Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581971

Editie 95 - De Tien


Dutchy3010

420 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_33831_25_14566.jpg

Deze rubriek is geschreven door Rullez



Omdat Galiorix op vakantie is naar Italië zal ik deze de tien overnemen. Ik ben net nieuw in het OWN team en wist maar niet waar ik het over wou hebben tot dat er een idee in mijn opkwam om het over bannend leden te doen, maar toen ik het tegen Jay; zei vond hij het niet een goed plan. En daarna kwam er een beter idee uit mijn hoofd rollen namelijk 'De 10 snelste auto's ter wereld'.



Nummer 10:

nummer10ap8.jpg

Porsche Carrera GT:

Wie weet nou niet wat een Porsche is? Een strakke en snelle wagen die iedereen wel is voorbij heeft zien scheuren. De voorganger van de Carrera GT is de Porsche 911 GT1. De Carrera GT heeft een midden motor die 605 paardenkrachten levert waarmee je dus 336 kilometer per uur mee kan gaan.

Nummer 9:

nummer9so2.jpg

Lamborghini Murcielago:

Als je aan een gele sportwagen denkt waar denk je dan aan? Aan een Lamborghini natuurlijk. Strakke lijnen en hoge snelheden. De Mucielago is de opvolger van de Diablo die het ook nog steeds erg goed doet. De auto heeft 633 paardenkrachten waarmee je 342 kilometer per uur kan gaan.

Nummer 8:

nummer8az2.jpg

Pagani Zonda F:

De auto is geïntroduceerd in 2005 op het Autosalon van Genève. De Zonda heeft een strak kontje met in het midden vier uitlaten die erg goed staan bij de auto. De Zonda F heeft net zoals de Zonda C12 een 7,3 liter v12. De V12 heeft 602 paardenkracht en hiermee kan je 346 kilometer per uur.

Nummer 7:

nummer7vl0.jpg

Jaguar XJ220:

Als je zo kijkt dan is dit zeker een auto met veel bekijks, maar niet om zijn uiterlijk al zeg ik het zelf. Hij ziet er erg speciaal uit, maar mooi is anders. De auto werd in 1991 geïntroduceerd en is het jaar daarop in productie genomen wat toch al een aantal jaar geleden is. Ondanks als die jaren heeft de Jaguar XJ220 toch nog een plaats weten te veroveren met zijn 549 paardenkrachten die 350 kilometer per uur gaan.

Nummer 6:

nummer6vt3.jpg

Ferrari Enzo:

Het idee achter de Enzo was erg simpel Ferrari wou een F1 auto maken voor op de weg zelf. Oorspronkelijk zijn er 349 van gemaakt, maar Ferrari besloot er later nog 50 bij te laten maken. Later werd er nog 1 Enzo bij gemaakt voor Paus Johannes Paulus. Helaas heeft hij er niet lang kunnen genieten, want hij heeft de auto geveild en de opbrengst gegeven aan het goede doel die de landen weer opbouwden die getroffen waren door de tsunami ramp in 2004. De Enzo levert 657paardenkrachten met een snelheid van 350 kilometer per uur.

Nummer 5

nummer5sj5.jpg

McLaren F1:

De McLaren F1 was een door McLaren Cars geproduceerde auto tussen 1994 en 1998. McLaren Cars is onderdeel van de McLaren Group, waaronder ook het McLaren Formule 1 team valt. Als bestuurder zat je voorin de ato in het midden en had je aan beide zeiden nog plaats voor 1 persoon. De auto is geproduceerd in 1994 t/m 1998. De McLaren F1 met 620 paardenkrachten die 398 kilometer per uur konden was voor een lange tijd de snelste auto op de weg.

Nummer 4:

nummer4aa9.jpg

Saleen S7 Twin-Turbo:

Een strak design, een dikke motor en nog wat andere frutsels. Doe het allemaal in één carrosserie en wat krijg je? Een Salleen Twin-Turbo. Echt een perfect voorbeeld van een race monster. Het is niet de snelst auto ter wereld, maar geef toe de auto mag er wezen met zijn 750 paardenkrachten waarmee je maar liefs 400 kilometer per uur gaat.

Nummer 3:

lolra3.jpg

Koenigsegg CCX:

Als je zo naar de afbeelding kijkt zie je een erg strakke auto, maar hoe rijd hij dan? Volgens verschillende race coureurs waaronder The Stig uit Top Gear vind dat de auto te weinig 'Downforce' heeft. Hier door kan je snel uit de bocht vliegen. Buiten dit is het toch een erg snelle wagen met zijn 900 paardenkrachtendie als top snelheid 402 kilometer per uur heeft.

Nummer 2:

nummer2wy8.jpg

Bugatti Veyron:

Een auto met een erg sterke motor, want hij heeft alle snelheid records verbroken, maar is inmiddels alweer van zijn troon afgestoten. De auto zelf vind ik er spuuglelijk uitzien, maar de top snelheid van 407 kilometer per uur is het toch wel een van de beste scheur ijzers van de eeuw.

Nummer 1:

nummer1kr0.jpg

Barabus TKR:

Dit is de snelste wagen ter wereld al moeten wij de computers geloven, want het record is nog niet officieel verbroken door de Barbus, maar het is nagemaakt in een computer simulatie die toch erg betrouwbaar zijn. Daarom heb ik deze auto op nummer één gezet. de auto heeft 1005 paardenkrachten die 434 kilometer per uur kan leveren.

Dit was dan weer het einde van de tien met mij Rullez. Ik weet niet precies wanneer Galiorix terug is, maar als hij er volgende week nog steeds niet is kunnen jullie weer een de tien van mij verwachten. Over en uit :sigaar:.

2 reacties


Recommended Comments

Klopt niet (helemaal) hoor.

Het record van de Veyron is al 2maal officieel verbroken, al weet ik wel niet meer door welke wagens :puh:. wel weet ik dat de huidige nummer 1 een auto van een onbekend merk is :puh:

Link to comment
Klopt niet (helemaal) hoor.

Het record van de Veyron is al 2maal officieel verbroken, al weet ik wel niet meer door welke wagens :puh:. wel weet ik dat de huidige nummer 1 een auto van een onbekend merk is :puh:

Ik heb een bron van zo'n 2/3 maanden geleden gebruikt omdat dit de nieuwste bron was die ik kon vinden.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...