Joriz

753 bezichtigingen

Lekker beestjes in elkaar klikken? Het kan nu met Spore Creature Creator. Een gratis versie is hier te downloaden. Ik heb al aardig wat rare beesten in elkaar geklikt zoals dit hoge onhandig paardachtig beest wat hieronder is te zien.

med_gallery_1_5_86938.jpg

Al kun je er hele mooie dingen mee doen moeten sommige mensen per se een penis in elkaar klikken. Heb je ook wat gemaakt, laat het me hier dan horen.

13 reacties


Recommended Comments

Lol, misschien download ik het wel, kan je met die creater al je wezens in een universum plaatsen?

Nog niet, pas als de volledige versie van Spore uitkomt in september. De wezens die je nu maakt, kan je straks ook in de volledige versie gebruiken.

Zelf vind ik Spore ook helemaal geweldig. Ik zou graag een link geven naar mijn wezens, maar dan wordt het al snel reclame. :D

Link to comment
Weet iemand of je dit programma kan draaien op een Pentium III @ 800mhz?

Nee, dat gaat niet werken. Het hangt ook erg van je videokaart af, want bij mij wilde het spel op een pc niet draaien, omdat de videokaart iets niet ondersteunt (lees: te oud was). En zou oud is die kaart nog niet, maar een jaar of vijf.

De minimale systeemeisen zijn (voor het geval er nog meer vragen komen :puh:):

* 2,0 GHz P4 processor of overeenkomstig

* 512 MB RAM of 768 MB RAM (Vista)

* Een videokaart met 128 MB geheugen die Pixel Shader 2.0 ondersteunt

* De meest recente versie van DirectX 9.0c

* Minimaal 190 MB vrije schijfruimte voor installatie, plus extra ruimte voor gemaakte wezens.

Ondersteunende videokaarten:

ATI Radeon™ reeks: 9500, 9600, 9800, X300, X600, X700, X800, X850, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, 2400, 2600, 2900, 3650, 3850

NVIDIA GeForce reeks: FX 5900, FX 5950, 6200, 6500, 6600, 6800, 7200, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8400, 8500, 8600, 8800

Link to comment
Ik zou graag een link geven naar mijn wezens, maar dan wordt het al snel reclame. :D

Je mag hier natuurlijk foto's dumpen van je beestje of een link naar een filmpje plaatsen wat je op YouTube hebt gedumpt.

Link to comment

Echt, vet spel. Heb het gedownloaded, leuk! Echt! Fantastisch! Vooral omdat het zo fleixbel is(dus niet al die rommel van alles instellen) en ook dat het goed instelbaar is. Prachtig spel, ik denk erover om het te kopen in het echt als ie uit is. Maar als ie uit is, kan je dan met jouw wezen over internet rondwandelen ofzo, want dat snap ik niet zo goed.

Link to comment
Kan je dan met jouw wezen over internet rondwandelen ofzo, want dat snap ik niet zo goed.

Nee, dit kan niet. Dit is om te voorkomen dat je meteen wordt ingemaakt door hele goede spelers of dat je zo andere spelers kan vernietigen.

Spore is een Massively single-player online game. Dit betekend dat alle planeten, beesten, steden, voertuigen etc... worden aangemaakt door de computer, maar ook door andere spelers.

Alles wat jij maakt komt dus in spellen van andere en vice versa. Hierdoor wordt het spel dus zeer divers aangezien er natuurlijk door spelers zeer verschillend wordt gecreationeerd.

Je kan dus niet tegen iemand spelen, maar komt wel dingen dus tegen die ooit door iemand zijn gemaakt. Het verdere spel dus tegen tegenstanders wordt dus afgehandeld door de computer. Dit gebeurt echter aan de hand van hoe de dingen in het spel zich dus gedragen van de andere speler.

Ik raad je aan indien je meer wilt weten over Spore om dit artikel op Wikipedia door te spitten: http://en.wikipedia.org/wiki/Development of Spore.

De volgende

van Will Wright is zeker de moeite waard om te kijken.

Indien je echt geintereseerd bent in de werking van computer games (eigenlijk alles in het universum) en de modellen die er achter zitten moet je de conference van The Long Now Foundation zien.

Hier praten Brian Eno (componist) en Will Wright (bedenker/maker Simcity, The Sims, Spore) over hoe de simpelste dingen/systemen de meest ingewikkelde gevolgen/resultaten kunnen hebben en hoe een kleine aanpassing vernietigen effecten kan hebben op het systeem. In deze conference wordt ook een heel stuk van het spel Spore laten zien.

Link to comment

Too bad, het werkt niet hier. :N

"Your graphics card is not supported. Cannot create DirectX. Please upgrade your system."

Waarom zou je trouwens een penis maken? xD

Mvg,

Flitskikker

Link to comment

Grappig om te zien... :puh: Maar hoe weet Joriz dat er mensen zijn die penissen maken? Kom je die toevallig tegen? Of zoek je heel toevallig op de tag penis. :D

EDIT:

Ik heb de prijs al gevonden.. Heb ik zeker geld voor over, maar dat 3x installeren ligt mij niet lekker.. Ik vind het spel het zeker waard!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...